Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

nerde hasta yatagında olumle cebellesıp krız gecıren ama aylın ıle alakalı haber alınca sevgı kelebegıne donen murat
nerde sacları sallandıra sallandıra adamlarına agzını buzusturerek acan ve "buuullluuunnn aylın'ı bana" dıyen mafya babası kılıklı murat
pehhh olmez oldurur allahıma

yalnız gıdısattan sıkayetcıyım
ayakustu sahıbınden ızınsız alınan her turlu seyın hırsızlık oldugu bılındıgı halde kapıtalızım vs hıkayelerle hırsızlıgın masumlastırılması ve ebeveyn tarafından destekler sekılde tepkı verılmesı,
kızını kayınbıraderıyle opusurken yakalayıp hala anlayısla kızını almadan basıp gıtmesı bence usturuplu kadın cemıle'ye yakısmayan sahnelerdı

zaten reytınglerı dustu sanırım
daha nerelere nasıl cekecekler merak edıyorum

Tatlım sende amma oturaklı yorum yazmışsın daha üstüne ne denir ki? zaten bu dizilerde değilmiya hep kardeşler aynı kişiye aşık oluyor yada evlilik dışı hamile kalıp bize de normalmiş gibi karşılamamız gerekir hissi veriyor severek izliyoruz bazı dizileri ama Türk aile yapısına ters düşen çok durumlar çıkıyor ortaya

Güzel bölümdü,o döneme ait birçok şeyi görmediğim için şaşkınlıkla izliyorum.
Birde şu Ahmetle Berrin karşılaşsa iyi olacak.
Bu arada Ahmet kime benziyor diye aylardır kafa patlatıyordum,dün daha dikkatli bakınca eski erkek arkadaşımın ikizi olduğunu anladım:)

kesinlikle size katılıyorum.

Bende Cemile'nin onları yakalayıp yalandan kızıp sonradan ''Murat görse kendini kötü hissetmez mi'' tarzı söylemlerine anlam veremedim

artık öylesine izliyorum o da ortalarda felan açıyorum ilgimi çekmiyor çok sıkıcı gelmeye başladı ,
berrinin dudakları ne itici yahu resmen estetikliyim diye bağırıyor esteteik olmasa bile şişirttirmiş bi şeyler yapmış,
aylin de dün gözüme çok çirkin gözüktü ,

ayyy ben by osmana bayılıyom yaaaa nasılda yağlı ballı incirleri çaldı kaçıyo kupkuru bide zayıflıtan kırılacak sanki bide annesine nasıl kızıyo :

yanında sandalye vardı sanırım ona çıkıp yazmıştır

cemilenin elbiseleri çok hoş. iri geometrik desenler, geniş yakalar. oyuncuya da çok yakışıyor. cemile gittikçe güzelleşti. karolin ve aylin sanki git gide daha çirkin.

Bu incirler incir ağaçlarının tamam mı ! Lemi'nin kafasında elinde mi çıkıyor bu incirler çıkmıo ! İncir ağacının dallarından çıkıyo!

internet özel fragmanını izledim simdi cemile caroline mustafa için para veriyor. Alide sadaka bu nasıl kabul ettin deyip camdan asagı atıyor parayı carolinde ali napıyorsun diye parayı toplamaya calısıyor mahallenin cocuklarıda bir yandan topluyor ali ile cemile göz göze geliyor ali utanıyor.

cemilenin elbiseleri çok hoş. iri geometrik desenler, geniş yakalar. oyuncuya da çok yakışıyor. cemile gittikçe güzelleşti. karolin ve aylin sanki git gide daha çirkin.

karolinin takma kirpikleri yok, dip boya gelmiş..:86:
tabi böyle kurgulanmış cemileye karşı

42. bölümü dün gece internetten seyrettim.
Osman'ın bahçeye dalışını, incir çalışını yiiiriiim ben yiiirriiim.
Çocuğu gördükçe doğurasım geliyorda evlenesim yok=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…