Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Finali süper yaptılar ama ya...Kızlar sizinle bir sezon çok güzel geçti sezon başında buluşmak dileğiyle hepinizi çok seviyorum teşekkürler kk

Finali süper yaptılar ama ya...Kızlar sizinle bir sezon çok güzel geçti sezon başında buluşmak dileğiyle hepinizi çok seviyorum teşekkürler kk

Evet kızlar gerçekten ben de sizleri, yorumlarınızı çook özleyeceğim ayy yeni sezonda yorumlarımı yeni evimde yapacağım Alalhım nasip ederse inşaAllah

Hasefe silahı nerden bulacak diyordum Ahmet'in silahı çıktı iyi mi Hasefe hapiste ölür Ali'ye yine bir şey olmaz, Soner gidecek ben kabullenemiycem gitmeyecekk diye söyleneceğim diyordum ii oldu galiba 40 kere söledimbeni büyük dertten kurtardı ama bu demek oluyor ki Ali hapisteyken Caro Sonere takar,Muratta uzun zaman yaşar:2:

Ben de şu ahmetin arkadaşının ceketini sandalyeye asma sahnesini neden o kadar uzattılar diye düşündüm vee sebebi belli oldu

kim nederse desin en güzel sanhe soner aylin sahnesiydi.

ay ne pisim.yasak aşka çanak tutuyorum

tüylerim diken diken oldu bu gece

ahmet-berrin sahnelerin her zaman nefret etmiştim.bu gece ağlayasm geldi..ağlardımda utandım evdekilerden kalabalıktık.inci hocanın ölümünde ağlamak istedim

sonerin gidişine ağlamak istemedim çünkü hala öpümenin etkisi altındaydım

soner zati durdu durdu bi öptü yanii maaşallahhh o sahne bizi bizden aldı bize getirdi

Osman büyüdüğünde bambaşka bi dizi gibi olacak bu dizi zaten :/

ben izleyeceğimi sanmıorum çünkü benm içn bu dizi final yapmış olacak minik osman genç mete genç güzel aylin soner olmadıktan sonra yeni birilerini görmek istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…