Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Çocuk Cemile'nin hatta adı da Mustafa sanırım yani dizideki adı, Murat ölmemiş hatta mafya olmuş Süleyman'a silah çektiriyor bunlar ne biçim fragman yahu hiç beğenmedim Aylin de maaşallah ne olduysa artık bir şey çalıyor gibi geldi bana herkes alkışlıyor falan çok hoş olmuş neyse gerisi 6 eylülde ama çok karışık herşey yalnız Murat çok komik ya tipi falann bir de 6 aylık kız bebek var adı da Zehra olacak ama o kimin bilinmiyor ve onu göstermediler sanırım fragmanda

ayy mete gerçekten o dönemdekilere çook benzemiş... bebek cemilenin mi berrinin mi aylinin mi acep:) anacım doğuran doğurana bu dizilerde:81:
Kod:

murat mafya mı olmuuşşşşş nası yani yaa

murat mafya mı olmuuşşşşş nası yani yaa

Tam mafya demeyelim de işte kendi adamları var Soner gibi o da ona özendi herhalde ezik yaa Fragmanda Süleyman'a silah çekiyorlar ya Muro'nun yüzünde de gıcık bir ifade kesin onun adamları adam tutumuş manyak nasıl buluşacak peki Aylin ve Soner gizli gizli ahh ahhh ölmedi gitti yaaa

balıkçı öldü bütün miras cemileye kaldı evini yaptırdı yeni sezonda cok zengin bir cemile olucak karşınızda...

Cemile mirası almaz ya da tamamını almaz bence eğer balıkçı ölürse, belki ölmez eski karısına döner Yeni sezonda balıkçının olacağını sanmıyorum , Mete ünlü olmuş işte evi falan o yaptırmıştır diye düşünüyorum,mirasta varsa birazcıkgeçiniyorlardır Ali'yi de göstermezler zaten illaki merak ettirecekler ya, ölmemiştir o ölür mü, Caro cadısı da bulmuştur yolunu yine Sanırım yeni sezonda Soner'in ayrı bir malikanesi olacak Peki ya mesude nerde acaba evlenmiştir belki

Allahhhııııııımmm bu murat ölmemişşşşşşşşşşşş yapma noluuurrr
3 yıl geçti hani 1 yıl ömrü kalmıştı

Son düzenleme:
evet cemile doğruyor berrinin çekimleri orda yapılmadığı için daha onunla ilgili bi bilgim yok ama dediğim gibi balıkçı öldü bütün miras cemileye kaldı evi muhteşem oldu yeni sezon müthiş

evet cemile doğruyor berrinin çekimleri orda yapılmadığı için daha onunla ilgili bi bilgim yok ama dediğim gibi balıkçı öldü bütün miras cemileye kaldı evi muhteşem oldu yeni sezon müthiş

cemilenin evinin nerde olduğunu biliomusun :O biliorsan nooollluuur söyle

Son düzenleme:
muratın pörtlemiş suratını görünce kâbus görür gibi oldum ooofff oooffff

Son düzenleme:
cemilenin evin panjurları bile vaaaaarrrr
vay canınaa

Cemile düşük yapacak diye bir tüyo vardı.. Yanlış mıymış o zaman?

Hasefe hanım aklını oynatıyo mu peki acaba???

annnnaaaaa murat adammı tutmuş sülümanı öldürtmek için
2 adam süleymana silah doğrultmuş

murat da 85 canlıymış heee hepimizi mezara koyar buuu daha aylin ne kaadaar hoş olmuşş, beğeniyorum o kızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…