Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ağlamaktan bihal oldum bu ne ya yoksa
benmi abartıyorum benim gibi salya sümük olan varmı??
sezon un ilk bölümü bomba olmuş.

Osmanı bende beğenmedim ama gerçekten osman büyüse

Aylının kızı rolundekı ne tatlı ne guzel bır kız oyle ya o yasında muthıs oynuyor nazar deger o kıza bakısları falan ekrana yapısıp yıyesım gelıyor kızı nerdeyse.Bu bolum cok etkıledi benı baya agladım iki ölüm birden cemilenın makyajını o solgun bıtkın halini cok ıyı yansıtmıslar.Şimdi dizi seksenlerde gecıyor o sıyası olaylar dahada on plana cıkacak ama belli ki bu sezonda müthiş olacak

ağlamaktan bihal oldum bu ne ya yoksa
benmi abartıyorum benim gibi salya sümük olan varmı??
sezon un ilk bölümü bomba olmuş.

Osmanı bende beğenmedim ama gerçekten osman büyüse

yok abartmıyorsunuz ben de ağladım(aylin öldü içim acıyo soneri gördükçe sanki gerçekten ölmüş gibine aşk ya aylininde kızı olarak seçtikleri tam uymuş aynı aylin cıvıl cıvıl:))tatlımı tatlı bide maviş babasına çekmiş:))osmana yorum bile yapamıyorum ha bide carolin çıktı yine:))eksik kalmaz:)

Bende duygulandim salya sümük olmadim ama gozlerim doldu bi an huzunlendim
Osmani ben begendim hicte cirkin degil kasi gozu yerinde bi cocuk nesi var yani

lokum gibi ya baygın baygın bakıyo bide...tipi geçtim o kadar bilmiş konuşuyoki teklemeden hayran kaldım.zili beni çok ağlattı:2::2::2:

yeni bölüm çoook güzeldi çok duygulandım
yalnız şöyle bir hata olmuş bence aylin doğumda öldü kızı 6. yaşını kutladı bu bölümde aradan beş altı yıl geçtiyse osman 13- 14 yaşında falan olmalıydı zira son bölümde 1. sınıftaydı yanlış hatırlamıyorsam

osmanı herkes çok eleştiriyor ama gayet başarılı bir çocuk bence farklı da bir tipi var

Son düzenleme:

carolini görünce bi an rüyamda kabus görüyorum sandım ağlarken arada kendime geldim görünce şoooook
mustafa ne yakışıklı çocuk öyle ağzı gözü kalemle çizilmiş gibi...ben süleymanı çok seviyorum ya ne büyük yüreği var ....

Bu bölümde sadece Necati Muzdarip için güldüm.
Ne zaman önyargıyla yaklaşmadan insanları sevcez bilmiyorum, sürekli Osman'ın dış görünüşünü eleştiriyorlar. Sanki herkes Kleopatra'ydı.

bende bakıyorum bu necati kimdi diye plağın üstüne ,sonra jeton düştü

gerçekten çok güzel bir bölümdü...hasefe ninenin oğlumun mezarına bakıyorum demesinde salıverdim daha gözyaşları aylinin ölmesine de...ama kızı çok tatlı.hele maviş maviş gözleri yerim onu ben
yeni osmanda bence olmuş rolüne...ben beğendim...asıl metenin bıyıkları bana bi tuhaf geldi :))) hele ahmetin gözlükleri berrin de muhteşem..bu sezon güzel geçeceğe benziyo

Evet çok güzel bir kız, Allah nazarlardan saklasın.

çok beğendim bu bölümü soner ne olmuşya perişan deniz çok tatlııı tam cimcime süleymanda iyi rol yaptı sonere bende gerçekten akrep soktu zannetim

bende hüzünlendim ağladım..hele cemilenin mezar taşını öpmesiiii
herkes yaşlanmış,olgunlaşmış; karolin taşşşşş..

hakana üzüldüm,garip garip kaldı çocuk..ahmet ruhsuz bi haldeydi,soğuk soğuk..
her eve lazım ,adamım sülüman ,yine yaptı yapacağını

hakkaten tarih konularında bir karışıklık var..şu anda dizide yıl 1979-80 olmalı,
deniz 6.yaşını kutluyorsa 72-73 yılında kalmıştı dizi..
senaristler duysun ,gözümüzden kaçmıyor yanii
Ve aylinin mezar taşında doğum tarihi 1950 ...kaç yılıydı ölüm tarihi ,orası gizlenmişti..
(aylin annemden 1 yaş büyük)..o zaman aylinin kızıyla da aşağı yukarı ben yaşıt oluyorum

peki mete müziği bırakıp ,plakçı tükanı mı açmış ne?necati muzdarip çok hoştu

mustafa çok şekerdi ,cemileye cemile anne demesi güzeldi beee..
cemilenin hayatı da çocuk büyütmekle geçti valla..

oda annesine çekmiş carolin de zerre değişme yok:))süleyman o benim favorim ben ona her eve lazım diyorum maşallah yetişmediği olay yardım etmediği kişi yok:)) o motorsiklete binmeler gitar çalmalar vs vs adam her şeye yetiyor:)))şaşırıp kalıyorum

harika bi bolumdu yaa. yeni osmani elestirenleri anlamiyorum.. cirkin degil gayet eli yuzu duzgun cocuk iste hem rolu de guzel yapiyo.
ama aylinin kizi bi baska yaaa. o kiza bayildimmm. ne kadar tatli ne kadar guzel ya masallahh . bu kiz emir berke zincidi nin papucunu dama mi attircak ne

hakan a bende cok uzuldum ya. hele Deniz resimleri gosterirken Zehra nin babasi Ahmet dedi ya.. o an tutamadm kendimi yazik ya

aradam on yıl geçmş ise aylinin kızı on yaşında olması gerekir diye düşündüm

Arkadaslar cok dusundum sonunda buyuk Osmanin kime benzedigini buldum !!!

Bulent ersoyun gencliginin kopyasi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…