Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Gece gece sonunda inci hocanın kime benzediğini buldum.
Günlerdir düşünüyorum kime kimee diye şuan aklıma geldi
Kirsten Dunst !

Sizce de benzio mu ben çok benzetiyorum:44:

Son düzenleme:

kardeşi gidicimi...gidemedi bir türlü..ölüm döşeğinden hoooop ayağa..bide boğuk boğuk bağırması yokmu muratın..yeşil adam hulk a dönüşecek sanıyorum o bağırdıkça

kardeşi gidicimi...gidemedi bir türlü..ölüm döşeğinden hoooop ayağa..bide boğuk boğuk bağırması yokmu muratın..yeşil adam hulk a dönüşecek sanıyorum o bağırdıkça

bağırmıyor ki!!!
böğürüyor resmen...!!!

adama bi canlılık geldi...hiçte ölecek gibi durmuyor...hem bence binde bir görülen bi mucize gerçekleşir murat hastalığını yener...aylin ile sonerde salak salak bakınsınlar daha...daha öncede dediğim gibi bir an evvel bebiş yapsınlar...

aylinle soner çokkk zorrrrrrrrrrrrrrr

Gitmez mi diyorsunuz yane bilmem ben bomba bekliyorum muratın hastalığı konusunda soner tam gidecekken fenalaşabilir mesela

Gitmez mi diyorsunuz yane bilmem ben bomba bekliyorum muratın hastalığı konusunda soner tam gidecekken fenalaşabilir mesela

Ben de gitmeyecek diye söyleniyorum ama kendimi kandırıyorum bunun bilincindeyim...Evet soner gidecek, 39.bölümde de zaman atlaması olduğu için geri dönecek Muratın cenazesinde buluşacaklar ama ayni Aylin'i bulamayacak bence bu süre zarfında Aylin küser ona ben olsam ben de küserdim şöyle yakışıklı bir partner beliyorum Aylin'e yine sonerle olsun ama azcık kıskansa bir şey olmaz demi Ayrıca inci ölsede diziden çıkmasın tekrar başka biri olarak girsin mete de aaa aşkım hocama ne çok benziyor diye ona aşık olsun

murat bncede bağırmıyor
resmen böğürüyor ve böğürüncede aşırı çirkinleşiyor

Dizinin salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde;

Soner evden ayrılmak için tüm hazırlıklarını tamamlayacak.

Sevdiği kadınla vedalaşmak Soner'i en çok zorlayan anlardan biri olurken, Aylin, onu kararından vazgeçirebilmek için son bir hamle daha yapacak.

Ancak gitmeyi kafasında koyan Soner geri dönmeyecek ve aşıklar uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir veda ile ayrılacak.

Öte yandan radyodaki programa katılan ve büyük beğeni toplayan Mete'ye yepyeni bir dünyanın da kapıları açılacak.

Programın ardından hastaneye koşan Mete, yürek burkan gelişmelerle karşılaşacak.

İnci ölüyor o zaman bu bölümde.Bu arada bayanlar aranızdan çok iyi senaristler çıkar bence.Ne senaryolar istiyorsunuz öyle yahu

Muhteşem sezon finali!
Balıkçı’nın yeniden evlenme teklifi etmesi Cemile için büyük bir sürpriz olur. Ancak Ali Kaptan her zaman olduğu gibi yine Cemile’nin hayatını zorlaştırmak için harekete geçmiştir. Ali hakkında şikayette bulunan Cemile’ye savcılıktan bir mektup gelir. Ancak okudukları Cemile için şoke edicidir. Soner evden ayrılmak üzere tüm hazırlıkları yapmıştır. Bir süreliğine yurtdışına gidecek olan Soner ile vedalaşmak Aylin için çok zordur. Radyoda grubu ile programa katılan Mete çok büyük beğeni toplar ve bu imkan ona yeni kapılar açar. Ancak hastanedeki gelişmeler ise yürek burkucudur. Ahmet hapishaneden kaçırılır ama bunun bir bedeli vardır. Hiç bir şeyden haberi olmayan Ahmet ise Berrin’e en kısa zamanda dönmek üzere söz verir.
Cemile, Balıkçı’ya bu kez evet mi diyecek? Berrin, Hakan’ın teklifini ne yanıt verecek? Aylin, Soner ile vedalaşacak mı? Ali Kaptan’ın kafasındaki plan ne? Tüm bu soruların yanıt bulacağı “sezon finali” bölümünü kaçırmayın!

Alıntıdır.

Dizinin gelecek haftaki fragmanlari cikmis, sezon finali olcakmis haftaya.
Sanirim Inci hocayi haftaya kaybediyoruz, fragmanin biri tamamen bununla ilgili.
Soner de gidiyor, gelecek sezon kim ne olacak cok merak ediyorum. Inci'den sonra eski zevkimi nasil alicam bu diziden bilmem. :44:

Son düzenleme:
[video=youtube;JOZwhIXs8_I]http://www.youtube.com/watch?v=JOZwhIXs8_I[/video]

Kızlar az önce izledim son fragmanı ve Ali kaptan Cemile'nşn ve çocukların gözü önünde balıkçıyı öldürüyor silahla

[video]http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=9711[/video]

son fragman sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…