Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

onca şeye rağmen ali getiriyo şu zekasızı eve akannehir
küçücük osman bile anlıyo yüzüne kapatıyo kapıyı ama adamın gözü ruhu kararmış mübarek karasevda alsanaalsanasmile

ohh izledim youtube dan gece yoktu tv dede rastlayamadım..ay ne yüzsüz insanmışsın sen carolin..sülük mübarek..

ali,nin yüzsüzlüğü almış başını gidiyor.

görüyormusun anne,buyur eden yok

bir bardak çay dolduran yok diyor.hala bir şeyler bekliyor adam.

carolin eve gelince mahalleli
tepki göstermeyecekmi acaba?

ana ben bu carolını yolarımm ..ayy yazık yaaa çocuklar kaldı o müşmula amcayla yengeye pöfff

Yaa nolmuş getirmiş mi Garolin cadısını eve... izleyemiyorum fragmanı şirketten bühhhüüü....

off bu hafta kıyamet kopacak zannımca....bi arakadaş yazmıştı alıntı yapamadım baya gerilerde... merhaba ben karolin bende mete şırap tokat suratta patlar karolin bacaklar havada yere düşer .....olacak heralde o senaryo... ne gülerim ama

Yaa nolmuş getirmiş mi Garolin cadısını eve... izleyemiyorum fragmanı şirketten bühhhüüü....

evet carolini eve getiriyo mete kapiyi tutuyo buna izin verecegimimi sandin diyo
sonra Ali tabi onu dovuyoalsanaalsanasmile
burnu kaniyo Metenin...
sonra Aylin bagiriyo yeter artik diye..
osman kapiyi babasinin yuzune kapatiyo

Carolin babanneye kayinvalide diyo babanne yuzune tukuruyo:icecream:

ondan sonraciimaa
Ali carolinin yanina yatiyo ben boyle biri degilim diyo bitiyo:1shok:

hee bide babanne Aliye eger o kadini bu eve getirirsen sutumu helal etmem diyo ve orda bayiliyo sanirim

Son düzenleme:
cemilede safım hala gururum desın ne gurur be aldatılmıssın ıstenmıyorsun hala olsun ben senı bırakmam dıye bıde pacasına yapıs barı sefıl oluyor cocukların ya bu nasıl annelık,sartlı boşan ev bana kalıcaksa de aylık su kadar parayı bana baglıcaksan de bunlarıda sozlesmeyle sabıtle dımı ama yoook carolıne yar etmeycek ya o altından işlemeli bulunmaz hint kumaşı kocasını..

ekleme yapim bnde cnm
aylini amcası o adamla sarılırken yakalıyor
ve kendi evinde tüm çocuklara fırça çekiyor ahlaktan ahkam kesiyor (ahlak abideleri ya)
mete amcasınn yorumuna çok bozuluyo dişlerini sıkıyor
ah cnm mete .delphin:

ah evet orayi unutmusumkaydirigubbakcemile5

ninem tükürünce carolin elektrik çarpmış gibi oluyorrrrrr :roflol:
ilk kez mi suratına tükürülmüş bu kızın
carolinin yüzünden ninem kalp krizi geçiriyorrrrrrr :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…