Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Şu 4.fragmana bir gülgüm bir güldüm Osmancık nasıl da gözlemliyor babaannesini
Ali kaptan da ''ne güzel bir evlat yetiştirmişiz'' diyo meteyi okşuyo sanki sen yetiştirdin,bırakıp gittiğin günleri ne çabuk unuttun.
Bu arada Aylinle Soner evliliğine pek müsade edeceklerini sanmıyorum bakalım,
Hakan'ın da Berrin'e karışmasına,yönetmesine sinir oluyorum,tamam kocasısın,evladınız da var ama Berrin seninle severek evlenmedi,sen zorladın onu bu evliliğe,seninle evlenmesinin sebebi de Ahmetti,başından beri hep Ahmet'i sevdiğini,senden nefret ettiğini biliyorsun şimdi bütün bu yaşananların zoruna gitmesi bilemiyorum yani..

Son düzenleme:
bende 4-5 haftadır izlemiyorum.şöyle bi fragmana baktım yine saçmalıklar devam ediyor

ben aylini seviyorum,ben soneri seviyorum

muratta nikah şahidiniz olsun ya da sizi tebrik etsin tam olsun

daha ne kadar saçmalayacaksınız merak ediyorum...

Kenan ve entrikaları artık çekilmez oldu. Dizinin eski tadı yok. Aylinle Soner de maşallah şapur şupur

iyice saçmaladılar artık .kenan diye sıradan çulsuzun bri gelip koca holdingi ele geçirecek peesss.bu kadar entrikada saçmalıkda fazla .sinir olmaya başladım iyice

Dünkü bölümüde kaçırdım,geçen hafta ki bölümü de izleyememiştim,neler oldu,yani önemli birşeyler oldu mu? özet geçerseniz sevinirim.

izlemistim ama hatirlamiyorumm nasil bittigini :S

son yerlerinde berrin ahmetle ayni yatakdaydi.. ahmet hastaydi uyuyordu.. berrinde onun yanina uzanip onu öpüp kokladi

cok üzülüyorum berrinin haline.. sevmedigi bir adamla evli, ondan bir cocuk sahibi ama kalbi ve akli baskasinda

:2:

[video=youtube;cFoVjrDfCAY]http://www.youtube.com/watch?src_vid=0QOAUGTwK1o&v=cFoVjrDfCAY&feature=iv&annotation_id=annotation_688342#t=3s[/video]

[video=youtube;rNYW0RfvYSQ]http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_82607&v=rNYW0RfvYSQ&src_vid=0QOAUGTwK1o[/video]

[video=youtube;sfsyYklttgs]http://www.youtube.com/watch?v=sfsyYklttgs&src_vid=0QOAUGTwK1o&annotation_id=annotation_900733&feature=iv[/video]

of of of ...yeni bölüm güzel geliyor.sonunda heyecan geldi diziye.muratın bunu yapacağını biliyordumda düğün gecesi olacağını düşünmemiştim.ve ahmette nihayet gerçekleri öğreniyor.salı gününü ilk defa merak ettim

Murati gorunce sok oldum, Owh my Allah. Bu nasil bir ceza, nasil bir vicdan azabi birakacak

Hakanin Berrine olan askina asik oldum,
benide biri o kadar cok sevsiiiiin
Kiz adama eziyet ediyo valla adam genede seviyor, bu nasil bir asktir abi

dizinin bu sezonki ilk bölümünden sonra doğru düzgün izledim....baymıştı ama şimdiki fragmanları görünce açıkcası ...salıyı iple beklerim.....murat ne kadar adiymiş....ölürken bile adilik yaptı...abisi sevdiği kızdan vageçmişti...onun için...ama o vageçmek yerine ....abisisni ömür boyu vicdan azabına mahküm etti...

hakanın aşkı hastalık gibi ama hametle berrin aşkınada yazık bu tarafda herkes mağdurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Berrinin hala ahmeti seviyorum bitiyorum hallerine sinir oluyorum,madem seviyordunda nasıl hakanla beraber oldun birde bebek yaptın hala daha ahmette ahmett :S
Hakanın ağlamalarına hiç üzülmüyorum sen değil miydin kızı zorla tehditle nikah masasına otutturan hani herşeye razıydın sevenleri kavuşturup kenara çekilseydin daha onurlu olurdu hakan efendi
Ahmet deseniz ayrı terane tutturdu bi solculukda solculuk kendini siper etti aşkını ezdi geçti..
Kardeşi için dünyayı yakan Sonerde ne kadar rahat Ayline yapışıverdi yahuartık evlenemezler heralde,vah murat ah murat :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…