Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Reyting uğruna şöyle 20 sn.lik aptal saptal fragmanlar yapmıyorlar mı hastayım ya şu yapımcılara
Aman çok merak ettik dizini

ay çıldırcam,aylin ne güzel olmuş,soner görmesin iyice kafayı oynatır,hasife hanım galiba hapisten çıkıyor,cemilenin yanına gelir,mete çok yakışıklı olmuş,osmancik çok tatlı,cemile de 4 çocuk anasına hiç benzemıyor anam,kadın fıstık gibi,gittikçe güzelleşıyor,anam

kızlar su aylınle muratın fragmanını topıce yuklermısınız ben kanald nın sıtesınde ızleyemıyorum:2:

tatlım bu bebek carolin cadısının zehrasıdır bence ,oda kız doğurmuş demek

Allahım başlasın artık delircem

Ama olamaz ki çünkü ikisi aynı dönemde hamileydi biri 2,5 yaşında diğeri 6 aylık nasıl olsun:26: bence o Berrin'in fragmanda yıkıktı Berrin hamile olduğunu öğrendi sanırım

Ama olamaz ki çünkü ikisi aynı dönemde hamileydi biri 2,5 yaşında diğeri 6 aylık nasıl olsun:26: bence o Berrin'in fragmanda yıkıktı Berrin hamile olduğunu öğrendi sanırım

e ahmet yurt dışına kaçmadımıydı ,kimden nasıl kaldı bu kız hamile,ben bişiler unuttum galiba,ya kafa yormak zor ,başlayınca görceyizzzz

Muratin tipi ne oyle yaa gül gül öldüm
bende görünce uyuz oldum resmen kaşınmaya başladım pis muratt ölemediii :100::100:
e ahmet yurt dışına kaçmadımıydı ,kimden nasıl kaldı bu kız hamile,ben bişiler unuttum galiba,ya kafa yormak zor ,başlayınca görceyizzzz

valla ahmetten hamile kalsa mutlu olurdu da benimle evlen ahmeti yurt dışına yollayayım diyen çocuk (adını unuttum )buna yoksa tecavüzmü ettide hamile kaldıaman allahımmm olurmu olur valla cemile bile tecavüze ugradıysa ilk bölümde olay yaratmak için olabilüüüü öfff o zamana kadar nasıl dayancam bennnnnnnnnnnnnnnnn:95::95::95:

ahmet,berringilin bodrumunda salanırken berrin peynir-ekmek götürüp çok özledim diyip öpüyodu çocuğu
ee devamını göstermiyolardı tabi işte bebek o gecelerin mahsulu:78:

aylinde çok güzel olmuş.kadınsı bi havası var.ohh murat nasılda morardı ne sanıyodu gerçek evlilik mi

umarım süleyman ölmez.çünkü ben süleymanın hastasıyım

carolin doğurdu di mi? kendi gibi bi çiyan doğurmuştur

Son düzenleme:
ayy muratin tipine gicik oldum böööö
aylininde güzelim saclarini kestirmis yaa saclarini cok begeniyordum sanirim burda kisacik

Caro doğurmamıştır Cemile mi o bakmıştır Ali K.da iş yok aldırmıştır çocuğu ama bu Cemile'nin bebeği Caro'ya benziyor hafiften, Cemile hamileyken hep Caro'ya baktı galiba Yok artık bir tecavüz daha istemez şimdi bu Aylin kağıt üzerinde evliyiz dedi Muro'da gel gerçek yapalım demesin o da tecavüz etsin o halde tövbe tövbe tam olsun yetti bir tecavüz olayı arttı da üstüne çocuk bile oldu Berrin yapmıştır birşeyler bakalım bu 2 yıl içinde ne oldu ne bitti çok az kaldı ama bu Soner gitti ya Aylin'i bırakıp alacağı olsun daha iyi oldu ama olsun yine de alacağı olsun onun sürünsün biraz da aklı başına gelsin

soner gitmedi yavrum görmedinmi sezon finalinde o sahneyi
düğünü uzaktan izliodu
gitmedi gitmediğinide sadece aylin bilio
sadece ayline gösterdi kendini üzülmesn daha fazla die
muratta habire onları görüp anlamasın olayı dieee
murat abisini gitti bilecek ama soner uzaktan izleyecek olayları

Gelen duyumlar senaristin ters köşe yaptığı yönünde yani biz gitmedi diye sevindik kandırdı bizi aslında gitmiş Soner ve şöyle bir düşününce Soner gitmeseydi , Aylin böyle değişirmiydi ki? Murat'ı hoş tutuardı Sonerle de devam ederdi görüşmeye ama görmeden bilemeyiz tabi,gıcık oldum ama gitmesi iyi oldu gittiyse gerçekten çünkü 2 sene şu oldu bu oldu derdindense 2 yıl sonra Aylin ile ilk kez karşılaşmalarına tanık olmak daha güzel olacak Ya hani Londra'da değilse bile büyük ihtimal Aylinle hiç görüşmemiş

Çok seviyorum bu diziyi ya.Bu sezon da çok iyi hazırlanmış.
Aylin bu sezon harika olmuş.İmaj konusunda itina le hazırlanmış.Tam bir hırslı kadın gibi.
Osman & Gülden de çok şeker.
Bebekse tam yemelik.
İnternet rivayetleri dolaşıyor ama görcez 6 Eylül'de.Balıkçı ölcek Cemile de kalan mrasla evini yenileceyecek deniyor.
Belki de bebeğin adı Hikmet'tir. Bkz. Hikmet Karcı - Balıkçı

ohaaa ayline nolmuş öyle..balıketli bişeydi.beli falan nasıl öyle incelmiş.o popo nasıl şekle girmiş bu kısa zamanda valla bravoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…