Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

gerizekalı murat..geber de kurtulsun millet, ama düğün günlerinde değil sessiz sakin odada vur kendini..
pis şeyyy

Berrinle Ahmet'e çok üzülüyorum yaaİstemedikleri hayatı yaşıyorlar

[video=youtube;oDj9xhbwlqE]http://www.youtube.com/watch?v=oDj9xhbwlqE[/video]

Son düzenleme:
yani izlemeyi bıraktığıma hiçççç üzülmeyim bu hafta atraksiyon var diye izliyorum...ama şu kenan beyin sürekli iş çevirmesi sinirime dkunuyor.........yan carolin etrikada daha iyiydi...eski neşesi yok .....nerimanlar yok... vs..

berrinin ahmete herşeye anlatması çok iiyi oldu....bundan sonra ahmette ona göre davranır...

hakana üzülmüyorum hastalıklı bir aşk onunki...seni sevmeyen bir kadınla aynı yatakdasın ve seni düşünmediğini biliyorsun

evcilik oynuyor...

meteye gellince ne salaklık yaptı yaaa o kızı seviyormu anlamadım.....çok rutin,,,,,

aylinlle sonerede dizi sonuna kadar huzur verecekler....bence son sahnede vuracak kendini kii hoşşş onu bile göstermeyecekler bence aynı fragman giibi gösterecek bitecekkk

şu kenanın entirikalarından çok sıkıldım çok saçma yaaa
hakanada kızmaya başladım berrin berrin yeter artık

murat intihar ettiyse yarın netten izlerim. yoksa mimkin değil izlemem

behzat ç.yi izledim netten şimdi

hakan gibiler varmı acaba beni istemeyen birini asla istemezdim ne kadar sevsemde..

bende intihar sahnesini bekliyorum

şu garson kızla metegil anlaşıyo mu ne :2:

Son düzenleme:
Çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor sözü daha iyi gösterilemezdi :S bu cocuklar küçükken ne masum dertleri vardı,biri öğretmenini severdi,biri okulu asar dansa giderdi :)))
Murat bence finalde intihar eder .

çok üzüldüm kızlar sıyırtma noktası soner için..

sonunda kurtulduk şu böğürtken murattan oh bee
hiç üzülmedim walla

yalnız keşkem nikah kıyılsaydı iyi olurdu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…