Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hahahahaha nasılda kur yapıolar brbirilerine büyümüşte küçülmüşler sanki yerim onları osmancıkta üzüldü yazık

Bu Neriman`ın kocası çalışmıyor mu ?
Hep karısının yanında...
Peki bu Neriman`nın çenesi ne zaman kapancak.
Herkesin hayatı değişiyor bu aile aynı kalıyor

puhhhaaaaa carolin cemileye yer sildirdi cemilede caroline tuvalet temizletsin

o adamı benim de gözüm hiç tutmadı paraları için birlikte oluyo gibi geldi . bu arada cemileye helal olsun iyi ders verdi carolin gibilere böyle yapmak lazımmm

2 kardeşde aynı kızı seviyor sonu nasıl olacak ben merakla bekliyorum, ayrıca senarirti geçen haber okurken gördün resmini koymuşlar röpörtaj yaparken ,genelde insanlardan kaçıyormuş kendini senarist olarak kabul etmiyor ben yazarım diyormuş

nerimanın evde eşyaları incelemesine çok güldüm kadın masaya bakarken yok bu daha önce vardı,aa bu sehpalar yenimi diye soruyo,gidip tırnağıyla yokluyo falan çok komikti:90:

ya kizlar bide ben bu Berrinin etek corap durumuna taktim yaaa ne alaka önceden hep pantalon giyerdi evlendi diye ev kadini imajini vermek icinmi hep etek giyiyo,altina bide corap

Sonerle aylini öpüşürken gören cemile ne dedi yaa. Kaçırdım ben orayı

Nasıl aylini alıp eve dönmedi anlamadım

yahu dizide herşeyi izliyorumda
şu muratın saçları uyuz etti beni o çıkınca bkmak istemiyorum nedense
bu kadar çirkin ve itici olurmu yaa ölüyom gülmekten

Dün Aylin,Soner ve Cemile sahnesinden sonra gittim yatttım. En cok İncir sahnesini merak ediyordum netten izleyeceğim..

Benim komiğime giden, Osman tahtaya 'Birdaha derste zagor okumayacağım' gibi birşey yazdı ya.. O tahtanın en üstüne nasıl kullandı cok merak ediyorum. Alt üstü 2-3 satır yazması gerekirken tahta full doluydu, havalanıyor heralde Osman

Son düzenleme:
ben tam seyredemiyorum çok merak ettim şu balıkçının birinci karısının konuştuğu adam neyin intikamını almaya çalışıyor seviyormuş gibi görünüp resimler falan asmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…