Şu 4.fragmana bir gülgüm bir güldüm Osmancık nasıl da gözlemliyor babaannesini
Ali kaptan da ''ne güzel bir evlat yetiştirmişiz'' diyo meteyi okşuyo sanki sen yetiştirdin,bırakıp gittiğin günleri ne çabuk unuttun.
Bu arada Aylinle Soner evliliğine pek müsade edeceklerini sanmıyorum bakalım,
Hakan'ın da Berrin'e karışmasına,yönetmesine sinir oluyorum,tamam kocasısın,evladınız da var ama Berrin seninle severek evlenmedi,sen zorladın onu bu evliliğe,seninle evlenmesinin sebebi de Ahmetti,başından beri hep Ahmet'i sevdiğini,senden nefret ettiğini biliyorsun şimdi bütün bu yaşananların zoruna gitmesi bilemiyorum yani..
iyice saçmaladılar artık .kenan diye sıradan çulsuzun bri gelip koca holdingi ele geçirecek peesss.bu kadar entrikada saçmalıkda fazla .sinir olmaya başladım iyice
of of of ...yeni bölüm güzel geliyor.sonunda heyecan geldi diziye.muratın bunu yapacağını biliyordumda düğün gecesi olacağını düşünmemiştim.ve ahmette nihayet gerçekleri öğreniyor.salı gününü ilk defa merak ettim
dizinin bu sezonki ilk bölümünden sonra doğru düzgün izledim....baymıştı ama şimdiki fragmanları görünce açıkcası ...salıyı iple beklerim.....murat ne kadar adiymiş....ölürken bile adilik yaptı...abisi sevdiği kızdan vageçmişti...onun için...ama o vageçmek yerine ....abisisni ömür boyu vicdan azabına mahküm etti...
hakanın aşkı hastalık gibi ama hametle berrin aşkınada yazık bu tarafda herkes mağdurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Berrinin hala ahmeti seviyorum bitiyorum hallerine sinir oluyorum,madem seviyordunda nasıl hakanla beraber oldun birde bebek yaptın hala daha ahmette ahmett :S
Hakanın ağlamalarına hiç üzülmüyorum sen değil miydin kızı zorla tehditle nikah masasına otutturan hani herşeye razıydın sevenleri kavuşturup kenara çekilseydin daha onurlu olurdu hakan efendi
Ahmet deseniz ayrı terane tutturdu bi solculukda solculuk kendini siper etti aşkını ezdi geçti..
Kardeşi için dünyayı yakan Sonerde ne kadar rahat Ayline yapışıverdi yahuartık evlenemezler heralde,vah murat ah murat :S