Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

sana katılıorum karalahana :128::113:

kızlarr yeni bölümde berrin ahmet i görücek galiba yaa.. ahmet, berrinin çalıştığı işyerine seminer vermeye gelicek....berrin görmesin ahmedi, yazık hakan'a yaaa.. :95:

kızlar yeni bölümde Ahmet'in babası Cemilenin atölyesini yakıyor ve Cemile'de baygın halde yerde yatıyor....Tabi ki bizim Kaptan Ali Cemile'yi kurtarmaya gidiyor.........

Heyecanlı bölüm geliyorYeni sezon başladığından beri ilk heyecanlı bölüm bu olacak gibi:97:

hadi aliğ cemileyi kurtarda biraz gözümüze gir

sonerde çok doğru söyledi. aylini beğensemde yaptıklarını tasvip etmiyorum.pılını pırtını topla defol aylin:88: hele soner sen tam sopalıksın

aylın annesını dınleseydı keske . en azından annesının yanında huzurlu bı hayatı olurdu. murattan da bosansın evine dönsun bence . evli kalmasınında bi anlamı yok zaten. hersey açıga cıkmıs bi kere..

Son düzenleme:
Murat Aylin'i boşar mı hiç kolay kolay Şimdi de ortadan kaybolmuş yürüyerek geri dönerse şaşmamak gerek Aylin Soner'e soksun lafını dönsün evine, niye tekrar o eve gitti ki anlamış değilim kesin Soner'in peşinden gitmiştir....Özetle Soner'i de Aylin'i de çok severim ama Soner iyi bir dersi hak etti..

Inci hocaya benzeyen kadina gicik oluyorum. Jale miydi adi... daha masum bir karakter bulamamislar mi Inci hocayi andiran?
Ayrica su masunm kizimiz garson kiza da sinir oluyorum. Her bardak kirisinda daha bir sinir gorunuyor gozume. Insan her zaman ayni saskinligi gosterir mi yahu? Ben patronu olsam kesin isten kovalardim artik.
Oh be rahatladim

Son düzenleme:
amaç zaten inci hocaya benzeyen kadını itici göstermek yoksa masum olsaydı mete bey ondan vazgeçemezdi.ama onun gerçek yüzünü görüp garson kıza aşık olacak.aşkın yalnızca suretten ibaret olmadığını da anlar inşallah.yani ben böyle olacağını umuyorum

bu hafta dizinin son dakkası cemile ateşler içinde biter.biliyoruz ki cemile ölmeyecek ali kurtarcak seni. amannn şu bayat senaryolar soğutuyo adamı

Eskiden Salı günleri işten eve ne heyecanla giderdim, simdi yarısına bile gelmeden yatıyorum yatağıma kitabımı okuyorum

Allah aşkına biri bana söylesinnn bu süleymanın kaç eli kaç kolu kaç kulağı kaç gözü var :)))
Nedir bu arkadaş yırtık dondan çıkar gibi çıkıyo heryerden

dizinin tadı kalmadı.hep aynı olaylar..geçen hafta meteyi öpüştürdüler,bu hafta cemile yandı.başka olay bulamıyorlarmı yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…