ağlamaktan bihal oldum bu ne ya yoksa
benmi abartıyorum benim gibi salya sümük olan varmı??
sezon un ilk bölümü bomba olmuş.
Osmanı bende beğenmedim ama gerçekten osman büyüse
Aylının kızı rolundekı ne tatlı ne guzel bır kız oyle ya o yasında muthıs oynuyor nazar deger o kıza bakısları falan ekrana yapısıp yıyesım gelıyor kızı nerdeyse.Bu bolum cok etkıledi benı baya agladım iki ölüm birden cemilenın makyajını o solgun bıtkın halini cok ıyı yansıtmıslar.Şimdi dizi seksenlerde gecıyor o sıyası olaylar dahada on plana cıkacak ama belli ki bu sezonda müthiş olacak
yok abartmıyorsunuz ben de ağladım(aylin öldü içim acıyo soneri gördükçe sanki gerçekten ölmüş gibi ne aşk ya aylininde kızı olarak seçtikleri tam uymuş aynı aylin cıvıl cıvıl:))tatlımı tatlı bide maviş babasına çekmiş:))osmana yorum bile yapamıyorum ha bide carolin çıktı yine:))eksik kalmaz:)
Bu bölümde sadece Necati Muzdarip için güldüm.
Ne zaman önyargıyla yaklaşmadan insanları sevcez bilmiyorum, sürekli Osman'ın dış görünüşünü eleştiriyorlar. Sanki herkes Kleopatra'ydı.
Aylının kızı rolundekı ne tatlı ne guzel bır kız oyle ya o yasında muthıs oynuyor nazar deger o kıza bakısları falan ekrana yapısıp yıyesım gelıyor kızı nerdeyse.Bu bolum cok etkıledi benı baya agladım iki ölüm birden cemilenın makyajını o solgun bıtkın halini cok ıyı yansıtmıslar.Şimdi dizi seksenlerde gecıyor o sıyası olaylar dahada on plana cıkacak ama belli ki bu sezonda müthiş olacak
carolini görünce bi an rüyamda kabus görüyorum sandım ağlarken arada kendime geldim görünce şoooook
mustafa ne yakışıklı çocuk öyle ağzı gözü kalemle çizilmiş gibi...ben süleymanı çok seviyorum ya ne büyük yüreği var ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?