Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bizim bi yakinimiz esi vefat ettikten 5 ay sonra baska bi kadinla evlendi,aaahh nerde soner gibileri elin oglu acimaz anam
Hatta cenazeye gelenler arasindan bile bakabilir adaylara

aylin le soner in kızını ne kadar benzer bulmuşlar yaa

gerçekten kızları olsa anca o kadar benzeyebilirdi

şu emirin yolu ile zaten dalga geçen geçene ,o dizinin de bi ağırlığı kalmamıştır..
face bile sürekli birilerinin yolu paylaşılıyor..
arka sokaklar garib in yolu diye bilem paylaşmış millet..

Güzelmiş.... Madem durum bu Neriman'ın kızının yolunun resmini koymaya gerek yok dimi , gayet belli ...............

diziden bu yıl tad alamadım geçen gün netten izledim nerimanın kız uçmuş o ne sahneydi ayrıca osman ve mete aynı kıza yaprak dökümü gibi hürrem türkçeyi düzeldi caroiin hala bozuk türkçe

Bu sezon senaristler en iyi karakterlerini dizilerden çıkardılar.Kuzey Güney Ali'siz...Öyle bir geçer zaman ki Aylin'siz...Yer gök aşk Yusuf'suz...Adını Feriha koydum Feriha'sız...

Öyle bir geçer zaman ki de şu tavşan kılığına girip evli olduğunu öğrendiği sevgilisinden kaçan kız kimdi ? Ondan hiçbirşey anlamadım.
Mete ile Osman'ın aynı kıza aşık olması birçok kişinin de dediği gibi Soner Murat olayına dönecek galiba...Ama Aylinsiz keyifsiz di dizi.

İzleyeceğim varsa da bundan sonra, Osman'ın tipi için izlemiyorum, izleyemiyorum arkadaş.
Küçükken de iş yoktu tipinde ama bu kadar da abartılmaz ki.

Osmanin arkadasi rolundeki cocuk cok tatli sirin bi yuzu var.Mete cok baskin goruyor kendini osmanin uzerinde osmanda fazla kabadayilk tasliyor.kiz yuzunden osman dahada cok uzaklasir abisinden ailesinden falan.vaybe dizi nerden nerelere geldi

çok sıkıcı olmuş yaaaaaa.ayçanın ve osmanın tipszliği filmden soğuttu.meteye ayçayı yakıştıramıorm.

bi zamanlar salı günleri gelsin diye bekleyip iple çektiğim diziyi artık bende sevmiyorum malesef,konu sadece osmanın üzerine odaklı meteyle o kızı bende yakıştıramadım kız ergen yüzünde sivilceler var osmana daha uygun sanki,araları açılacak malum iki kardeşin onların düşmanlıklarını izleticekler sanırım,bide soner çok baydı madem karını bu kadar seviyodun hala onun yasını tutuyosun aylin doğumunun riskli olduğunu bildiği halde o bebeği dünyaya getirdi bunun için herşeyi göze aldı kendinden bi parça olan çocuğunu sen nasıl suçlarsında onun yüzüne bi kere bakmazsın karının kemikleri sızlamazmı,insan hiç değilse en sevdiği kişinin hatırasına sahip çıkar anlamıyorum şimdiden sonerin bu hali kabak tadı verdi yani bu monotonlukla dizi sezon sonuna kadar nasıl ilerler onu bilemiyorum

bu sezon izlerim dedim ama baymaya başladı yavaş yavaş

birkere mete osman kavgası baydı ,osman küçükken mete kıyamazdı şimdi devamlı asii

sanki mete çok farklıydıı azmı müdürün odasına çekildi....

sonra mete ve osmanı aynı kıza aşık edeceklerine osmanın küçüklük aşkıyla birleştiğini gösterselerdi....

meteyede başka hayat.......saçmalıkk

sonra carolin her şekildee kötülük yapıyor ekberi öldürdü aliyi öldürdü kenanı öldürdüüü şimdi hakanın babasında

artık dizinin sonunda şen dul mal varlığı ile kalacak....

sonerde artık baydıııı kızına sarılsın yaa ölee bi kızaa sarılmamak için kendimi zor tutardımm..............

kısaca osmann ve mete kavgası görmek istemiyorumm

kenanı caroline mi öldürdü ben bilmiyordumsahi niye göstermediler o adam noldu ya kenana sezon başlayınca da göstermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…