Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ninem tükürünce carolin elektrik çarpmış gibi oluyorrrrrr :roflol:
ilk kez mi suratına tükürülmüş bu kızın
carolinin yüzünden ninem kalp krizi geçiriyorrrrrrr :çok üzgünüm:

ay kız valla güldürdün beni elektirik çarpmış gibi ha
tükürüğü yiyor nine kalp krizi geçiyor ama yine eve girmeyi başarıyor caroline denen .........(terbiyem müsait etmiyorum burayı doldurmaya)
klava:

offf offf
bu diziye hulusi kentmen gibi bi amcam girsin,çocukları sahiplenip kol kanat gersin,cemileyi hapisten kurtarıp hepsini bi çatı altında toplasın.berrin ahmetle evlenip mutlu olsun.carolin cadısı ali malını boynuzlasın ali onu döve döve gebertsin.sonra ben ne yaptım cemile,yavrularım desin,üzüntüden sokaklara düşşün sonra çocuklarını bulsun ama yanlarına sokulamasın acısından kahrolup gebersin nolur nolur...

yoksa bi burda sinirden gebercez..

Karolin baciyi alicaksin,
saclarindan tutup sürükleye sürükleye hollandaya geri götüreceksin

ne yüzsüz bi insan yahu, icimdeki bütün nefret zerrecikleri sayesinde harekete geciyoralsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin yaaaa

Son düzenleme:
o mete varya katil olacak ama full haklı ablası çıkarır artık mezun olunca...

bencede basini belaya sokucak. zaten osmanin biyografisinde yaziyor "ailenin yükü benim omuzlarimda" gibi.
demek ki mete gidecek. isteyerek asla ailesini birakmayacagina göre, kesin basi belaya girip hapse gircek diye düsünüyorum

ben böyle bir adam değildim diyor canım :)

ninem tükürünce carolin elektrik çarpmış gibi oluyorrrrrr :roflol:
ilk kez mi suratına tükürülmüş bu kızın
carolinin yüzünden ninem kalp krizi geçiriyorrrrrrr :çok üzgünüm:

ona o tükürük az bile
bide en hakikatlısından osmanlı tokadı şart
dilerim de mete atsın o tokadı caroline

babasıda meteyi oyar ben cemileyede kızıyorum hiç duşunmuyor cocuklarını ya

carolin hormon bozukluğu yaşa şişmanla şişmanla,heryerinde kıllar çıksın siyah siyah inşallah..

konuyla alakası yok ama bir şey sorabilirmiyim..
kullanıcı paneli yasızını tıkladığımızda bize verilen oyları görüyorduk o yazılar çıkmıyor sizinde öylemi...

konuyla alakası yok ama bir şey sorabilirmiyim..
kullanıcı paneli yasızını tıkladığımızda bize verilen oyları görüyorduk o yazılar çıkmıyor sizinde öylemi...

repler kaldırıldı canım sanırım
onun yerine teşekkür ve katılmıyorum butonu eklendi

dizinin devamında cemile aliden boşanmayı kabul ediyor.ali carolinle evleniyor.cemile triko işine başlıyor ve başarılı ve güçlü bir kadın oluyor.mete müzisyen olacak.

dizinin devamında cemile aliden boşanmayı kabul ediyor.ali carolinle evleniyor.cemile triko işine başlıyor ve başarılı ve güçlü bir kadın oluyor.mete müzisyen olacak.

yakisir meteye:lepi:

Ali denen adamin onune gecip gerine gerine bi mandolin calar insallah:icecream:

Cemilede ayaklarinin uzerinde durmayi basarip herkesin cenesini kapatir herkes derken kimi kastettigimi herkes anladi zatennaniknanik

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :

demek oluyorki ayağımızı denk alıp dilimizi tutucaz.
neysem o halde yorumumu yazayım.sevgili ali umarım hak yolunu bulur, hata yaptığının farkına varır çocuklarına sahip çıkarsın çocuklarınla,eşinle küççük osmanınla hep mutlu olursun.

ah karolin ah umarım sende yuva yıkanın yuvası olmadığını anlar bir an önce memleketine döner bekar bi adam bulur çoluğa çocuğa karışır mutlu olursun.

sevgiyle kalın.

boşanır ali karolinlede evlenirde cemileyi yine rahat bırakmaz eminim sen benim çocuklarımın anasısın kimseyle görüşemezsin gezemezsin tozamazsın gibilerinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…