Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ay n olur biriniz anlatın özetleyin neler oldu misafirlikteydik izleyemedim
en son nikah sahnesini gördüm

Aaayyyy soner ve aylin pek iyidi.Dizide gerçekten süper bitti.ama balıçıya yazk oldu yaaa.Cemilenin yüzü gülmeyecek mi kocadan yana .

soner zati durdu durdu bi öptü yanii maaşallahhh o sahne bizi bizden aldı bize getirdi

sorma...sanki kara sevdaya tutulduğum kavuşamadığım biri varmışta onla öpüşmüşüm gibi ben heyecanlandım

geçen hafta eser yenenler twitter da"sonerin bu işin sonu bak valla billa" yazmıştı bu hafta ne yazar acaba

ben izleyeceğimi sanmıorum çünkü benm içn bu dizi final yapmış olacak minik osman genç mete genç güzel aylin soner olmadıktan sonra yeni birilerini görmek istemiorum

Ben de öyle düşünüyorum hepimiz bu kişilere bu olaylara alıştık büyüdükten sonra farklı bi dizi olcak adeta

soner zati durdu durdu bi öptü yanii maaşallahhh o sahne bizi bizden aldı bize getirdi

benm için ennnnnn güzeliii aylinin deniz yıldızını ağacın kenarında bulduğu sahne o kadar sevindm ki çığlık bile attım oleey die

Son düzenleme:
Osman dedi ya olanlar biraz Berrin`den biraz Mete`den biraz da etraftan... Neden Aylin`i söylemedi.
Neden Aylin Osman`a bişey anlatmadı ki:26: Ona da mı bişey olacak acaba:44:

Son sahnede tüm oyuncular çok iyi oynamış. Hele Hasefe Hanım`a bayıldım.
Necati`yi özlemişim bu arada

ben izleyeceğimi sanmıorum çünkü benm içn bu dizi final yapmış olacak minik osman genç mete genç güzel aylin soner olmadıktan sonra yeni birilerini görmek istemiorum

Açıkçası sezon finalini internetten seyretme taraftarıydım. malum reklamlar...
Ama madem ileriki bir döneme geçecekler Osman`ı kaçırmayayım dedim. Ne tatlı çocuk ya.
İnsanın ekrana dalıp öpesi geliyor. Mete için de geçerli

aynı şeyi düşünmüşüz

aylinin sonerin gitmediğini anlayınca halaya dalması davaroda ayşen gurudanın ağayla evlenirkene öldü zannettiği kocası şener şeni kadın kılığında karşısında görünce döktürdüğü sahnenin birebir aynısı olmuş oyne kız oyne

ay evett ayşooo

bence aylini söylememe nedeni o evde yaşamadığı içindir.sonuçta evi barkı ayrı.e osman da berrini meteyi daha çok görüyor.sadece onları söylemesi çok normal geldi bana

bence aylini söylememe nedeni o evde yaşamadığı içindir.sonuçta evi barkı ayrı.e osman da berrini meteyi daha çok görüyor.sadece onları söylemesi çok normal geldi bana

ama niye biraz da etraftan diyor etrafın anlatacak fırsatı olduysa aylinin hayli hayli olması gerekmezmı????

valla boşanmış çocuklu üstelik hamile hemdeeee zorunluluktan evlenen cemilenin kendi yetişme tarzına kültürüne göre düğün yapmasını dizinin gerçekçiliğiyle bağdaştıramadım.bana düğün kısmı saçma geldi.cemile gibi bi kadın sade bi nikah istemeliydi.bu arada ali ortaya çıktığında gözlerim süleymanı aradı.''ben hallederim''diyip sakince alinin silahını almasını bekledim ama soner gittikten sonra kimlik bunalımı yaşıyor zağar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…