soner zati durdu durdu bi öptü yanii maaşallahhho sahne bizi bizden aldı bize getirdi
ben izleyeceğimi sanmıorum çünkü benm içn bu dizi final yapmış olacak minik osman genç mete genç güzel aylin soner olmadıktan sonra yeni birilerini görmek istemiorum
soner zati durdu durdu bi öptü yanii maaşallahhho sahne bizi bizden aldı bize getirdi
ilkşah konuyla alakası yoktu avatarındaki kızların hepsi senmisin
ewet kuzum daha fotolarını kaybettiğim mor saçlı hallerm var gençlik zamanları işte
ben izleyeceğimi sanmıorum çünkü benm içn bu dizi final yapmış olacak minik osman genç mete genç güzel aylin soner olmadıktan sonra yeni birilerini görmek istemiorum
Osman dedi ya olanlar biraz Berrin`den biraz Mete`den biraz da etraftan... Neden Aylin`i söylemedi.
Neden Aylin Osman`a bişey anlatmadı ki:26: Ona da mı bişey olacak acaba:44:
Son sahnede tüm oyuncular çok iyi oynamış. Hele Hasefe Hanım`a bayıldım.
Necati`yi özlemişim bu arada
aylinin sonerin gitmediğini anlayınca halaya dalması davaroda ayşen gurudanın ağayla evlenirkene öldü zannettiği kocası şener şeni kadın kılığında karşısında görünce döktürdüğü sahnenin birebir aynısı olmuşoyne kız oyne
Osman dedi ya olanlar biraz Berrin`den biraz Mete`den biraz da etraftan... Neden Aylin`i söylemedi.
Neden Aylin Osman`a bişey anlatmadı ki:26: Ona da mı bişey olacak acaba:44:
Son sahnede tüm oyuncular çok iyi oynamış. Hele Hasefe Hanım`a bayıldım.
Necati`yi özlemişim bu arada
bence aylini söylememe nedeni o evde yaşamadığı içindir.sonuçta evi barkı ayrı.e osman da berrini meteyi daha çok görüyor.sadece onları söylemesi çok normal geldi bana
aaa ben o kısmı duymadım yaa..ama yine de ayline bişey olmaz diye düşünüyorumama niye biraz da etraftan diyor etrafın anlatacak fırsatı olduysa aylinin hayli hayli olması gerekmezmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?