Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

evet evet nasıl getiririm diyordu bahane oldu boynu devrilsin inşallah

bence bu carolin onunda burnunu sürçücek gelinini mumla arıycak

cemileyle kaynana arasında bir puroblem yok zaten onların arası iyi ...burnu sürtecek bir durum yok..alinin burnu sürtsün yeter...inş ona nur topu gibi boynuz takarda anlar cemilenin kıymetini pislik...klava:

cemileyle kaynana arasında bir puroblem yok zaten onların arası iyi ...burnu sürtecek bir durum yok..alinin burnu sürtsün yeter...inş ona nur topu gibi boynuz takarda anlar cemilenin kıymetini pislik...klava:

benim aklıma hiç gelmedi biliyormusun eşim dedi bu carolin onu rezil edicek bak görürsün boynuzlıycak kadın rahat dedi

benim aklıma hiç gelmedi biliyormusun eşim dedi bu carolin onu rezil edicek bak görürsün boynuzlıycak kadın rahat dedi

inş ya biliyormusunuz bu gerçek hayattada böyledir ...evli olan biriyle beraber olan birinden ne kadar sadakat beklenirki ..onuda başka bir evli adamla aldatır inş...

ay kızlar yaa bu erkan petekkaya varya namı diyar aliiiiğğğğğ onunla röpörtaj yapmışlarda .
daha bu izledikleriniz hiçbirşey demiş..

Babaanne niye orda kalmıyo da her akşam koşa koşa öteki oğlunun evine gidiyo anlamıyorum yane.
Bi otur işte torunlarının başında.

Babaanne niye orda kalmıyo da her akşam koşa koşa öteki oğlunun evine gidiyo anlamıyorum yane.

günaydın mona pisa aman yaşlı kadın otursa ne olucak hem hastaneye gidiyorum dedi ya oğlu ozaman düşme okadının peşine senin çoluk çocuğun var bile demedi kaynana işte

bunlar daha birşey değilse offffff gerisini düşünemiyom....yazık o kadınla çocuklara yyaa sanki gerçek gibi ..

ben şöyle şekillendirdim kafamda bu benim seneryom tabi şimdi kadın hapisten çıksa şöyle kendine baksa ona ilgi gösteren biri olsa bu carolinde aliyi iyice bir süründürmüş olsa ali gerçek karısını kıskansa peşine düşse falan

yada tipik türk filmlerindeki gibi kadın hapisten çıkıp assolist oluyormuş

he ya, bunu bende anlamiyorum bir turlu,
ne diye o musmula suratgil ailesine donuyorki??

ay o Ali Metenin sirtina nasil vurdu mandolinle?? kafama indirdi sandim mafoldumben
Osmanin korkulu bakislari, diger odaya kacisi , yasli gozleriii ....yine aglatti cocuk beni.

Berrin bu gidisle Hakanla beraber olmazsa ,bende bisey bilmiyorum .

Cemilenin hapiste yasayacaklarini zaten herkes tahmin ediyordu, surpriz olmadi...

Cemile de bi gururdur tutturmuş, az uyanık ol ya.
Aç davayı, çık hapisten, dava da öyle 1 günde sonuçlanacak değil nasılsa.
Sonra bakarsın işine yani.

belki berrin annesine söyler eve getiriyor o kadını diye ozaman boşanmayı kabul eder...

etsede artik gec..:1no2:
Ali inat etti bi kere.
kendi cocuklariyla inatlasan bi "baba"klava:

ama Carolin Aliyi oyle bi surundurcekki..
o zaman anlayacak paspas nasil olunurmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…