bu ihtimal de akıllara geldi tabii..balıkçının sevgilisi bu fularlı amcanın sevgilisi veya karısı olabilir..bence ihaleyle alakası yok
duvardaki resimde balıkçıyla bir kadın vardı
belki bu adamın sevdiği balıkçının sevgilisi falan olmuştur önceden
bu dizyi çook seviyorum ben yaa, izlerken inanılmaz keyif alıyorumm... o dönemi çok güzel yansıtıyorr... reankarnsyona inansam derdm bnm ruhum 60 70 lerde yaşayan birininmiş daha evvel dıye:)) müziklerr, kıyafetlerr süperrrr
yaaa bu denizyıldızı espirisi ne ben yakalayamadım..
sonerle ne olduda, ortak nokta deniz yıldızı ...
yaaa bu denizyıldızı espirisi ne ben yakalayamadım..
sonerle ne olduda, ortak nokta deniz yıldızı ...
bu dizyi çook seviyorum ben yaa, izlerken inanılmaz keyif alıyorumm... o dönemi çok güzel yansıtıyorr... reankarnsyona inansam derdm bnm ruhum 60 70 lerde yaşayan birininmiş daha evvel dıye:)) müziklerr, kıyafetlerr süperrrr
soner giderken aylin sonere deniz yıldızı vermişti.hani bunlar birlikte bi gece geçirmişlerdi ya sahilde orda aylin saçına deniz yıldızı takmıştı,daha doğrusu soner aylinin saçına takmıştı
teşekkür ederim kızlar sağolun..Sonerle Aylin bir günü birlikte geçirmişlerdi ya..Sahilde gezerken deniz yıldızı buldular, Aylin'in saçına takmıştı Soner.
Ordan geliyor...
Bu arada ben de Süleyman koyuyor onları diye düşünmüştüm. Soner dönmüyor muydu?
laklak lardan bizde de vardı ama öyle parmağa takılmalı değil sapı vardı..bu arada 30u devirmiş biri olarak o laklaklar benim çocukluğumda da vardı yaa...insanın içi burkuluyor zaman nasıl bişey yaw diyesi geliyor ya...
ilkokul dönemim 70 sonu 80 başına denk gelir..çok güzeldi herşey..komşuluklar, arkadaşlıklar..Bende o yıllarda olmayı hatta o yıllarda kalmayı isterdim hep. Herşey basit yaşanıyormuş. Aşklar masum, oyuncaklar basit, arkadaşlıklar güzel, abartı kıyafetler yok şıklıklar bile asil. Teknoloji, cep teli, internet yok ama komşuluklar var. Benim çocukluğum neyse ki sonuna yetişebildim 80-90 çocuğu olarak. Ya şimdiki bebeler gibi o günlerin gramını tatmamış olsaydık düşünemiyorum yaa.. Ben bu zamanı pek sevmiyorum tamam herşey elimizin altında her bilgiye ulaşıyoruz ama uzağız herkesten. Çok fazla çalışıyor, az yaşıyoruz, komuşularımızı, mahallemizi tanımıyoruz tıkılmışız apartman dairelerine bahçelermiz bile yok. Hep msn face konuşuyoruz herkesle. Düşüncelerimizi bile klavye ile söylüyoruz. Oysa ben kömür sobasının başında toplanıp ısındığımız mandalina kokulu günleri özledim. Seksek, yakartop, saklambak oynanan,herkesin evine habersiz gidilen ama baştacı edilen günleri özledim. Ben teknolojiyi sevmiyorum sadece kullanıyorum mecburen yoksa bu kadar da sosyal olamıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?