Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Kaç haftadır doğru düzgün izleyemiyorum şu diziyi ya
Aylin dayanamadı babasına nede olsa baba

artık eskisi gibi sarmıyor...bu hafta sonere rest çektiği için izleyeceğim"......meteye birden bire ne oldu????o kızda metenin sırtından ünlü olacak

normalde şarkıyı mete söyliyecekti hastalanınca o jale söyledi. o söylerkende içeriye gazeteciler girince sanki şarkı kadının şarkısıymış bunlarda arkada çalıyormuş gibi oldu mete ondan sinirlendin. jale de bu fırsattan yararlandı zaten kendini göstermek için yüksek ihtimal gazetecileri o aldı içeri

dayanamadım yazmak istedim:) bu sezon ali kaptanın bir melekmiş gibi gösterilmesi hele herkesin ona sanki suçsuz yere hapise girmiş gibi davranması çok saçma ailede dövmediği bir osman ve aylin kaldı eski karısını geçtim çocuklarını evden attı çocuklarının annesine tecavüz etti yetmedi bunu bir hak olarak gördü böbürlendi ortalıkta adam öldürdü çocuklarının annesini de öldürecekti ve daha bir sürü şey bunca şeyden sonra bu kadar samimiyet bana fazla şimdi ali bir melek süper kahraman adeta sezon sonunda cemileyi kenan belasından kurtarıp onunla nikah tazelerse şaşırmam

uyuz kız ya sinir oldum jaleye .babasını aradı ya gazetecileri içeri sokturmak için.

Ali kaptan işbirliği yapmaz demi o adamla hani iyi biri olmuştu yaa geri gelmez demi eski kaptan

katılıyorumm.
geçen sezon çok gaddarken biranda normale dönmesi saçma oldu.

jale ne kadar itici bi tip yaaa...ayrıca hiç de güzel değil..tam tersi yüzünde maske varmış da silmemiş gibi gözüküyo..

metenin delirmelerini özledim,ali kaptanın psikopatlıklarını özledim,aylinle sonerin tertemiz aşkınıda mahvettiler,bide suratında bi kilo makyaj taşıyan jale çıktı üüff biraz tadı kaçtı gerçekten,bende katılıyorum ali kaptan bu sezon melek gibi gösteriliyor adam inzivaya çekildi artık içindeki canavar geri gelsin ekşın olsun ya iyice monotonlaştı sanki

Ay ben Soner'e sinir olmaya başladım
O ne yaa dağıttı kendini iyice kabalaştı
Eski haline dönsün lütfen
Nerede o kibar,aşık Soner
Nerede şimdi bu odun Soner

Ayyyy cemıle kızı oglu kaynanası oturup fılm seyredıp gulerken kapı calındı nerıman kocası ve sınsırella kızı geldı ve tv aldık dıye hava atmaya gelmıslerdı ya ay cok guldum nerımanın o hallerıne ayyyyyy sızdemı aldınız tv ay mutlularda bunlar lafı benı bıtırdıyok bızımkı 12kanal cekıyo felan koptum resmen ya

bu sahnede bende kahkahalarimi tutamadim.ay bide mutlularda demesi hele

Neriman çatladı resmen cemilelerin halini görünce,bide bizim tv nin 12 kanalı var deyişi yokmuydu işi bitirdi zaten..

Ali inşallah kenan psikopatının oyunlarına gelmez,aha dedim şimdi ali parmak sallar kesin yapmadı gerçi..

Osman zaten muhteşem hele o ağaçlara çıkması yazık ya hepte sona o kalıyor inmeye bile fırsatı olmuyor..

Cemile çok hvalıydı nerde o eski cemile güçlenmiş iyicene..

Sonerle aylin iyice dağıldılar bakalım ne edecekler..

Jaleye sinir oluyordum boya küpü zaten gazetecileri kesin o çağırdı babişkosunu aramıştıya oln meteye oldu eski hırçın günlerini tekrar yaşadı resmen..

Berrin zor durumu onunda ahmeti görünce taş bağladı yüreğine yine olanda hakana oluyor

Kızlar Yer Gök Askı seyrediyordum, nerimanın yaptıklarını okuyunca öbgzk yi actim dün yarısını izlemiştim, ayy dur simdi neriman sahnesi geldii

Bu Meteyle abisinin sesleri nasıl benziyor yaa :))

Son düzenleme:
soner neden böyle davranıyor başta kızla aşk yaşadı sonra ayline neler yapıyor yanlışsa vicdan yapacaksa neden ayline umut veriyor yaptıysan yaşadıysan aşkının arkasında dur soner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…