Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

amin inşallah canım Rabbim bütün hastalara benim nişanlıma da acil şifalar versin...Benim nişanlımda kanser hastası....Onları izledikçe bende kahroluyorumOnların yaşadıklarını bizimde yaşadıklarımızı yansıtıyor....Kimse bu hastalıktan ölmesin..Herkes şifa bulsun

tabi canım olmaz mı, miroğlu yüzüğü sıla tokası diye başladık devam ediyor akıntı
bihter çizmesi ne modaydı geçen sene

evet canım ya kimden başladık daha da kimlerle devam ediyoruz....bihter çizmesi diye diye herkesin ayağına onlardan....tüccarların işine yarıyor aslında bu tür şeyler..

Çok şaşırdım bunu okuyunca Yüksel Atyuğ gibi bi gazeteci de bunu yapıyorsa!!!

bende bugün duydum hürremin saç renginde boyatıyorlarmış saçlarını

canım çok büyük geçmiş olsun inş.atlatırsınız

bende bugün duydum hürremin saç renginde boyatıyorlarmış saçlarını

canım çok büyük geçmiş olsun inş.atlatırsınız

çok teşekkür ederim canım...Allah kimsenin başına vermesin.....

Bak bunu duymamıştım canım....ama saç rengi de çok güzel onun.....

Ama ortada aşk diye bir gerçek var. Balıkçı Cemile'ye gerçekten aşık oldu. Kendini onunla aklamak istediğini düşnmüyorum. Öyle bir amacı olsa ihtiyacı olan, eşindne boşanmış herhangi birini de bu zaman içerisinde bulabilirdi. Başka çocuklara babalık yapıp vicdanını rahatlatmak isteyebilirdi. Karısına onca acı yaşatmış hem de bu yaşananlardan sonra aşkta bitmiş. Eğer sırf çocukları öldü diye, onun desteğe ihtiyacı var diye karısının yanında olsaydı bu yine karısını aldatmak, yaşan davranışlarda bulunmak olurdu içten olmazdı yanii. Evet çok feci birşey bir anne babanın çocuğunu kaybetmesi ama karısı da artık kendi yolunu çizmek istiyor ve balıkçıyı istemiyor çünkü artık biliyor ki onunla olmaz artık..

2 tane yeni fragman çıktı, birinde inci meteye mektup yazmış mete onu okuyup sahilde ağlıyor, diğerinde de aylin soner vedası var ağaçlı yolda ve öpüşüyorlar ama ben hala soner gitmeyecek diyorum taktım, soner'in Londradaki çekimlerini yapacaklar ben hala gitmiyecek diyeceğim kabul etmiyorum....

bende etmiyorum kesinlikleee bencede gitmiycek :))

sonerle aylin çok tatlılar yaa, bu dizinin mutluları da onlar olmalı..

inci hoca ölüyo sanırım..

Son düzenleme:
mektup yazmış inci hoca yazık yaa meteye sen benim hayata verebildiğim tek ve en değerli eserimsin yolun açık olsun...

Sezon finali fragman:
[video=youtube;jKo9ocj2YC4]http://www.youtube.com/watch?v=jKo9ocj2YC4[/video]

aylinle soner ayoooll

Son düzenleme:
aylin ve Soner'in öpüştükleri fragman:
[video=youtube;RvS9lKE5F5c]http://www.youtube.com/watch?v=RvS9lKE5F5c[/video]

soner bence gitmeyecek kızlar herşey bir yana kardeşi gidici öyle birşey olsa nasıl gelirim burda kim bakar onlara diye düşünür gitmez bence..İstanbulda bir yerlerde yaşamaya devam edecek herkes yurtdışında bilecek ama uzaktan uzağa eli üstlerinde olacak

ayyyhhh hep karıştırıorum topikleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…