Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

annemde diyorki bilmeden ahaa bu cocuk meteye ne kadar cook benzıyor...bende dedım abısı o onun yapma yaa diyor...metenın kel hali..:))))

Süleyman iyi iş becerdi gene her eve lazım bu adamdan ne kadar soğuk kanlı bir adam yahu mimikleride süper bence

Mete'nin abisi hiç olmamış ses mimikler aynı,görmesem Mete konuşuyor sanırdım.
Ayrıca şu Aylin arsızını gördükçe Berrin'e sempati duymaya başlıyorum ne yalan söyleyeyim.

Bu senaristlere ne oldu kuuzuumm geçen sene salıyı iple çekiyorduk, akşam dizi başlar başlamaz sayfalarca yorumlar vardı ama bu sezon başından beri hiç tadı yok. sonunu bile beklemiyorum böyle giderse bırakabilirim hatta.

Bu haftaki bölümün adı ''Cemile ve iplikleri'' herhalde çook sıkıcıydı ya, 2 saat boyunca hiç bir olay yok saçma sapan ilişkiler,diyaloglar hele Osman'ın Selma'nın düğünündeki halleri neydi ne saçmaydı, çook sıkıldım son 2 bölüm eğer iyi giderse devam ama yok aynı giderse izlemeyi bırakıcam ben de ayrıca Soner benim için bitmiştir Londra'ya da gidebilir artık öbür tarafa da umrumda değil....

gulme smileyi:))

nerede bu smileyler, yok olmuss

tatil yaramamış senaristlere dizilerin hepsi öyle bu sezon hiç heyecan yok

kesinlikle katılıyorum sizlere kabak tadı verdiler artık özellikle de aylin ve soner sahneleri zaten 1-2 dizi izliyordum haftada hepsi saçmalamaya başladı televizyon izlemeyeceğim bu gidişle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…