Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Çok fazla dizi izlemiyorum ama bu diziyi yakın takip ediyorum
Fragman bayağı bir heyecanlı bakalım bölüm nasıl olacak
en çokta osmana üzülüyorum onun her ağlamasına ağlıyorum :gitme:

valla ben osmanin gercek annesi olsam o cocuga yüz tane nazar boncugu takar öyle cikaririm evden.
o kadar göz varki cocugun üstünde

cidden öyle ama. resmen bi osman furyasi basladi internette. hangi siteye girersem gireyim. her yerde osmanin resimleri var...

Yaşının küçük olmasına rağmen ne kadar güzel bir oyunculuk çıkarıyor 41 kere maşallah ona bu kadar çok sevilmesi bundan sanırım

Ay evet çok tatlı bir çocuk ama o ağladığı zaman ben de ağlıyorum,geçiyorum o sahneleri dayanamıyorum...:çok üzgünüm::2:

Yaşının küçük olmasına rağmen ne kadar güzel bir oyunculuk çıkarıyor 41 kere maşallah ona bu kadar çok sevilmesi bundan sanırım

bide minnacik. kollari bacaklari o kadr ince ki insanin ici gidiyor. giydiriyorlar bide tatlis tatlis sortlari insanin yiyesi geliyor
koca koca gözleri, o agiz bükmeleri, dudak titremeleri.
insanin annelik ic güdülerini dürtüklüyo kerata :)

ben hamile kalirsam opuyorumnanaktan kesinlikle bol bol osmani izlicem opuyorumnanaktan

Aynen valla mimiklerine kadar herşeyi ayrıı bir güzel Alahım nazarlardan korusun onu

ya nasıl bir vicdan Ali'deki tüm ailesini evlatlarını karşısına aldı bide utanmadan Carolini eve getiricem nasıl bi vicdan? ya hiç mi insan evlatlarına üzülmez? yıllarca aynı yatakta yattıığı karısına evlatlarının annesine canı sıkılmaz ya? 3 günlük kadına tüm ailesini nasıl feda eder ya. hele o Osmana nasıl kıyıyo canım benim minnacık vücutuyla annesinin peşinden koştu ya

Bazen dizi bu kendini bu kadar kaptırma ddiyorum ama böyle insanlarda yok değil maaesef :çok üzgünüm:

Bazen dizi bu kendini bu kadar kaptırma ddiyorum ama böyle insanlarda yok değil maaesef :çok üzgünüm:

evet büyük teyzemde aynı olayları yaşadığı için bu kadar kaptırıyorum kendimi enişte beyde benzer bi olay yapmıştı ona diyemediklerimi buraya yazıyorum

evet büyük teyzemde aynı olayları yaşadığı için bu kadar kaptırıyorum kendimi enişte beyde benzer bi olay yapmıştı ona diyemediklerimi buraya yazıyorum

Üzüldüm şimdi herkese hayırlı kapılar açsın rabbbim :Saruboceq:

erkan petekkaya,nın saçlarını ben boya sanıyordum.kendi saç rengiymiş.

şaçlarım güzel beyazladı demiş röportajda.....

arkadaşlar bişi söylemek istiyorum bende diziyi izliyorum eşim papatyam'dan kopabildiği zamanlar ama her olayı biliyorum ...Bende Küçük Osman'cığın hastasıyım..Dün bi araştırma yaparken denk geldiğim bişişi paylaşmak istedim müsadenizle...Allah Osman ve onun gibi minik aktör ve aktristlerimizi korusun kem gözlerden .....
Siyah- beyaz Yeşilçam filmlerinde kimi zaman sokaklarda yankesicilik yaptı, kimi zaman Filiz Akın ablasına elinde darbukasıyla eşlik eden bir çingene oldu. Bazen de Ediz Hun a "size baba diyebilir miyim amca" deyip mavi gözlerinden boncuk gibi yaşlar akıttı.Filmlerdeki değişmez rol arkadaşı ve gerçek hayattaki kuzeni Zeynep Değirmencioğlu nun (Ayşecik) babası senarist Hamdi Değirmencioğlu onu Ses dergisinin çocuk yıldız yarışmasına sokmasaydı belki de hayatı çok farklı bir şekilde ilerleyecekti. Yarışmada birinci değil ikinci oldu ama yine de Yeşilçam kapıları onun için ardına kadar açıldı.1959 doğumlu Ömercik ya da gerçek adıyla Ömer Dönmez, 4 yaşında kamera karşısına geçti. 60 lı ve 70 li yıllarda 40 a yakın filmde oynadı. Ama pek çok çocuk yıldızın kaderinden farklı olmadı onunki de Büyüdükçe popülerliğini kaybetti. 17 yaşındayken geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle de sol gözünü kaybetti. Kısacası onun için "film bitti". Sonra bir süre büfecilik, taksicilik yaptı. Zeynep Değirmencioğlu nun emlak ofisinde çalıştı. Şimdi 50 li yaşlarına merdiven dayayan Ömercik, İkinci Bahar dizisinde bir kuruyemişçiyi canlandırdı. Artık, eski parlak günlerinin çok uzağında bir yaşam sürdürüyor.
ALINTIDIR.....

ben meteye çok üzülüyorum. aslında ne kadar duygulu bir çocuk. o ağlarken içim titriyo resmen..:sinifsinif:
annem eskiden böyle şeylerin çok fazla yaşandığını söyledi.. ne erkekler varmış ya..

ben meteye çok üzülüyorum. aslında ne kadar duygulu bir çocuk. o ağlarken içim titriyo resmen..:sinifsinif:
annem eskiden böyle şeylerin çok fazla yaşandığını söyledi.. ne erkekler varmış ya..

eskiden degil hala öyleleri var. alinin bazi huylarini babama cok benzetiyorum,tabi bu ihanet konusu disinda.
cocuklariyla muabbeti, karisina yaklasimi... boshayallersmile:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…