- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
dizinin devamında cemile aliden boşanmayı kabul ediyor.ali carolinle evleniyor.cemile triko işine başlıyor ve başarılı ve güçlü bir kadın oluyor.mete müzisyen olacak.
valla ben osmanin gercek annesi olsam o cocuga yüz tane nazar boncugu takar öyle cikaririm evden.
o kadar göz varki cocugun üstünde
carolin hormon bozukluğu yaşa şişmanla şişmanla,heryerinde kıllar çıksın siyah siyah inşallah..
gercekten haklısın herkesin dilinde bir osman fırtınası var :)
cidden öyle ama. resmen bi osman furyasi basladi internette. hangi siteye girersem gireyim. her yerde osmanin resimleri var...
Yaşının küçük olmasına rağmen ne kadar güzel bir oyunculuk çıkarıyor 41 kere maşallah onabu kadar çok sevilmesi bundan sanırım
bide minnacik. kollari bacaklari o kadr ince ki insanin ici gidiyor. giydiriyorlar bide tatlis tatlis sortlari insanin yiyesi geliyor
koca koca gözleri, o agiz bükmeleri, dudak titremeleri.
insanin annelik ic güdülerini dürtüklüyo kerata :)
ben hamile kalirsam opuyorumnanaktan kesinlikle bol bol osmani izlicem opuyorumnanaktan
ya nasıl bir vicdan Ali'deki tüm ailesini evlatlarını karşısına aldı bide utanmadan Carolini eve getiricem nasıl bi vicdan? ya hiç mi insan evlatlarına üzülmez? yıllarca aynı yatakta yattıığı karısına evlatlarının annesine canı sıkılmaz ya? 3 günlük kadına tüm ailesini nasıl feda eder ya. hele o Osmana nasıl kıyıyo canım benim minnacık vücutuyla annesinin peşinden koştu ya
Bazen dizi bu kendini bu kadar kaptırma ddiyorum ama böyle insanlarda yok değil maaesef :çok üzgünüm:
evet büyük teyzemde aynı olayları yaşadığı için bu kadar kaptırıyorum kendimi enişte beyde benzer bi olay yapmıştı ona diyemediklerimi buraya yazıyorum
ben meteye çok üzülüyorum. aslında ne kadar duygulu bir çocuk. o ağlarken içim titriyo resmen..:sinifsinif:
annem eskiden böyle şeylerin çok fazla yaşandığını söyledi.. ne erkekler varmış ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?