Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

O babaya ben daha neler yapardım klava:

Prostat ol emi Ali :hulya:

:roflol: :roflol:

Biz annemle o sahneye gül gül öldük. Hemşiraağ diyince hemşire üzerine alınmadı tabi :dance: Suyuda içemedi ohh olsun...

Bi yandan biz gülüyoruz bi yandan arkadaşım mesaj attı " hemşirağğğ " diyee :roflol:

öldüm gülmekten yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

o sarı saçların tuvalet kuburuna süpürge olur inşallah carolincim :1rolleyes:

:roflol:

Bi de ne o öyle " hemşiiiiraaaaaağğğ "

Ayyy boğcam valla klava:

:roflol: ayy evet ama iyi oldu susuz kaldi oooh:icecream:

gitti 10 liralik mandolin , bu Ali cok bencil ya cocuklarinin hayatini mahvetti , hayallerine geldi simdi siraklava:

:roflol: ayy evet ama iyi oldu susuz kaldi oooh:icecream:

gitti 10 liralik mandolin , bu Ali cok bencil ya cocuklarinin hayatini mahvetti , hayallerine geldi simdi siraklava:

Nasıl da mutlu mutlu almıştı halbuki.

İçim gitti canım yaa mafoldumben

Gidip bir mandolin veresim geldi eline.

Ama öğretmeni ona mandolin alır gibime geliyor.

Kadın çok iyi biri çünkü. Öğrenirse alır,Mete'yi de çok önemsiyor

ogrenirse alirda nasil ogrenecek Mete anlatmazki:sm_confused:

ali ali aliiiiiiiii şu carolin aliii dediği an sinirlerim talan oluyor yahuu gıcık şeyklava:

kızlar sabah sabah güldürdünz bni
işte carolinle böyle dalga geçin can kurban ceza almayın diye diyorum
bnm kız bile anne bu nece konuşuyor diyor
ama hakaret yok lmaz:

kızlar ben çocukların annesi hapiste ya onada sinir oldum senin çocukların var dimi başları boş kaldı kabul ederdim allah korusun okadar çocuğum olsa ayrılmayı
adamın sevgilisi yerleşmeye çalışıyo yavaş yavaş
babam aklıma geldi mandolini kırınca adam
eşimde diyo bu karolin kesin adamı boynuzlıycak kadına böyle şeyler normal geliyo dedi
bakalım dediği çıkıcakmı

70 lerin sonları gibi filmde acaba genel baba modeli bu şekildemiydi odevirde

eşimde 49 yaşında ozamanlarda gençlik yıllatırmış aslında türk dizisi izlemez ama çok hoşuna gitti

hayır benım anlamadıgım bu babanelerı.Ne rahat kadın ya basıo evıne donuyo sankı orda prenses muamelesı goruyor.Kal işte torunlarının yanında dımı...

Garolin garosu, gençliğimizin hayrını göremedik senin yüzünden... gidip yatıcam, sana da laflar hazırlicam.... Aliiğğ yırttım sanma, aynısı senin için de geçerli, boyun devrüleee...

hihoyyythihoyyyt

hayır benım anlamadıgım bu babanelerı.Ne rahat kadın ya basıo evıne donuyo sankı orda prenses muamelesı goruyor.Kal işte torunlarının yanında dımı...

bence bu carolin onunda burnunu sürçücek gelinini mumla arıycak

bende şeye çok güldüm komikti ..karolin dedi ya neden olmasın diye ali de ne yaptı çok güzeldi ve masum neeee yaptı ..

yüzüğünü almak için bir altın yüzüyü vardı

birde ali dedi ya carolin bu eve gelicek ah ah ben oçocukların yerinde olsam carolinin yuvasını yapardım
ne var bu kadar korkucak canım

ay ne biçim bi baba o öyle anlamadım bir bakıyon melek gibi adam bir bakıyon şeytan....neler yaptı meteye ya.. nasıl dövdü çocuğu yazık çok üzüldüm...pislik birde kadını eve getirecek..boğasım geldi orda pişkin pişkin yarın gelecek diyor bahane arıyordu zaten....oda oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…