Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Cemile cidden super giyiniyor artık. Berrine de uzuldum yinede ya mecbur kaldığı için evlendi Hakan ile Hakanda deliler gibi seviyor onu.

osmanım yerim seni bennnn
güldende çok şeker,aynı beren saatin küçüklük hali

bende çok benzettim hatta izlerken yeğenim vardı onada dedim beren saatin küçüklükhali diye evt çok tatlı gülüşüde çok benziyor berene bence berenin küçüklüğünü oynamalıydı

dün reklam arasi dizi izledik.sinir oldum yaa.bu kadar reklammi olur ya.bir daha netten izliycem.tek parca kesintisiz.Leyla ile MEcnun dizisinde bu reklamlara süper gönderi yapmislar.birine 400 ün üzerinde reklam izletiyorlar insanligindan cikmasi icin.cikiyoda adam zaten

bende çok benzettim hatta izlerken yeğenim vardı onada dedim beren saatin küçüklükhali diye evt çok tatlı gülüşüde çok benziyor berene bence berenin küçüklüğünü oynamalıydı
evet meleğim aynen,her hali gülüşü tıpkısının aynısı,berenin kızı olsa bu kadar benzemez

Son düzenleme:
gülden iyi rol yapamıyor, ayrıca tatlı bulmuyorum

soner ne güzel yaptı caroline yaaa erikmiii kirazmııı nasıl kaçacağını şaşırdı

daha netten yeni izledim.
osmanın keyfini nasıl da kaçırdı lemi yaaa..

şu murat ne diycek acaba ayline gelirse..evlen abimle falan mı diyecek:44:
ali kaptanın günah çıkartması ne kötüydü,
cemile ve çocukların hayatını mahvetti,pişman olsan ne olur, olan olmuş,acılar yaşanmış...
Cemile bursa seyahatine kontes gibi gitti

soner ne güzel yaptı caroline yaaa erikmiii kirazmııı nasıl kaçacağını şaşırdı

Sorma canım yaa,ama ben anlamıştım zaten Soner Caroline kanmaz,kafasında birşeyler vardır kesin dedim olduda zaten aman eline sağlık çok güzel yaptı,Caroline'nin o surat ifadesini görmek bambaşka birşeydi zaten

bende gıcığım. o ne öyle salya sümük ağlamalar... biri de çıkıp demiyo ki kardeşim sizin ne bu yaptığınız

ama geçen bölümde ali,ayline çok güzel şeyler söyledi...bi de diyeydi ya bende suçluyum azcık girerdi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…