Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Keeeemmaaaaaalllll!!!! Yüürüüü Televizyon almaya gidiyoruzz....
Kıskanc neroooşş..

eski tadı vermiyo hatta sıkıyo ama cemile süper olmuş siyah elbisesi saçı makyajı bayıldım harika olmuş

hanımlar carolin aliye kahvaltı hazırlamı dedi kıza ders çalıştıryordum tam anlayamadım orayı??

ali cemileye özlemişim karıkoca kavgasını dediğinde.
cemile aliyi tersledi ama, arkasını dönüp giderken de bayaa bi hoşuna gitti..gülüyordu..
ay orası hiç olmadı yani...
fakat patroniçelik çok yakıştı cemileye..siyah beyaz inci gerdanlık ve şık topuz süperdi..

metenin de anten çevirmesi pek hoştu, garibim damda kaldı öylece..

evet Ali de dedi ki
cemile 4 çocuk büyüttü hatta mustafayla 5 tane
bir gün bile ağzından duymadım yemek yok dediğini cemilenin

dedi...

tşk ederim canım yanlış anladım sandım çünkü adam gece ateşlerin arasından çıkmış zaten rahatszı kalkıp öyle bişey demesi allah allah dedim saçmalamışlar

ayyy süperdi anten sahnesi çocukluğum geldi aklıma mete de çok süperdi orada öylece kalakalması çok güldürdü beni.. diğer sahnelerde çok sıkıldımm

nedense artık bu diziyi izlerken çok sıkılıyorum:26:

Bu sezon basladiğindan beri ilk defa bu bölümü tam olarak izledim ve beğendim, sıkılmadım bu bölümde hatta cok eğledim..

Kemaaaaaallll, kalk televizyon almaya gidiyoruzzz Bu kadın tam bir fena yaaa

Metenin anten sahnesi gercekten cok güzeldi, Cemileyle konusmasi ve son olarak o pozisyonda kalması Babamın da cok hoşuna gitti o sahne eyy gidi günler eyyy aynı öyleydik bizde dedi

Toplantı da kapı acılınca Cemile içeri bir girdi ben böyle kalakaldım, saçı başı kolyesi falan on numara olmustu gercektennn

İlk defa Ali ye cok güldüm ben yaa, Cemilenin taklidini yaptı ya 'Aptal' diye :))

Ayrıca Berrin ve Ahmet sahnesinde calan şarkıyı bulmak istiyorum ya sözlerini de unuttum kimin şarkısıydı o cok güzeldiii :26: Berrine cok üzüldüm yaa

Son düzenleme:
cenilenin çocuğu olan kızı eşile zorlamı evlendi işyerinde karşılaştığı eski sevgilisi gibi geldi

geçen bölümlerde komşu isyan etmişti cemile tv alırsa falan diye bu bölümde cemile tv alırken öok hoşuma giiti tvciyle görüntüler metenin anten hali

Yaa kızlar ben hala anlamadım Ahmet, Berrinin Hakanla evli olduğunu biliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…