normalde şarkıyı mete söyliyecekti hastalanınca o jale söyledi. o söylerkende içeriye gazeteciler girince sanki şarkı kadının şarkısıymış bunlarda arkada çalıyormuş gibi oldu mete ondan sinirlendin. jale de bu fırsattan yararlandı zaten kendini göstermek için yüksek ihtimal gazetecileri o aldı içeri
dayanamadım yazmak istedim:) bu sezon ali kaptanın bir melekmiş gibi gösterilmesi hele herkesin ona sanki suçsuz yere hapise girmiş gibi davranması çok saçma ailede dövmediği bir osman ve aylin kaldı eski karısını geçtim çocuklarını evden attı çocuklarının annesine tecavüz etti yetmedi bunu bir hak olarak gördü böbürlendi ortalıkta adam öldürdü çocuklarının annesini de öldürecekti ve daha bir sürü şey bunca şeyden sonra bu kadar samimiyet bana fazla şimdi ali bir melek süper kahraman adeta sezon sonunda cemileyi kenan belasından kurtarıp onunla nikah tazelerse şaşırmam
Ayyyy cemıle kızı oglu kaynanası oturup fılm seyredıp gulerken kapı calındı nerıman kocası ve sınsırella kızı geldı ve tv aldık dıye hava atmaya gelmıslerdı ya ay cok guldum nerımanın o hallerıne ayyyyyy sızdemı aldınız tv ay mutlularda bunlar lafı benı bıtırdıyok bızımkı 12kanal cekıyo felan koptum resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?