Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

43.BÖLÜM ÖZETİ
Cemile Caroline'e Mustafa için para veriyor. Parayı alan Caroline, bunu Ali Kaptan'la paylaşınca, Cemile'nin bu parayı sadaka niyetine verdiğini düşünen Ali Kaptan çılgına dönerek parayı sokağa savuruyor.
Aylin'le Murat için artık ayrılık vakti gelmiştir. Öte yandan Mete, git gide Jale'ye kapılmaya başlamıştır. Bir yanı ondan uzak dururken, bir yanı yakınında olmayı istiyor. Berrin çalışmak istiyor, Hakan şiddetle buna karşı çıkıyor. Hakan'ın babası Cemile'ye onu işten çıkartması için gözdağı veriyor. Ancak Ali Kaptan bir türlü Cemile’den vazgeçemez ve hayatına müdahale etmeye devam eder.

Bugün salı akşama dizi var ama hiç izleyesim yok, eski heyecanını kaybettiler, galiba yalnız değilim hiç kimseler uğramıyor bu topiğe

zevkle izliyorum,salı izleyemezsem netten izliyorum

gülden de çok şirin

ah bu erkekler küçüğüde bir büyüğüde,1 kız görmesin akılları başlarından gidiyorah osman 1 kız yüzünden düştüğün hallere bak

Televizyonda ,televizdan fena kadın

üff bu ne yaa berbat ettiler diziyi.aşırı yavaş ilerliyo şu aylinle soner mıy mıy mıy oldukları yerde kaldılar ne olacaksa olsun artık.zira murata olan nefretim gün geçtikçe artıyor.rüyamda onu boğmadan bişeyler yapsınlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…