Gıcık oluyorum şu Aylinle Soner aşkına.İllegal olan şeylere aşkta olsa karşıyım.
keremcepek bi atraksiyon yok...sadece murat aylini kaçırdı doktordan 2 aylık ömrü olduğunu öğrenince ..
ayline bırak beni dedi..merak ederler dedi..kim edecek evli bir kadını kcasının yanında annenmi kardeşlerinmi dedi...hee dedi soner eder dedi...soneri aradı...ayline verdi..vs. soner delirdi...sonra ayline birlikte yaşayalım gibi bişey dedi sanırım duyamadım orasını....aylinde biz asla birlikte olamayız soner olsun olmasın dedi..boşanalım dedi...aslaaaa boşanmam dedi murat...aylinde ben boşaırım dedi..muratta ne diyeceksin mahkemede kocamın abisi ile aşk mı yapıyorum dedi (kibarca dedim murat o.p.u dedi) AYLİNDE hayır kocam kocalık görevini yapmıyor derim dedi..hayır dedi sen sonerle oldun dedi.... aylinde hayır dedi ..sonra tıpış tıpış kabul etti murat efendi...
aynen katılıyorum gerçek hayatta olsa yerden yere vururuz. kocası sakat ,abisiyle fan fin deriz.
ortada masum bi aşk falan yok terbiyesiz bi aşk var .
birde murat kötü gösgterilip bunların aşkı saf masum gösterilmiyormu deli oluyorum. o zaman evlenmeyecekti o zaman kardeşine ayarlamayacaktı.
tamam aşıklardı içlerinde yaşayabilirler aşklarını itiraf etmeden öpüşmeden koklaşmadan. o zaman belki saygı duyulabilirdi.
ayy bide içimi dökmüşken dökeyim.
berrinden den nefret ediyorum.
ahmete de gıcığım.
berrinin mıyk mıyk ağlaması hiç rol yapamaması da ayrıca ifrit ediyorbeni.
ne var hakanın nesi var madem evlenmişsin kötü değil dayağı yok bişeyi yok.madem ahmet için kendini aşkını feda ettin unut arık ahmeti önüne bak. mıyk mıyk ağlama artık.
bakmıyorum bu akşam diziye artık topiği açtım okuyım dedim baktım ki aynı uyuzluklar devam ediyor anlaşılan.
kaç tane 3 lü aşk var bu dizide yahu.
berrin ahmet hakan
soner aylin murat
garson kız şarkıcı kız mete
osmanın bile sevdiği kız ikili oynuyor o yaşta
doğru düzgün sadece birbirini seven bir çift yok şu dizide. hıı bi cemilenin eltisiyle kocası var galiba.
aynen katılıyorum gerçek hayatta olsa yerden yere vururuz. kocası sakat ,abisiyle fan fin deriz.
ortada masum bi aşk falan yok terbiyesiz bi aşk var .
birde murat kötü gösgterilip bunların aşkı saf masum gösterilmiyormu deli oluyorum. o zaman evlenmeyecekti o zaman kardeşine ayarlamayacaktı.
tamam aşıklardı içlerinde yaşayabilirler aşklarını itiraf etmeden öpüşmeden koklaşmadan. o zaman belki saygı duyulabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?