Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben cemilenin carolinin eve geldiğini duyunca inadından
vazgeçeçegini düşünüyorum.
belkide öyle istiyorum
ne inat ediyorsun çoçukların rezil oluyor
yaşa evinde eskisi gibi alinin hayrınımı görüyordun sanki
alide versin parayı baksın çoçuklarına
öyle doğurtturup doğurtturup
size baktım para verdim demesi değil
senin doğurttuğum çoçuga tabiki sen bakacaksın
komşu değil yani
cahil zihniyettt.

aynennalkisalkisalkis

bide bugune kadar tum sorumluluklarimi yerine getirdim diyo
cahal nolcekalsanaalsanasmile

Valla kızlar o dönemin babaları aynen öyleydi işte, aslına bakarsanız gayet gerçekçi olmuş bi yerde.

KIZLARRR -----Osmanla aylın evde kalıcak carolıne gelıcek evde olucak.
------en buyuk kızla mete evı terkedıcekler.

Ali mete nin mandolinini parçaladı o ara berrin odayı kilitledi babasının içerde bıraktı ama Ali kapıyı kırdı ve yarın Caroline bu eve gelecek dedi(orda bitti

aylin de hala babasinin yanindami:gitme::gitme:

MALESEF bu dızı ıle ılgılı fotograflara falan denk gelmıstım bı yerde orda oyle bır ızlenım v ardı aylınle osman babanın yanındaydı kızla metede buyuk kız yanı ıkısı ayrıydı annelerı yoktu yanlarında

Valla kızlar o dönemin babaları aynen öyleydi işte, aslına bakarsanız gayet gerçekçi olmuş bi yerde.

katılıyorum çoğu öyleymiş...her şey dizide gerçekçi ve rollerin hakkı veriliyor
aliye kızmamızın nedeni de inandırıcılığından rolün hakkını veriyor.

Bu bölümde Hakan kendini aştı ya.Duygularını ne güzel anlattı.Şaştım.Önceden embesil gibi duruyodu.:hulya:

kızlar,

cemilenin hapisten çıkma mevzusu zor gibi..:uhm:
dikkat ettiyseniz bilmiyorum ama osmanın iç sesten anlattığı bir kısımda şu sözler vardı..

"berrin beklemekten bahsetti beklemenin bu kadar uzun olacağını tahmin edemezdim..
öyle ki hala bekliyorum" gibi laflar sarfetti..
bunu kocaman adam olduğunda anllatığı ses tonuyla söyledi...

nasıl olcek acep bilmiyorumkismile

bu beklemek annemi beklemektende ote bi beklemekti tarzinda bsyler soylemisti..
ben baska biseyi beklemekten bahsettigini tahmin ediyorum.. mutlulugu, huzuru yada ne bilim baska biseyi iste..

Garolin garosunu Wilma Elles diye bi Alman canlandırıyomuş. 1 ayda Türkçe öğrenmiş bu rol için ayrıca 6 dil biliyomuş.

-KK Genel Kültür Servisi-

bu beklemek annemi beklemektende ote bi beklemekti tarzinda bsyler soylemisti..
ben baska biseyi beklemekten bahsettigini tahmin ediyorum.. mutlulugu, huzuru yada ne bilim baska biseyi iste..

evt öyle demedi
böyle dedi bnde o an dikkat ettim

valla ben şiddet sahnelerinde artık kapatıyorum tv yi,yada kanal deiştiriyorum erken başladığı içim 3 yaşındaki kızımda benimle beraber seyrediyor.çok etkilendi gördüklerinden.babasına baba sen beni sev dövme tamammı felan diyor.bide sürekli osman ağladı annesini adamlar götürdü sen beni bırakma anne felan diyor.o yüzden bende burdan takip ediyorum yada geç saatteki tekrarından bakıyorum.

bu arada allah o yamuk aliyi bildiği gibi yapsın dostu için çocuklarına bu eziyet yapılırmı.valla yolda görsem ümiğini sıkardım.ay valla çok öfkeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…