Murat yaşamayı beceremediği gibi ölmeyi de beceremedi gözlerini kırpıştırıp durdu,
Mete'nin Nihale olan ilgisine anlam veremedim kızın tipi çok itici geliyor bana,
Sonunda reklam girince kapatıp yattım Soner ben evlenemem dedikten sonra kimse bi şey demedi mi, hem de şu Neriman giller davet edilmedi ama amma da süslenmişlerdi.Osmanım yaaa, biz bu diziyi Osmanın olmasından sevmiştik hem Osman daha az gözüküyor hemde senaristler iyice saçma sapan senaryolar yazıyorlar artık salı günlerinin çekiciliği kalmadı benim için.
kimse birşey diyemeden bitti haftaya nikah masasından devam ederse millet sonerin üstüne çullanır herhalde :))
nerimanlara ve carolinede gün doğdu ,aylin rezil olduğuyla kaldı ,soner hem kardeşinin son dönemlerini hemde aylinin hayatını zehir etti
aylin kesin hamile kalır ,ahmetle berrin beraber olacaklar o kesin gibi birşey
herkesin aksine ben nihali beğeniyorum saf güzel bir kız meteyle evlenirler sanırım
ben de sıkıldım bu diziden ama piyasada ki dizi bolluğundan mıdır nedir sanki hiçbir diziyi cnaı gönülden izleyemiyorum ben çabuk sıkılıyorum nedense :S
çok sıkıcı kopcam ya.cemileyle aliğ otele gittiler ya ondan beridir izlemiyorumNeeden izlemiyorsun canım
Ben yakıştıramadım onları:100::100::100:
ayy o beşir delirtmişti artık beni.gidip bascatım gırtlağına artıkvalla yaaa..beşir gibi giderayak milletin düğün gününü mahvetti, git öl yaniii..
ne güzel olacaktı düğün..soner ...oğluşumun deyimiyle buz kütlesi gibi oldu..
mesude de çok yüzsüzdü amaaaa ...
eski nişanlısının düğününe geliyor,Bu ne saçma hayat, bu ne serkeş hayat, bu dingil hayat ya.
Bu ne kopuk hayat, bu ne manyak yaşam tarzı ya, bu ne bohem ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?