Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

En saçma sahne de Metenin çalıştığı kulüpteki kavgaydı. Kendimi cowboy filmi izliyor gibi hissettim. Abartılı herşey

Bende topiğe bakmışken bir yazayım dedim :)

Ben Murat'a herkezden aksine üzüldüm Murat bunları haketmiyordu bence.. Şöyle baştan aşağı düşününce de Soner'in suçlu olduğu bariz ortada..

Gelgelelim dün ki bölümden sonra ki olucak gelişmelerin tahminine bence Soner uzun süre şoktan çıkamıyacak çok uzaklara gidicek hatta bir kaç bölüm dizide gözükmüyeceği düşüncesindeyim..Aylin de o yağmurlu gecede yaşadıklarından dolayı hamile kalıcak ve çocuğunu tek başına doğuracak belki biri çıkabilir karşısına sırf çocuğuna babalık etsin diye onunla da evlenebilir ki klasik Türk filmi senaryosu ama fikrimce içimden böyle gelişecek gibi geliyor dizide..

Kenan da dün ki bölümde Selma ya balkonda öyle bir yaklaştı ki birden atıcağını düşündüm balkondan ama zamanı gelmediği için yapmadı ilerliyen bölümlerde Selma nın ölümüne sebep olucak ya kendi öldürüp intihar süsü vericek ya da eski anıları yani çocuğunun anılarını dün de dediği gibi ortaya çıkararak intiharına sebep olucak..

Murat yaşamayı beceremediği gibi ölmeyi de beceremedi gözlerini kırpıştırıp durdu,
Mete'nin Nihale olan ilgisine anlam veremedim kızın tipi çok itici geliyor bana,
Sonunda reklam girince kapatıp yattım Soner ben evlenemem dedikten sonra kimse bi şey demedi mi, hem de şu Neriman giller davet edilmedi ama amma da süslenmişlerdi.Osmanım yaaa, biz bu diziyi Osmanın olmasından sevmiştik hem Osman daha az gözüküyor hemde senaristler iyice saçma sapan senaryolar yazıyorlar artık salı günlerinin çekiciliği kalmadı benim için.

kimse birşey diyemeden bitti haftaya nikah masasından devam ederse millet sonerin üstüne çullanır herhalde :))
nerimanlara ve carolinede gün doğdu ,aylin rezil olduğuyla kaldı ,soner hem kardeşinin son dönemlerini hemde aylinin hayatını zehir etti
aylin kesin hamile kalır ,ahmetle berrin beraber olacaklar o kesin gibi birşey
herkesin aksine ben nihali beğeniyorum saf güzel bir kız meteyle evlenirler sanırım

ben de sıkıldım bu diziden ama piyasada ki dizi bolluğundan mıdır nedir sanki hiçbir diziyi cnaı gönülden izleyemiyorum ben çabuk sıkılıyorum nedense :S

ne oluyor bu diziye yahuuuu...

anlamış değilim iyice saçmaladılar.
gazinodaki olaylar tam bir komediydi,yarıldım resmen izlerken böyle bişiy görmedim ben.
resmen dakikalar dolsun diye uzattılarda uzattılar sahneleri.
murat sonradan çirkinleşmiş biri olabilir ama hiç gerçekçi değil yaşanılanlar.
bence haksızlar ve murat da çok iyi bir ders verdi sonere.
nasıl olsa ölecek en iyisi öcünü aldıda,olan ölene olur kalan yine bir kaç güne devam eder hayatına:)

dün sıktı beni yani dizi.
kenanada katlanamıyorum zati.
pis zurna...

ben sonere üzülmedim. büyük hata yaptı en başta ee sonuçlarınıda çekmesi gayet normaldi.

aylini madem en başta kardeşin için düşündün kızın peşinden koşup yemeğe şuna buna götürüp
peri masalı misali kendine aşık etmeyecekti.

hadi birbirlerine aşık oldular kardeşiyle evlendirmeden adam gibi muratla konuşup biz birbirimizi sevdik diyecekti.

hadi onuda yapmadı evlendirdi. aylinde kabul edip evlendi. kaderlerine razı gelip soner çekip gidecekti. o evde durup
aylin kardeşiyle evliyken birbirlerine kaş göz süzmeyeceklerdi. birbirlerine kıskandırıp falan filan aşk oyunlarına girmeyeceklerdi.

soner herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdı. madem herşey kardeşin içindi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama :))

bu arada bende bu sezon izlemiyorum diziyi. annem izlerken yanındaysam denk geliyor bakıyorum mecburen.
bu sezon hiç tadı yok.
metenin sevdiği kıza pek ısınamadım. yakışmıyorlar.
berrin desen zaten baştan beri sevemedim.
konuyu sündürüp en baştaki birbirine kenetlenmiş anne çocuklar tablosunun sıcaklığını büyüsünü bozdular.
fakirlerdi ama en azından izleyicileri mutluydu :))

teşekkür ederim canım pek bir şey kaçırmamışım anlaşılan:44:

Needen izlemiyorsun canım

Ben yakıştıramadım onları:100::100::100:
çok sıkıcı kopcam ya.cemileyle aliğ otele gittiler ya ondan beridir izlemiyorum
ayy o beşir delirtmişti artık beni.gidip bascatım gırtlağına artık saaa ne olm sen git öl.ne uğraşıyosun di mi

sonere de bi şey demiyorum.mutsuzluk üstne mutluluk kurulur mu hiç:2:

haklısın valla.ben böyle yüzsüzlük görmedim,ayrıl-barış.kimin eli kimn cebinde belli değil.öyle işte

Son düzenleme:
bugün netten izledim.iyi ki 5 haftadır bırakmışım izlemeyi

beni etkileyen tek sahne berrin-ahmet sahnesiydi

aylinin gelinliği berbattı,o taç neydi öyle

muratta iyi ki öldü valla bıktırmıştı ama soner zor toparlanır artık

ben bu diziden sıkıldım artık aylinle sonerin aşkı hatırına izliyordum onuda bitirdiler hiçmi mutluluk olmayacak bu dizide...
şimdide mete yle garson kızın aşkı başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…