Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu dizyi çook seviyorum ben yaa, izlerken inanılmaz keyif alıyorumm... o dönemi çok güzel yansıtıyorr... reankarnsyona inansam derdm bnm ruhum 60 70 lerde yaşayan birininmiş daha evvel dıye:)) müziklerr, kıyafetlerr süperrrr

bence ihaleyle alakası yok
duvardaki resimde balıkçıyla bir kadın vardı
belki bu adamın sevdiği balıkçının sevgilisi falan olmuştur önceden
bu ihtimal de akıllara geldi tabii..balıkçının sevgilisi bu fularlı amcanın sevgilisi veya karısı olabilir..
şimdi balıkçıdan ,bende senin karını elde ederim diye intikam alıyor..ne işe yarıycaksa, adam ölmüş gitmiş..

:13:aynen..gerçi ben 70 lerin sonuna yetiştim

yaaa bu denizyıldızı espirisi ne ben yakalayamadım..
sonerle ne olduda, ortak nokta deniz yıldızı ...

soner giderken aylin sonere deniz yıldızı vermişti.hani bunlar birlikte bi gece geçirmişlerdi ya sahilde orda aylin saçına deniz yıldızı takmıştı,daha doğrusu soner aylinin saçına takmıştı

Sonerle Aylin bir günü birlikte geçirmişlerdi ya..Sahilde gezerken deniz yıldızı buldular, Aylin'in saçına takmıştı Soner.
Ordan geliyor...

Bu arada ben de Süleyman koyuyor onları diye düşünmüştüm. Soner dönmüyor muydu?

Kusura bakmayın aynı anlarda cevaplamışız, görmedim yazdığınızı.

ay bayılıyorum bu diziye
nostaljik ruhum tavan yapıyo izlerken
berrinin evinde bi abajur vardı ayaklı,ay ne modaydı eskiden dimi
bizdede vardı,ben velettim o zamanlar gerçi
genel olarak çok beğendim yeni sezonu.bir kaç şeyin dışında
berrin silah zoruylamı evlendi?hayır...evlenmeyebilirdi.hadi evlendin,çocuk yapmasaydın
hem ahmete aşıksın,hemde hakanla evlenip çocuk yapıyosun...
meteyi inci hocadan başkasıyla yakıştıramamne garson kız,nede piyano çalanla bişeyler olsun
galetacı çocuk bağrınca çok hoşuma gidiyo yao zamanlara ait en ince ayrıntılar daha çok olsun istiyorum

Son düzenleme:

aynen ben de öyleyim. hele şarkılar,üstü açık arabalar, takma kirpikler...hangi birini saysam. ediz hunlu türkan şoraylı salon filmlerini hala bıkmadan izlerim ben ya. işte bu yüzden de bu diziye takılıp kaldımmm...

bu arada 30u devirmiş biri olarak o laklaklar benim çocukluğumda da vardı yaa...insanın içi burkuluyor zaman nasıl bişey yaw diyesi geliyor ya...

güzeldi bu bölüm kafa karıştırıcı sahneler de yok değildi hani ayline sinir oldum son dakika bıraksaydı da vursaydı kendini tipsiz murat

Bende o yıllarda olmayı hatta o yıllarda kalmayı isterdim hep. Herşey basit yaşanıyormuş. Aşklar masum, oyuncaklar basit, arkadaşlıklar güzel, abartı kıyafetler yok şıklıklar bile asil. Teknoloji, cep teli, internet yok ama komşuluklar var. Benim çocukluğum neyse ki sonuna yetişebildim 80-90 çocuğu olarak. Ya şimdiki bebeler gibi o günlerin gramını tatmamış olsaydık düşünemiyorum yaa.. Ben bu zamanı pek sevmiyorum tamam herşey elimizin altında her bilgiye ulaşıyoruz ama uzağız herkesten. Çok fazla çalışıyor, az yaşıyoruz, komuşularımızı, mahallemizi tanımıyoruz tıkılmışız apartman dairelerine bahçelermiz bile yok. Hep msn face konuşuyoruz herkesle. Düşüncelerimizi bile klavye ile söylüyoruz. Oysa ben kömür sobasının başında toplanıp ısındığımız mandalina kokulu günleri özledim. Seksek, yakartop, saklambak oynanan,herkesin evine habersiz gidilen ama baştacı edilen günleri özledim. Ben teknolojiyi sevmiyorum sadece kullanıyorum mecburen yoksa bu kadar da sosyal olamıcaz..

Bende o yıllarda olmayı hatta o yıllarda kalmayı isterdim hep. Herşey basit yaşanıyormuş. Aşklar masum, oyuncaklar basit, arkadaşlıklar güzel, abartı kıyafetler yok şıklıklar bile asil. Teknoloji, cep teli, internet yok ama komşuluklar var. Benim çocukluğum neyse ki sonuna yetişebildim 80-90 çocuğu olarak. Ya şimdiki bebeler gibi o günlerin gramını tatmamış olsaydık düşünemiyorum yaa.. Ben bu zamanı pek sevmiyorum tamam herşey elimizin altında her bilgiye ulaşıyoruz ama uzağız herkesten. Çok fazla çalışıyor, az yaşıyoruz, komuşularımızı, mahallemizi tanımıyoruz tıkılmışız apartman dairelerine bahçelermiz bile yok. Hep msn face konuşuyoruz herkesle. Düşüncelerimizi bile klavye ile söylüyoruz. Oysa ben kömür sobasının başında toplanıp ısındığımız mandalina kokulu günleri özledim. Seksek, yakartop, saklambak oynanan,herkesin evine habersiz gidilen ama baştacı edilen günleri özledim. Ben teknolojiyi sevmiyorum sadece kullanıyorum mecburen yoksa bu kadar da sosyal olamıcaz..

soner giderken aylin sonere deniz yıldızı vermişti.hani bunlar birlikte bi gece geçirmişlerdi ya sahilde orda aylin saçına deniz yıldızı takmıştı,daha doğrusu soner aylinin saçına takmıştı

teşekkür ederim kızlar sağolun..
bu arada 30u devirmiş biri olarak o laklaklar benim çocukluğumda da vardı yaa...insanın içi burkuluyor zaman nasıl bişey yaw diyesi geliyor ya...
laklak lardan bizde de vardı ama öyle parmağa takılmalı değil sapı vardı..
hatta 80lerde futbol maçlarında bile tezahürat için kullanılıyordu, küçüktüm tabii

ilkokul dönemim 70 sonu 80 başına denk gelir..çok güzeldi herşey..komşuluklar, arkadaşlıklar..
Çemberimde gül oya ve hatırla sevgiliyi izlerken hep o çocukluğumdaki lezzetler gelirdi aklıma...
her imkan bol değildi böyle, ama o yokluğun bile keyfi güzeldi..:93:

100 tv kanalı yoktu,7/24 çizgi filmler yoktu..her oyuncak her yerde yoktu
avatarımın kahramanı heidiyi haftada bir kez seyretmek için beklemek zorundaydık..
çok keyifliydi o yıllar..sade, basit, ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…