Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

evet cemile doğruyor berrinin çekimleri orda yapılmadığı için daha onunla ilgili bi bilgim yok ama dediğim gibi balıkçı öldü bütün miras cemileye kaldı evi muhteşem oldu yeni sezon müthiş

Peki o zaman nolur 2-3 bölüme murat ölecek de lütfen yoksa izlemiycem diziyi hiç çekemem onu yaa öffff bütün hevesim kaçtı batırdılar resmen

fragmanlar süper:98: en çokta osmanla müdürün konuşmalarına güldüm
yaa o muratın tipi ne öyle

o murat'in tipi ne öyle kusucammmm!!!
böö ulan dünkü .... bugün mafya olmus!!!! sonerrrr yetis kurtar süleyman'iiii!!!!

yeni bir frgman daha çıktı Aylin ve Muratla ilgili Aylin Murat'a iyice haddini bildiriyor kağıt üzerinde evliyizler,seni sevmiyorumlar aferin hoşuma gitti Murat ölmesin sürünsün en iyisi bu arada Farah zayıflamış iyice süper olmuş eklerim ekleyebilirsem..

[video=youtube;QUejnHWgN8o]http://www.youtube.com/watch?v=QUejnHWgN8o[/video]

eski müzikler gibisi yok

[video=youtube;QDYvW-D6blk]http://www.youtube.com/watch?v=QDYvW-D6blk[/video]
şu muratta ki tipe bak yarabbim

Peki o zaman nolur 2-3 bölüme murat ölecek de lütfen yoksa izlemiycem diziyi hiç çekemem onu yaa öffff bütün hevesim kaçtı batırdılar resmen

niyeeee balıkçının eski karısı nolduuuuuuu:2::2::2::2:
cemileee mirasyedi mi oldu
aylin de
ohhhhh ana kız malı götürmüşlerrrrrrrrrr

ayyyy aylin çok güzel olmuş ne kadar zayıflamış öyle hem saç rengi ve kesimi kadınsı bi hava vermiş süpper bayıldımmm

Yeni Farah-Çağrı ve Aras milliyet ropörtajı

70

Yeni sezon daha güzel olacak sanırım mücadele etsinler tabi yaa ezilmesinler artık, Aylin'i görmeye sabırsızlanıyorum Soner'in delirmesi güzel olacak

niyeeee balıkçının eski karısı nolduuuuuuu:2::2::2::2:
cemileee mirasyedi mi oldu
aylin de
ohhhhh ana kız malı götürmüşlerrrrrrrrrr

Ne niyeeee,Murat ölsün işte sevmiyorum onu yani aslında oyuncu olarak sevmiyorum Aylin karakteri oturmuş ,dişi kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş bir karakter olacakmış bknz:röportaj. Cemile mirasa konmuş diyorlar bakalım, Balıkçının eski karısı gitmişti zaten yeni sezon olmaz bence belki azcık gösterirler flashbacklı falan bilmiyorum ben nolacak ona:26:

tatlım bu bebek carolin cadısının zehrasıdır bence ,oda kız doğurmuş demek

Allahım başlasın artık delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…