Simdi izliyorum gözlerim doldu..
Bizim küçük Osman büyümüşte dayı olmus. Gözlerim küçük Osman'ı aramadı degil.
Aylin ve Soner'in kızı ne kadar benzemiş tıpkı annesi babası cok şirin.
Berrin ve Ahmet'e gelince Zehra neden Ahmet'e baba diyor, Hakan'dan degil mi? Ha bu arada Zehra cok itici, hic begenmedim.
Osman bence cuk otumus, bizim kücük Osman'a benziyor..
Mete biraz gıcık olmus gibi, Hakan'a cok üzüldüm.. Niye hapse girdi onu da bilmiyorum.
Ahmet de cok komik olmus yaSüleyman'a söyleyecek söz yok. Bayılıyorum karakterine.
kızlar yaa bu kenana ne oldu en son :26: bi de hakan neden hapisteydi :26:
ben çok dizi takip edemem özellikle son bölümler izleyememiştim tam. belki de çok uzattıklarından hevesi kaçıyo insanınama yeni bölümü merakla izledim deniz gerçekten çok tatlı izlerken eşime dediğim ilk şey; "sanki gerçekten sonerle aylinin kızı gibi " .. gerçekten bu kadar olur ben osmanı da yakıştırdım. o da benziyo küçük osamana gülümsemesi falan
ş
dizi çok sönükleşmiş hareket şart ...
soner gibi kaç adam vardır 6 sene karısının yasını tutan acaba
dizilerde var işte : )
Ya kizlar yeni osman diziye uydumu uymadimi bilemem ama yas olarak bi mantik hatasi yokmu sizcede yani en sonku bölümle suan arasindan 6 yil gecmis deniz 6 yasina bastigina göre ee aylin öldügünde kücük osman birinci sinifa gitmiyomuydu yani 7 yasinda hadi gec kayitettirdiler8 olsun yani 13-14 yaslarinda olmasi gerekir ama bu büyük osman bayaa bi buyuk 17-18 yainda koca adam olmus :44:yoksa benmi yanlis hesap yapiyorum haa bide cemile saclar agarmis yuzu yaslanmis ama eski eltisiyle carolinin masallahi var seneler onlara hiiic dokunmamis sanki
dizilerde var işte : )
Carolin ve Nermin'di dimi elti , onlara olmaz bir şey , gamsızlar ya ....Cemile desen çöktü çöktü , nerdeyse Hasefe hanım'ın kıyafetlerini giyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?