nerde hasta yatagında olumle cebellesıp krız gecıren ama aylın ıle alakalı haber alınca sevgı kelebegıne donen murat
nerde sacları sallandıra sallandıra adamlarına agzını buzusturerek acan ve "buuullluuunnn aylın'ı bana" dıyen mafya babası kılıklı murat
pehhh olmez oldurur allahıma
yalnız gıdısattan sıkayetcıyım
ayakustu sahıbınden ızınsız alınan her turlu seyın hırsızlık oldugu bılındıgı halde kapıtalızım vs hıkayelerle hırsızlıgın masumlastırılması ve ebeveyn tarafından destekler sekılde tepkı verılmesı,
kızını kayınbıraderıyle opusurken yakalayıp hala anlayısla kızını almadan basıp gıtmesı bence usturuplu kadın cemıle'ye yakısmayan sahnelerdı
zaten reytınglerı dustu sanırım
daha nerelere nasıl cekecekler merak edıyorum
nerde hasta yatagında olumle cebellesıp krız gecıren ama aylın ıle alakalı haber alınca sevgı kelebegıne donen murat
nerde sacları sallandıra sallandıra adamlarına agzını buzusturerek acan ve "buuullluuunnn aylın'ı bana" dıyen mafya babası kılıklı murat
ayakustu sahıbınden ızınsız alınan her turlu seyın hırsızlık oldugu bılındıgı halde kapıtalızım vs hıkayelerle hırsızlıgın masumlastırılması ve ebeveyn tarafından destekler sekılde tepkı verılmesı,
kızını kayınbıraderıyle opusurken yakalayıp hala anlayısla kızını almadan basıp gıtmesı bence usturuplu kadın cemıle'ye yakısmayan sahnelerdı
Dün Aylin,Soner ve Cemile sahnesinden sonra gittim yatttım. En cok İncir sahnesini merak ediyordum netten izleyeceğim..
Benim komiğime giden, Osman tahtaya 'Birdaha derste zagor okumayacağım' gibi birşey yazdı ya.. O tahtanın en üstüne nasıl kullandı cok merak ediyorum. Alt üstü 2-3 satır yazması gerekirken tahta full doluydu, havalanıyor heralde Osman
yanında sandalye vardı sanırım ona çıkıp yazmıştır
cemilenin elbiseleri çok hoş. iri geometrik desenler, geniş yakalar. oyuncuya da çok yakışıyor. cemile gittikçe güzelleşti. karolin ve aylin sanki git gide daha çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?