Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

tv arşivinden izleyin arkadaşlar

Egemcimm kanalların kendi sitelerindenmi izleyeceğiz

Rica ederimmmm fıstığımmm

canım google a tv arşivi yaz,istediğin tarihi ve istediğin kanalı ayarla,sonra istediğin saatteki programı izleyebilirsin.benim eşim zap yapmaktan tv izletmez.bende fırsatım olunca oradan izliyorum

canım google a tv arşivi yaz,istediğin tarihi ve istediğin kanalı ayarla,sonra istediğin saatteki programı izleyebilirsin.benim eşim zap yapmaktan tv izletmez.bende fırsatım olunca oradan izliyorum

Bu çok iyiyimiş ya sağol canım benim,üyelik istiyorlar diğer sitelerden ..

Kaçırdğım zamanlarda oradan izlerim artık

Bir zamanlar televizyon yoktu...
Telefon yoktu,sinema yoktu...
Araba yoktu,uçak yoktu,elektrik yoktu...
Evlerde su yoktu...
Kadın vardı,erkek vardı...
Dünya büyüktü,zaman çoktu
Kimbilir belki o zaman aşka daha çok yer vardı...

Vay be 48. bolumdeymisiz haberim yok Ben daha 46.yi bugun izledim netten. Siz bu konulari gectiniz biliyorum ama 46. bolumde dikkatimi ceken birseyi yine de yazmak istiyorum. Neriman Cemile'ye nasil "mutlusunuz yani" dedi oyle be.
Bir insan baskasini ne kadar cekemese de, fitne fesat da dusunse de, karsisina gecip aglamakli ses tonuyla "mutlusunuz yani?" demez. Tam tersine, yuzune guler. Bu kadar da bagira bagira cekemedigini belli etmez. Burasi cok sacma olmus. Neriman'i hepten rezil etmisler yani.

Ayy Soner e ne güldüm ya erik mi kiraz mı bide carolinin arkasından sensin sapık diye bağırıyor ya içerde kahkahadan öldük

Ayy Soner e ne güldüm ya erik mi kiraz mı bide carolinin arkasından sensin sapık diye bağırıyor ya içerde kahkahadan öldük
aynen şu caroline cadısının hakkından soner geldi bravo
ilk başta soner öpecek zannettim sinir oldum,eğer öpseydi bu diziyi bidaha seyretmezdim...
şu berrini boğasım geliyor

aynen şu caroline cadısının hakkından soner geldi bravo
ilk başta soner öpecek zannettim sinir oldum,eğer öpseydi bu diziyi bidaha seyretmezdim...
şu berrini boğasım geliyor

mesudeyede aynısını yapmıstı tahmin ettim ben iyi oldu caroline :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…