Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bende bunu düşündüm..o sırada carolinden başka gözü bişey görmüyordu, hangi olmayan vicdanıyla o yüzükleri geri almış olabilir ki?
hiç işte...
Ay bir de nihalin neden ansızın gittiğini anlamadım? neydi o öyle

e şimdi aylin öldüyse o kız çocuğu aradan 10 yıl geçmişe göre biraz küçük değil mi :44:

bence o kiz Aylinin kizi degil ve Aylinde olmedi. Insanlari merakde birakmak icin Aylini oyle muallakda biraktilar. Ali kaptan zaten aylar oncesinde magazin programlarinda bangir bangir bagirdi diziden ayrilcam diye. Bide Nihalin ayrilcagini okumustum.

Ayy inşallah yaa keşke dediğin gibi olsa yeni sezonda öldü sandıklarımız karşımıza çıkıverse öyle olursa çok sevinirim gerçekten.... Çünkü Ali Kaptan diziden çıkınca eski tadı kalmaz....

az once burda okudum yine Ali kaptanin yeni dizisi bile belli olmus maalesef. Dila hanim mi ne oyle biseydi.

ayy onu ben hıc anlamadım zaten .tamam anlıyorum yuzu yaralı oldugu ıcın cok kactı mete'den .

ve o zamanlar cok uzuluyrdum ıkısıne de .bı kavussalar dıye dort gozle beklıyordum .

tam kavustular ,nıhal kendını tam topladı derken bu kız yıne kactı .

resmen cıvıgını cıkardı yanı .mumkunse bu sezon hamıle olarak fılan da donmesın yanı .

sınır oldum acıkcası .kacıp duruyo ıkıde bı .gıttıgı yer de kalsın yaa

onun nazı bunalımı benı gerdı yemınle

Yeni sezon fotolari yayinlanmis.berrin cok guzel olmus.aylin yok resimlerde.belki devam ediyordur ama gecen sezon ali kaptani gostermedikleri gibi bunuda gizemli tutmaya calisiyor olabilirler.aylinin kizi cok guzel.buyumus ergen osmani hic begenmedim

nerde yayınlanmış canım fotolar,

[video=dailymotion;xsv2sy]http://www.dailymotion.com/video/xsv2sy_oyle-bir-gecer-zamanki-80-bolum-yeni-sezon-tanytym-fragmany-izle_shortfilms?search_algo=2[/video]

[video=dailymotion;xsv2uc]http://www.dailymotion.com/video/xsv2uc_oyle-bir-gecer-zamanki-yeni-sezon-2-tanytym-fragmany-izle_shortfilms?search_algo=2[/video]

Osman küçük emrah modunda takılacak dizide sanırım... Daha yakışıklı birini bulamamışlar mı birde...

insanların fiziklerine yüzlerine kötü yorum ypmayı hiç sevmem ama hani çocuk çirkin değil ama çok yakışıklıda dğeil...dizideki herkesi güzel yakışıklı seçtiler osmanı niye öyle seçmediler ?

cok ezık bı tıp secmısler.kucuk osmanın sevımlılıgı tatlılıgının zerresı yok.tamam ergenlıkte mutasyon gecırılıyor nerdeyse ama bu kadarda degıl..oyunculugu bılmem ama tıp olarak secım cok yanlıs..

Bu sezon neredeyse hic izlemedim.
Osmanı görünce kısa süreli bir saskınlık gecirdim. Tamam Osman gibi sacları var bir masumukta var cocukta ama olmamıs yine de.

Osman'ın dizi boyunca hep büyümüs hali konustu ya, galiba hayatını kitaba döktü fragmandan öyle anladım.

berrin ne kadarda güzelleşmiş öyle bayıldım
aylinin kızı maşallah çok tatlıııı

osmanı hiç beğenmedim
macit koperin oğluymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…