Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

çok güzeldi dizi...
romantik,duygusal....
meteyle inci hoca çok güzel eğlendiler gözlerim doldu izlerken...
her eve bir süleyman lazım ...iş bitirici süleyman....
aylin ve soner ne bileyim soner beni sıktı nedense murat hiç ortalıkta yoktu hiçmi sormadı abisine nerdeydin akşam diye..
eve geldiler yine murat yok...
osmanım osmanım harika....
berrin ve murat
necatide meteyle uyuşmuyorlardı ama çok sembatik bu bölümdede çok iyilerdi...

Son düzenleme:

kismen haklisin, ama ben yinede cemile'yle aklanmasini istemiyorum!!
düsünüyorumda yasadiklarindan ders çikarmis biri olsaydi gider karisiyla yeniden bir baslangiç yapardi!!
çünkü bunu esine borçlu!!! cemile'ye degil!! cemile'nin kanadi zaten kirik, ve dizinin ilk bölümlerinde oldugu gibi manevi destegini göstermeliydi, maddi yönden iyi hosta, bu yönünü kullandigini düsünüyorum!!!
balikçi hatalarindan ders almis iyi güzel hapiste yatmis, ama bunlar bile çocugunun ölmesine sebeb oldugu gerçegini affettirmiyor!!
sizce bunun sözde bedelini ödedikten sonra yeniden bir baslangiç yapmasi gerektigi kisi cemile midir yoksa eski esi selma midir?

Altın Kelebek ödül töreninde Emir Berke Zincidi ve Beyaz...
[video=youtube;KUwVQW0VXcM]http://www.youtube.com/watch?v=KUwVQW0VXcM[/video]

Aylin & Soner muhteşemdi yine tamam biliyoruz hiç kavuşamayacaklar hep ağlayacak Aylin kabul ama niye Londra yani eğer Soner giderse döndüğünde şimdiki Aylin'i bulamaz bu yüzden gitmemeli zaman atlaması olsa da biz onları ayrı görmesekte gitmesin yaaa... Akşamki bölümün en akıllısı Selma en akılsızı da Hakandı bana göre paldır küldür noluyo yani bir dur bekle dimi yok illaki zoraki evlilik olacak ya aman yeter yanii...Sezon finalinin resmini gördüm Aylin Berrin süslenmiş Cemile'nin evindeler sanırım Cemile evleniyor ama Ali rahat durur mu durmazz...Biri demişti Carolin Cemile kavgaya tutuşacak birinin bebeği gidecek mi ne diye umarım Cemile doğurmaz o bebeği....Neyse bekleyip göreceğiz artık inş. güzel bir sezon finali olur...

aliyi yolda görsem parçalarım heeeemikroppp kadının hayatına karabasan gibi çöktüü
carolin dogursun aliyi eve baglasın da cemilemde rahat bi nefes alsın
ahh mete aaaaaaaahhh içimi yedin oglum yaaa aşka bakk
sonerrrrrrrrrrr oglum senin kadar aptalını görmedim insan sevdiğini başkasının koynuna nasıl sokarrr
osmanımmmmm oglumda sana benzesinnn
muratt pis çıkarcıııı
balıkçııııı sana yorum yokkk
nazife anaaa ellerinden öpüyomm

1. İnci'nin mezarlık çekimleri yapılmış.
2. Bir düğün salonunda çekim yapılmış. Düğünün kimin olduğu ile ilgili de 2 ihtimal var: Berrin ve Hakan yada Cemile ve Hikmet Karcı
3. Mete Horozoğlu (Soner)'nun söylediğine göre gelecek sezon dizideki zaman atlaması 4 yıllık bir süre olacakmış.

