Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aylin tırlattı hadi hayırlısı:18:

Bütün suç Soner in. Kız ona aşık oldu ısrarla kızı kardeşiyle evlendirdi, niye kardeşi ölümcül hasta diye, ne güzel çekti gitti, ama kıza kendini unutturmamak için yok deniz yıldızı bilmem ne yolladı durdu. Sonra ortaya çıktı. Madem bu kadar seviyordu en başta kardeşine kız seni istemiyor deseydi. Evlendirdi de noldu? Murat hem hastalığı yüzünden hem Aylin e olan saplantılı aşkı yüzünden iyice psikopatlaştı. Kardeşi ölümcül hasta diye yaptı her şeyi sonra kalktı aşkına sahip çıktı. Kardeşinin Aylin i bu kadar sevmesine rağmen kızla birlikte oldu evlenmeye kalktı. Hem kardeşine hem Aylin e sebep oldu. Kız delirdi. Fedakarlıkmış pehhh. Ne fedakarlığı, onları evlendirmesi sonun başlangıcı oldu, Murat uzaktan Aylin i gizlice seviyordu, zaten ölecekti, İnsan kardeşinin sevdiğiyle nasıl bir hayat kurabilir ki... Çekip gittiği Londra da kalmalıydı.

aylin daha muratın nasıl öldüğünü bilmiyor..bilse, daaa bi sıyırıcak..

Hakana acidim simdi.Berrinin her zamanki aptalligi kafssi sonradan calisiyo.Kizini soruyo.hakan kizini alir gider, sen de 20 yil sonra gorursun kizini berrincigim; oz anasini tanimayan genc bir kadin olarak

Hiç bir aşk insanın evladının önüne geçemez ya, sabahtan beri evladının yüzünü görmemişsin, neymiş Ahmet hastaymış bırakamazmış. Ahmet döndüğünden beri ruh gibi geziyor evladı umruna değil. Hakan a pek acımıyorum.

berrinin gerizekalılığı başına dert açacaktı...
ahmet, ahmet ,ahmet...al sana ahmet..

hiç bir anne evladını bırakamaz berrinde döndü zaten ama hakanın yaptığı insanlık değil evlilik karşılıklı sevgi ile olur,kadın istemiyor ona kenara çekilmek düşer..asıl hakan kızlarını kullanıyor berrine karşı...

ama o da çok seviyo napsın vazgeçemiyo herkes ayrı bi dünya dizide kim mutlu yaaa

Şu dizide Kenan neredeyse başrole geçecek..Rolünü azaltsalar iyi olacak..Cunku çok sıkıyor.. Ayrıca bu kadar bunaldım yaa bi diziye bu kadar takılmazdım ama resmen sanki ben yaşamaışım gibi darlanıyorum yaaa

ama o da çok seviyo napsın vazgeçemiyo herkes ayrı bi dünya dizide kim mutlu yaaa
canım seviyo ama berrin sevmiyo ömür boyu sevmediği adamla aynı yatağı paylaşmak zorundamı hakan önce onu ahmeti bahane edip yanında tuttu..şimdide kızlarını bahane edicek yaptığı iğrenç bir şey ben berrin yerine olsam kızımıda alır ayrılırdım..

oda doğru tabi herkes mutlu olabilseydi keşke

bizde eşimle izlerken aynı konuya değindik....eşim zaten saçma bulduğundan baya kızarak izledi

berrinin en büyük hatası kızını unutması oldu..nası olurda bi anne evladını düşünmezz aşksaa aşkk valla evlat aşkı en büyük aşktan bile üstün....senaristler bunu düşünememiş .birde berrin arkadaşına tembihleyip onda kalacağım diyip hakanı kandırabilirdi...

şimdi hakana boşanma davası açsa bile hakan deseki benle evliyken sevgilisinin evinde kalıp kızını düşünmüyor dese alır kızını hakanın babası zaten atmaca gibi bekliyor.......

kenan girdiğinden beri izlemiyorum sürekli entrika peşinde ...başarıyada ulaşıyor saçma yani...

carolini asalak gibi bişey yaptılar.....

osmanım küçük erkeğime hiç rol yok bu ara kızlar farkındaysanız...acaba senemi geçirecekler osman büyüyecekmi...seyirciye unutturmayamı çalışıyolar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…