Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

[video=youtube;_Fbx6pyYsX8]http://www.youtube.com/watch?v=_Fbx6pyYsX8[/video]

osmanın sahnesinde çalan parça..çok severimmm..

zehranın evinönünde hakanla olan sahnesinde ,okul çantasını farketiniz mi.?.
çantanın üzerindeki resimde ,benim heidim ve peter vardı

gelinlik neden ispanyadan?:44:
onu anlamadım, o dönem ispanyol gelinlikler mi modaymış yoğğğsam

Gacım , bende tekrarını izliyordum tam ..... 10 metre zincirle 10 bilezik de vardı dimi ?? Demek o yıllarda İspanyol Güpürü modaymış zahir??

Gacım , bende tekrarını izliyordum tam ..... 10 metre zincirle 10 bilezik de vardı dimi ?? Demek o yıllarda İspanyol Güpürü modaymış zahir??

aynen tekrarına takıldım..
10 mt zincir ne?inek mi bağlıyacak
bak 10 bileziğe takılmadım, o makul..

aynen tekrarına takıldım..
10 mt zincir ne?inek mi bağlıyacak
bak 10 bileziğe takılmadım, o makul..

İnek dendi Neriman'ın kiloları aklıma geldi , o saç neydi öyle , hani sümsük kocası şaşırdı afalladı ya , aynen bende öyle oldum birden

denizin dadısı tam da tahmin ettiğim gibi eski model mürebbiyelerden çıktı. ama o yeni kız mine tugay ,yakında gelir eve. neşesiyle soneri de yaşama bağlar,denizle de arasını düzeltir.arifin hikayesini iyice merak etmeye başladım. kesin o da eski devrimci çıkacak.yoksa kan davası falanmı acaba. var bişey onda.carolinin kötü duruma düşmesinden memnunum. son sahneyi kaçırdım.osman dükkana girdi ve orda bitti değilmi. merak ettirecekler ille. kesin dükkan boştur zaten.çoktan gitmişlerdir mete ve ayça.hakan-ahmet-berrin üçgeni de çok merakuyandırıyor aslında. ahmet bi tuhaf. tutkusunu yitirmiş bi hali var.

denizin dadısı tam da tahmin ettiğim gibi eski model mürebbiyelerden çıktı. ama o yeni kız mine tugay ,yakında gelir eve. neşesiyle soneri de yaşama bağlar,denizle de arasını düzeltir.arifin hikayesini iyice merak etmeye başladım. kesin o da eski devrimci çıkacak.yoksa kan davası falanmı acaba. var bişey onda.carolinin kötü duruma düşmesinden memnunum. son sahneyi kaçırdım.osman dükkana girdi ve orda bitti değilmi. merak ettirecekler ille. kesin dükkan boştur zaten.çoktan gitmişlerdir mete ve ayça.hakan-ahmet-berrin üçgeni de çok merakuyandırıyor aslında. ahmet bi tuhaf. tutkusunu yitirmiş bi hali var.

ahmetin her bölüm o soğuk duruşu ne yaaa?takmış gözlükleri ,sanırsın TRT ana haber spikeri..
sanki berrinin yanında silah zoruyla duruyor..nerde kaldı o aşkları..?

ahmetin her bölüm o soğuk duruşu ne yaaa?takmış gözlükleri ,sanırsın TRT ana haber spikeri..
evet ya dün azıcık baktım bunalım olmuşlar, bir de 80 ler diyince büyük gözlük mü yani

ahmet ve berrin gerçek hayattada birliktelerdi ilk sezonlar,şimdi ayrılmışlar başka aşklara yelken açmış ikiside,
diziye bile taşıyorlar birbirlerine karşı soğukluklarını dikkat ettiyseniz

Soner'in mürebbiyeyi tanıştırma sahnesi de tam bir klasik Türk Filmi sahnesiydi. Evin bahçıvanı , hizmetçisi , uşağı ( özür dilerim süleymancığım senden ) ve küçük kızı dizilmişler falan. Şimdi ne oyunlar oynanacaktır kimbilir mürebbiyeyi can havliyle evden kaçırmak için...

Sonrasında da eve şu bale öğretmeni gelecek veeee Soner'le aşk yaşayacaktır....:123:

He yaaaa , iyice sonradan görme oldu Ahmet. Oysaki biz onun mütevaziliğini , sadeliğini sevmiştik..

Bu donem dikkatimi cok cekti. Carolin kac senedir Turkiye'de yasiyor, etrafinda kendi dilinden konusabilecegi kimse de yok. Mecburi Turkce konusacak. O zaman nasil oluyor da bu kadin yillardir bir arpa boyu yol gidemiyor Turkce'de anlamiyorum. Kadin ilk geldiginde nasil konusuyorsa simdi de ayni. Birazcik da olsa grameri duzelebilirdi guya gecen kac yil icinde.

Nerimanlarin sahnelerini izlerken basim donuyor. Sanki bu depresif diziyi izlemiyorum da bir absurd komedi izliyorum. Ama komik de gelmiyor. Seyirciyi guldurelim, Nerimanlar komik olsun diye asiri derecede abartmislar. Gercekcilikten cok uzak bence, cok sacma boyutlarda.

Soner de artik su kizini kabullensin. Kac bolum dizi cikardilar bu konudan. Artik birseyler degissin bari.

Ha bu arada, bence bale ogretmenini esas Hakan'la bir yapsinlar. Soner Aylin'in hatirasiyla kalsin.

Valla tatlim dil ogrenmek biraz kabiliyet meselesi. 20 yil hollandada yasayim, hala kem küm eden insanlar taniyorüm.
Bir yil bürda yasayip az cok kendi isini halledebilen insanlarda taniyorüm. Belliki Wilma Elles yeni bir dil ogrenmede cok zorlaniyor.

Ivana sert'e ne demeli türkçesi çoooooook bozukk

...........................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…