Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

4 tane fragman var kısacık toplasam kaç dk eder Aylin için belki internet özel fragmanı koyarlar:44: Bence artık Cemile Aylin'i çekip alacak Murat'ın yanından Soner dönerse ona da iki laf eder,Aylin dönmesin artık o eve ltfn çok anlamsız olur Soner bu bölüm gelir Aylin'in ayrı odada kaldığını , etrafa saçılan yıldızları,kırılan kapısını ve dosyayı görür zeki Soner olayıı şıp diye çözer,Murat Aylin'i bilerek vurdu sansa ya ne hoş olur ne hoş ahh keşke bir yıldızda Aylin'in elinde olsaydı Ama Soner bırakır hastanede başucuna birtane aman o dönsün de artık yeter Berrinden çok sıkıldım daha 1 bölümde bile bu sezon Berrin ile geçmezz AS istiyorum ben yaa

bencede yaa aylin bir daha murata dönmesin

aaa söz verdi sonere bir kere olmazz...bence soner el atmalı bu duruma ...ya eve döncek...ya bosanıcaklar...yada murat özür dilicek gitme falan dicek...ya da yalandan yataklara düşecek gitmesin diye...:44:

bence soner aylinin vurulduğunu duyunca hemen koşar gelir bidahada dönmez muratın yaptıklarının görüncede ayline tekrar zarar vermesinden korkar bu yüzden gidemez

bence soner aylinin vurulduğunu duyunca hemen koşar gelir bidahada dönmez muratın yaptıklarının görüncede ayline tekrar zarar vermesinden korkar bu yüzden gidemez

öyle bırsey olamaz cunku soner gercek hayatta askere gitti:))o yuzden sonerle olan bölumler yaz tatılınde cekıldı yanı cok fazla göremıcez sonerı bu yıl

öyle bırsey olamaz cunku soner gercek hayatta askere gitti:))o yuzden sonerle olan bölumler yaz tatılınde cekıldı yanı cok fazla göremıcez sonerı bu yıl

hadi yaa ...demek askere gıttı...ee yenı evlenmedımı bu adam sahı bı ara haber vardı asker kacagı olarak gorunuyormus..aman neyse zaten aylın ve soner yasak ask ...ben sımdı meteyı merak edıyorum ıns..garson kıza asık olur..yandan yemıs ıncı benzetmesıne degıll...cook ıtıcı geldı bana...

Son düzenleme:
40.bölüm özeti

Ali Kaptan serbest, Cemile endişeli.
Ali Kaptan ve Cemile’nin 2 yıl aradan sonra karşılaşmaları her ikisi içinde trajiktir. Unutulmaya çalışılan acılar yeniden gün yüzüne çıkarak, her ikisinin de yüreğini bir kez daha yakar.
Gazinoda grubu ile çalmaya başlayan ve büyük beğeni toplayan Mete orada hiç beklemediği bir sürpriz ile karşı karşıya gelir.
Yaptığı tüm iş görüşmelerinden olumsuz yanıt alan Hakan, Berrin’in karşısına son çare olarak düşündüğü bir teklifle gelir.
Minik yüreği Gülden için çarpan Osman, onu etkilemek için annesini kızdıracak boyundan büyük bir işe kalkışır. Amacı alacağı laklak oyuncağını en iyi kendisinin yaptığını göstermektir. Ancak Osman annesine yakalanır.
İlişkileri hızlı bir şekilde ilerleyen Kenan ile Selma sürpriz bir karar alır. Oğlunun hapishaneden çıktığını öğrenen Hasefe Hanım, onunla görüşmek ister fakat bu durum ikisi için de çok zordur. Cemile ise Mustafa bebek için endişelidir.

ALINTIDIR...

Son düzenleme:
ben diziyi izlemiyorum ama ali kaptan ölecek deniyordu ölmedi mi merak ettim de

ölmedi canım.
ben bu sene diziyi daha çok sevdim.geçen sene izliyordum ama çok ısınamamıştım.iyi başlangıç yaptılar.bakalım böyle mi gidecek.alinin şansına bak af çıktı.ahmet de başka ülkeye kaçmayıp hapse girseydi af çıkacaktı.bide aylinin müzayeden çıkarkenki yürüyüşü neydi öyle çok güldüm.cemile de zengin olunca konuşmaları tavırları çok değişmiş.bide bi adam çıktı bakalım neler olacak

bu dizi gibi diğer hiçbir dizi yeni sezon başlangıcı yapamadı
sinema filmi izler gibi soluksuz izledim ya 1 saniyesini kaçırıcam die korktum gerçekten helal olsun uğraşmışlar değişiklik yapmışlar
diğer hala aynı tas aynı hamam diziler gibi yapmamışlar

Diziyi izlemedim ama Osman'ın meşhur ağlama sahnesini netten izledim
Ve çok güldüm acayip abartmışlar
Siteye konulan fragmanda da Osman annesine cevap veriyo,sesini falan yükseltmeye başlamış
Ayrıca Cemile ilk defa Osman'a böyle kızıyor her ne kadar sonradan yumuşasada
Osman'ın geleceğine dair sinyaller mi veriyorlar acaba :44:

Son düzenleme:
ben geçen gün gazetede senaristin röportajını okudum senarist osman katil olmayacak ama yazarlık yakışır demiş

Yok yahu ne askere gitmesi askere falan gittiği yok Aylinle bölümleri bile çekildi, sonra holding sahneleri çekildi Soner'in... Hatta 3 gün önce twitter hesabı açtı M. horozoğlu Hatta ayın 9nda bir d.günü kutlamasındaydı vs uzar gider bu liste Soner karakteri diziden ayrılmadı ve yavaş yavaş yine dahil olacak diziye ilk bölüm az gösterilmesi tamamen senaryoyla ilgili bir durum zaten bu sezon Cam oyununa devam ediliyor Ekimde başlıyor oyun.... Özetle askere gitmedi ve diziden ayrılmadı M.Horozoğlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…