Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yani bir dizi insanı anca bu kadar sürükler duygudan duyguya.. bi gülüyorum bi üzülüyorum.. ay iyi ki sezon sonu geldi..dengesiz ruh halimin düzelmeye ihtiyacı var

dilimde bu şarkı süper...
ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaşşşş sevenler ayrılmaz diyordun ne olduuuuuu....
çok güzel bi sezon finali olduuu balıkçı ölmez umarımmmmm en sevdiğim ikili sonerle aylinnnnn ama soner gitmemişşş ne güzellll....

onlar da bi acayip hee bunlar değil mi durmadan silahla adam kovalayan, polislerle falan kavga eden, sağcılarla çatışan. iki silah sesinde mi böyle oldu bu çengiz

Silah ahmetin ya ondan korktu o napcam ben diye silah kimden çıktı onun ceketten hadi ahmeti boşver ilah temiz filan değilse çocuğunda başı yancak yok yere

her eve bi süleyman lazım kızlar adam gibi adam ne güzellll elimin altında Bİ SÜLEYMAN OLSAAA

Çilemiz daha bitmedi kızlar yarın da Sülümanla Hürrem var bakalım onda neler olacak

Osman seri katil olucak hemde canım hangi insanoğlu dayanırki bu kadar olan şeye

olabilir tabi osman seri katil de olur, psikopatta olur. Böyle bir çocukluk yaşayan ne olmaz ki

Travma üstüne travma...Zavallıcık

Son düzenleme:
eşimde ağladı iki sahnede inci hoca ölürken...birde hepsi aynı yataktaydı ya çocukluğunu hatırlamış..kendi ailesini...:2:

osmanda denize gitmişş herhal kapkara olmuş akçapakça çocukkkk

ay sahi Caroline hiç yoktu bu bölümde ya şok şok şok flash flash flash

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…