Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

geçen sezonda hamileydi cemile çocuğunu aldıramamıştı sanki... bence cemilenin bebeği.

bende cemile çocuğu o gece düşürüyor diye biliyordum
hem cemile vicdanlı kadın kendi çocuğu sonuçta o taşıdı karnında o çekti cefasını yinede sever sarmalardı
ama çocuk eminimki carolinin carolin çocuğu hasefeye bırakıp kaçtığı için çökmüş parayıda bitirmiş çocuğunuda özlüo bi yandan o yüzden öyle beter halde gösterdiler
çocuk nefret ettikleri 2 insanın olunca sevmek gelmio içlerinden

ama bi sahne vardı herkes zehrayı seviodu mustafa kenarda duruodu hasefe hanımda bütün çocuklar melektir güzeldir dedi
içim acıdı yaa yazık carolininde olsa o masumun ne suçu var

Son düzenleme:
inci hocanın saçları da ayrı bir güzeldi tabiii

O bebek carolinindir büyük ihtimall..
Ama cok şeker değilmiydi yaa yanakları falan :))

kızlar yaa ben yeni sezon bölümleri izleyemedim,yani ara ara baktım ama hiç bişey anlamadım.

en son hasefe ana aliyi vurmuştu,ee ondan sonra ne oldu,carolin nerde,balıkçı başka diziye transfer olmuş sanırım ona ne oldu peki ?
kısaca bi özet geçerseniz çok çok sevinirim

ben kısacık bir özet geçim size
En son sezon finalinin üzerinden 2 yıl geçmiş olarak başladı dizi Osman okula başlamış,Berrin Hakanla evlenmiş ve bir kızı olmuş Ahmet ise yurtdışında kaçak ,Balıkçı ölmüş ve Ali Kaptan hapse düşmüş ve Hasefe hnm ise suçsuz bulunarak serbest bırakılmış,evde Mustafa adında bir bebek daha var ama aile bireyleri bebeğe soğuklar hiçbiri ilgilenmiyor sadece Hasefe hnm ilgileniyor bebekle bu yüzden bebeğin Cemile'nin mi yoksa Caro'nun mu olduğu belli değil Caro ise Hollanda'da bir barda parasız ve berbat bir halde görüldü,Murat ve Aylin hala evliler ancak Aylin kendini yardım derneklerine adamış Muratla hiç ilgilenmemekte ve sevmediğini açıkça söyler durumda Murat ise kendine adamlar tutmuş abisine Soner diye hitap etmekte,Soner ise yurtdışında ve ara ara Aylin'e gözükmeden denizyıldızları bırakıp gidiyor.durum bu şekilde ancak daha sonra af çıktı ve Ali kaptan serbest kaldı Murat ise Aylin'in neden hala onla olduğunu anlamak için Mesude'ye gitti ve ondan Soner'in çekmecisine bak cvp orda dedi Murat Süleyman'a silah çekti odayı açması için o da açmadı Murat'ın adamları kapıyı kırdı ve ant. okudu Murat, silahı aldı Aylin'in yanına gidip kendini vurmak isterken Aylin atladı ve aradaki karambolde Aylin vuruldu en sonunda da hapisten çıkan Ali kaptan ve Cemile karşılaştılar yıllar sonra ve orda bitti dizi kısaca bunlar oldu geçtiğimiz bölüm...Tabi ayrıntılar yok onlar ki diziyi güzel yapan ben sadece olayları sıraladım

Birazdan özet adı altında geçen bölümü verirler zaten, arkadaş da izler Nie yordun kendini bu kadar

Soner ve balıkçı gittikten sonra tadı kalmadı dizinin.. ÖBGZ'ye ihanet ettim ..Çünkü artık Kuzey-Güney var:))))

KIzlar ya dızıde yurtdısından gelen bı kadn war ymek yıyorlar sonrada at arabasıyla evıne bırakıo adam kadını kım onlar nerddne cıktılar bilemedım

KIzlar ya dızıde yurtdısından gelen bı kadn war ymek yıyorlar sonrada at arabasıyla evıne bırakıo adam kadını kım onlar nerddne cıktılar bilemedım

canım o kadın balıkcısının deli garusuu o yanındakide bu sezon dahil olan sevgilisi cnm

kadın hıkmet karcının yani balıkçının karısıydı eski karısı.o herıfte yenı cıkmıs pıyasaya sevgılısı olarak ama yalancınn tekı bellıkı kadının parasında gözü..ole cnm yanls anlamadysam sorunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…