Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Hanımlar lütfen yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi. aralara nokta koyarak da yapmayın
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.

ay mahvoldum osman annemi istiyorum dedikçe ay valla içim şişti kızlar bizim burda psikilojimiz bozuluyo resmen ben rol yapan osmanı düşünemiyorum bi damlacık cocuk rolde olsa insanın psikoloisi bozuluyo

allahın cezası ali fatih ürek ol emi!!!!!!!!!!!!!!! napıcaktı çocuklar iyi ki yaptın baba mı diceklerdi offf çıldırcam ya

valla yaa ne bekliyo ki ödül filan bekliyodu heralde.
ama metenin sen bizim babamız değilsin burası da senin evin değil sözü tam yerindeydi.vereliniortak:lepi:

cemilede 4 çocuğunu unutmuşşş gurur yapıyorrrr metenin nasıl bi çocuk olduğunu bilmiyor sanki neden direniyor çocukları düşün bırak gururu el ele verin canlarına okuyunn

ne zoruma gitti var ya
şu karolinin yüzünü saçını okşadığı gibi kendi karısını çocuklarını okşamıyo
o kadını okşuyo kendii karısını da hapiste dayaktan gebertiyolar
ahhh ahhh eskiden daha çok olurmuş böyle şeyler
şimdi nesil bozuldu diyip işin içinden çıkıyolar
eskiden eve dansöz getirip servisi de karılarına yaptırırlarmış bi de
yiyosa bişe de dayak hazır:1no2:

karolini kendine çeken yönü kendi gibi ahlaksız oluşuu klava:klava:

Bölümün en eğlenceli ve güzel kısmı mete ile müzik öğretmenin bakışları ve samimiyeti idi..

Diğer kısımları çok üzücü ve düşündürücüydü...
Öfffffffffffff ne yaşanmışlıklar var..

off düşünemiyorum carolinin eve gelişinden sonrasını

boyun posun devrilsin ali, söyleyecek kelime bulamıyorum artık
o yalatık saçların ellerinde kalsın inşallah

bari babaanneleri kalsa onlarla..iyice meydanı boş bulacak çarpık ağızlı caroline..
aliyi kimse durduramaz gözü dönmüşş akıl olsa dört çocuğu düşünür

müzik öğr bakışı çok tatlıydı:asigim: o hırçınlığı gitti içine huzur geldi çocuğun :teselli:
tabi babası o mutluluğuda çok gördü Meteye klava:klava

Nasıl kırdı çocuğun mandolinini ya:çok üzgünüm:

Ulen şu Osmanı ağlatmayın beaaa... kırıcam he kalbiniziii.... :mymeka: senaristlerrrr.... alsanaalsanasmile

slm kızlar bu topiciği yeni fark ettim aynen ya ağlamaktan gözlerim şişecek bide boğazım düğüm düğüm oluyor ya aman çok böyle yaşamışlar var başta benim anneannem yani annem böyle osman kadarmış hepsi aklında hala bazen anlatır bende sinir olurum dede efendiye neyse filme gelince aliyi ve o carolin mi ne o hasbayı elime bir verseler varya saçını başını yolardım heralde dur bakalım daha neler olacak yaalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…