Tolga güleç'in twitterda paylaştığı bir video var oyuncular ark. için hazırlamış çok komik izleyin bence...Aras Bulut iyi iyi oynuyor

Düğün salonu çekimleri konser içinmiş sanırım ama yine de özel bir durum olacak herhalde düğün benzeri ama Cemilenin evinde...

bencede inci ölecek öldürmesinler inciyi ya reyting uğruna aksine yaşatsınlar hayata tutunsun
gerçek hayattakii hastalarada moral olur bu durum her kanseri öldürmesinler artık çok ağlıyorum inci hocayı görünce allah kimseye vermesin inş...

4 yıl sonra murat ölmüş olur inş

Geçen bölümde İnci hocayla Mete'nin sahneleri bana Canım Kardeşim filmini hatırlattı.
Tarık Akanın filmi hatırlarsınız.
Çok etkilendim hele o balonu elinden bıraktığı sahnede kötü oldum öldü sandım

Her eve lazım!
Böyle yazmıştım, birkaç hafta önce Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Süleyman'ı Renan Bilek için... Bu hafta aynı sözü Aylin'den işitmek hoş bir sürpriz oldu...
Şarköy muhabirimiz Yakup Önal ile beraber ısrarlı haber ve yorumlarımız, sonunda amacına ulaştı.
Değerli müzisyen Renan Bilek'i kendi sesinden şahane bir Fransızca şarkı ile izledik. Mete, İnci Hoca'ya harika bir sürpriz hazırlamıştı. Gitar çalıp Fransızca şansonlar söyleyen palyaçonun, maskesini çıkarınca, Süleyman olduğunu gördük. Aylin daha sonra Süleyman'ı müzikal yeteneğinden dolayı tebrik etti. Soner de onun, zengin bir aileye yanaşan taşralı bir kahya olmadığını, Mekteb-i Sultani (Galatasaray Lisesi) mezunu olduğunu (Gerçekten de öyleydi), uzun yıllar Fransa'da birlikte yaşadıklarını söyledi. Ve Süleyman, finali vurucu bir cümleyle yapıp, yine sessizce köşesine çekildi: "Herkesin bir hikayesi vardır.
Benimki de bu işte..."
Bu hafta diziye ağır ve ağdalı bir romantizm egemendi.
Mete ile İnci Hoca ve Soner ile Aylin'in birlikte geçirdikleri saatlerde eski Yeşilçam filmlerine bolca gönderme vardı. Bu arada bazı deniz yıldızlarının kendinden klipsli olduğunu da bu dizi sayesinde öğrendik. Soner sahildeki deniz yıldızını alıp Aylin'in saçına taktı ve nasıl olduysa yıldızcık sabaha kadar oradan düşmemeyi başardı!
Hem karısını hem sevgilisini aynı anda hamile bırakmayı başaran (!) Ali Kaptan'ın Carolin'i muayeneye götürdüğü sahnede ise kameranın önce 3 hamile kadına zoom yapması manidardı. Sanki tüm kadınları Ali Kaptan hakkında uyarıyor gibiydiler. Belli ki kaptanımız sadece Boğaz'daki yalılar için değil, tüm kadınlar için 'bodoslama' bir tehlike arz ediyor!

yüksel aytuğ

yüksel aytuğa sinir oluyorum, diziyi izlerken anbean yazan ekşi sözlük ve twitter yazarlarının sözlerini kendi fikriymiş gibi yayımlıyor kaç defa oldu her eve lazım süleyman kaç bölüm önce herkesin dilindeydi, neymiş efendim geçen hafta kendi yazmış ona jest yapmışlar mış dizide.. deniz yıldızı tokasını da dizi yayınlanırken daha okumuştum sözlükte.. ay gıcığım bu adama

aylinin taktığı deniz yıldızı çok beğendim..ne kadar hoş durdu....

tabi artık şimdi oda moda olur...'aylinin tokası diye'

dizilerden neler neler moda oldu....Bizim burada da tutturmuşlar Fatmagül'ün terliği,babeti diye.....herkes ondan arıyor....eeeehh bizde artık ondan getittirdik satış için...

tabi canım olmaz mı, miroğlu yüzüğü sıla tokası diye başladık devam ediyor akıntı
bihter çizmesi ne modaydı geçen sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…