bencede inci ölecek öldürmesinler inciyi ya reyting uğruna aksine yaşatsınlar hayata tutunsun
gerçek hayattakii hastalarada moral olur bu durum her kanseri öldürmesinler artık çok ağlıyorum inci hocayı görünce allah kimseye vermesin inş...
tabi canım olmaz mı, miroğlu yüzüğü sıla tokası diye başladık devam ediyor akıntı
bihter çizmesi ne modaydı geçen sene
yüksel aytuğa sinir oluyorum, diziyi izlerken anbean yazan ekşi sözlük ve twitter yazarlarının sözlerini kendi fikriymiş gibi yayımlıyor kaç defa olduher eve lazım süleyman kaç bölüm önce herkesin dilindeydi, neymiş efendim geçen hafta kendi yazmış ona jest yapmışlar mış dizide.. deniz yıldızı tokasını da dizi yayınlanırken daha okumuştum sözlükte.. ay gıcığım bu adama
aylinin taktığı deniz yıldızı çok beğendim..ne kadar hoş durdu....
tabi artık şimdi oda moda olur...'aylinin tokası diye'
dizilerden neler neler moda oldu....Bizim burada da tutturmuşlar Fatmagül'ün terliği,babeti diye.....herkes ondan arıyor....eeeehh bizde artık ondan getittirdik satış için...
amin inşallah canım Rabbim bütün hastalara benim nişanlıma da acil şifalar versin...Benim nişanlımda kanser hastası....Onları izledikçe bende kahroluyorumOnların yaşadıklarını bizimde yaşadıklarımızı yansıtıyor....Kimse bu hastalıktan ölmesin..Herkes şifa bulsun
bende bugün duydum hürremin saç renginde boyatıyorlarmış saçlarını
canım çok büyük geçmiş olsun inş.atlatırsınız
çok teşekkür ederim canım...Allah kimsenin başına vermesin.....
Bak bunu duymamıştım canım....ama saç rengi de çok güzel onun.....
kismen haklisin, ama ben yinede cemile'yle aklanmasini istemiyorum!!
düsünüyorumda yasadiklarindan ders çikarmis biri olsaydi gider karisiyla yeniden bir baslangiç yapardi!!
çünkü bunu esine borçlu!!! cemile'ye degil!! cemile'nin kanadi zaten kirik, ve dizinin ilk bölümlerinde oldugu gibi manevi destegini göstermeliydi, maddi yönden iyi hosta, bu yönünü kullandigini düsünüyorum!!!
balikçi hatalarindan ders almis iyi güzel hapiste yatmis, ama bunlar bile çocugunun ölmesine sebeb oldugu gerçegini affettirmiyor!!
sizce bunun sözde bedelini ödedikten sonra yeniden bir baslangiç yapmasi gerektigi kisi cemile midir yoksa eski esi selma midir?
2 tane yeni fragman çıktı, birinde inci meteye mektup yazmış mete onu okuyup sahilde ağlıyor, diğerinde de aylin soner vedası var ağaçlı yolda ve öpüşüyorlar ama ben hala soner gitmeyecek diyorum taktım, soner'in Londradaki çekimlerini yapacaklar ben hala gitmiyecek diyeceğimkabul etmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?