- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
şhowda nefes var biz onu izliyoruz
eski tat yok dizidee
aylinle sonerin yaptığının hiçbi açıklaması yok. murat ne kadar gıcık olsada yaptıkları terbiyesizlik.
düşünsenize gerçek hayatta böle bişey olsa kadına bak sakat kocasını abisiyle aldatıyor diye ohoooo.
seviyorlarsa birbirlerini içlerinden sevsinler yaa bu ne yaa seviyolar diye haklımı oluyolar şimdi.
bundan sonra metede kırmızı rujlu :)) demekki inci hocayı çok arzuluyormuş.o diye düşününce yapışıverdi namıssız..
Babamın Metenin yeni kızı ile ilgili yorumu, Kızı inci hocaya benzetmişler ama bunu fazla cilalamışlar
Ben kızı hiç sevmedim itici sinsi ayrıca da cok cirkin
asıl sarı dişli selma..o çıkınca hemen değiştiriyorum kanalı.direk dişlerine takılıyorum sapsarı
dizide sanki geçen senenin tadı yok kızlar ne dersiniz ? aylin soner bile bu sene pek heyecanlı değil bence
nasıl bir heyecan bekliyorsunuz.geçen sene ali nin zorbalıkları vardı.onumu istiyorsunuz
KANAL D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin ekibine tiyatrocu Orçun İynemli de dahil oldu.
Orçun İynemli, dizide Mete karakterini canlandıran ve başarılı performansıyla dikkat çeken Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi. 32 yaşındaki oyuncu, dizide Hüseyin Avni Danyal’ın oynadığı Kenan karakterinin adamını canlandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?