Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Hele o Garolin garosu... hamşiraaa hamşhiiraaağğğhh diye bağırasın da su verenin olmaya he mii...

Çok fenaydı çok.mafoldumbenPsikolojim altüst oldu resmen.Bu dizi hep böylemi gidecek,Carolin ve Ali gibi vicdansızlar ettikleriyle kalmazlar umarım,yoksa toptan ruh sağlığımızı kaybedeceğiz.-tatlicadiarzu-:a015:
Birde tabi gerçek hayatta buna benzer şeyler yaşayanlar var,Allah'ım yardımcıları olsun Yarabbim..:Saruboceq:

bu dizi beni yakında verem edecek izlemicem ya bu ne eve gelirmi o kadın osman daha annesinin yokluğuna alışamadı yavrum bide cicianne geliyoklava:mafoldumben

Osmanımı kaçırıcam o evden karar verdim... sonra da öpüp sıkıştırıp mıncırıp unutturacam ona her bişeyi... ulen ööle bi oğlum olacağını bilsem hemen doğururum... nazar boncuğu takın bebeme senaristleeerrr...

Hele o Garolin garosu... hamşiraaa hamşhiiraaağğğhh diye bağırasın da su verenin olmaya he mii...
:roflol::roflol::roflol:
Ne kötü bi baba ya..Seyretmesem mi napsam :bbo:

her hafta izlemicem diyorummm ama izliyorummm boshayallersmile
yolda oyuncuyu görüp yüzüne tüküren insanlara çok gülerdimm bu dizinin gerçek payı var diye intikamı erkan petekkayadan alcam klava:

Bu ne biçim bir baba ya...Çocukların psikolojisini hiç düşünmüyor...Mete ye çok acıyorum....Haftaya Carolin i eve getirecek mi acaba....
Cemile ye de kızıyorum,beni aldatan adamı ben hiç istemem...:1no2:Bence boşanıp çocuklarına sahip çıkmalı....:gitme:

korkuyorum osmanınım başına bişey gelecek
vallahi nazar değecek çocuğuma ya
ulen osmanımı ağlatanın dünyasını ağlatayım ben içimi söküyor velet

ay ali elime geçse bi kaşık suda boğcam nasıl bir adam ya hiç mi vicdani yok gerzek herif sinirlendirdi beni akşam akşam aaaaaaaaa

korkuyorum osmanınım başına bişey gelecek
vallahi nazar değecek çocuğuma ya
ulen osmanımı ağlatanın dünyasını ağlatayım ben içimi söküyor velet

Ay zaten hap kadar bişii yavrım gamyoncuiremsu korkuyorum birinin ayağının altında kalıverecek yavv...sürekli bi adrenalin evde...

Garolin garosu, gençliğimizin hayrını göremedik senin yüzünden... gidip yatıcam, sana da laflar hazırlicam.... Aliiğğ yırttım sanma, aynısı senin için de geçerli, boyun devrüleee...

az once izledim ne kadar odun bi adam su Ali ya...

Metenin o "agac parcasindan bile daha odun...
ne demek Carolin yarin bu eve gelecekklava:

All o Caroline denen kadını da, Aliyi de öldürr klava:

Çok sinir oldum bu bölümde. Bu Ali insanlıktan nasibini alamamış resmen.

Kısasa kısas diyor yaa ne kadar pislik bir adam.

Çocukların onlar senin çocukların !!!

Cemile dayak olayından ve de eve taşınma olayından sonra kabul etcek gibi görünüyor boşanmayı. İnşallah da kabul eder.

Ne demek Caroline eve taşınıyor.

Site izin verse neler neler yazardım da yazamıyorum klava:

Osmann canımm mafoldumben

Kıyamam nasıl korkuyor.

Mete de nasıl bir hevesle almıştı o mandolini. Kırdı pislik klava:

Berrin-Ahmet in amfideki sahnesi de çok kötüydü. Çok ağladım orda da mafoldumben

Ayy daha fazla yazamayacağım klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…