evet yaa ıntıhar etmesıne cok sınırlendım ben de
sonuc da artık cocukları onu affetmıstı ,cemıle'ye bıraz
daha ilgi gosterseydı cemıle de affederdı zaten
ama adam sucluluk pıskolojısıyle bunalıma gırmıstı
yalnız yuzerken ne kadar huzurluydu farkettın mı
mektubun da dedıgı gıbı benlıgını denıze acılmak da buldu
el salladı yaa bı'de
bi'de ben kaptanın yuzuk olayını anlamadım .kaptan evlılık yuzuklerını
satıp kuyumcudan gerı mı almıs tam o zaman ?
ama bu mumkun degıl kı ; kaptan o zamanlar delının tekıydı
gozu carolınden baskasını gormuyordu .
cemıle cocukları umrun da degıldı .yuzuklerı satıp gerı alabılecek
kadar vıcdanlı degıldı o zamanlar ya:44:
ben de senın gıbı dusunuyorum canım .oyuncuların dızıden cıkıp cıkmayacagı konusun da orta da bence
bı belırsızlık var .bu yuzden de soru ısaretlerıyle fınal yaptılar .
mısal ; aylın dogumhaneye gırıyor ama ,sonucu gostermeden 10 yıl sonrasını gosterıyorlar
kesın bı belırsızlık var bence de .
hem bi'de soyle bırsey de var ; senarıstler sezon bolum hakkın da hıc bır sekıl de bılgı vermezler
suprız olsun izleyiciler merakla beklesın dıye .ama bu sezon bolumu bıze cok da suprız olmadı cunku ;
haftalar oncesınden aylın alı kaptan ve osman'ın dızıden ayrılacagını soyledıler .
yanı aylının de kaptanın da olecegı kesınlesmıstı .bunu suprız olarak ızleyıcıye sunmak varken
ne dıye haftalar oncesınden bu oyuncuların dızıden cıkacagını soylesınler kı .
sasırtmaca yapmak ıstemıs olabılırler .herkes olecek bunlar dıye beklerken
yenı sezon da karsımıza cıkıverırler.ayy ınsallah boyle olur yaa
cemıle o evde degıldı canım ,trıko atolyesındeydı .
Ayy inşallah yaa keşke dediğin gibi olsa yeni sezonda öldü sandıklarımız karşımıza çıkıverse öyle olursa çok sevinirim gerçekten....Çünkü Ali Kaptan diziden çıkınca eski tadı kalmaz....
az once burda okudum yine Ali kaptanin yeni dizisi bile belli olmus maalesef. Dila hanim mi ne oyle biseydi.
[/COLOR]
bende bunu düşündüm..o sırada carolinden başka gözü bişey görmüyordu, hangi olmayan vicdanıyla o yüzükleri geri almış olabilir ki?
hiç işte...
Ay bir de nihalin neden ansızın gittiğini anlamadım? neydi o öyle
Yeni sezon fotolari yayinlanmis.berrin cok guzel olmus.aylin yok resimlerde.belki devam ediyordur ama gecen sezon ali kaptani gostermedikleri gibi bunuda gizemli tutmaya calisiyor olabilirler.aylinin kizi cok guzel.buyumus ergen osmani hic begenmedim
insanların fiziklerine yüzlerine kötü yorum ypmayı hiç sevmem ama hani çocuk çirkin değil ama çok yakışıklıda dğeil...dizideki herkesi güzel yakışıklı seçtiler osmanı niye öyle seçmediler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?