Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yinemi yastik, bihterde yastik kullanmisti:hulya:
dizilerde teknoloji yerinde sayiyorsempatiksalakcinni

bu gece rüyamda carolin eve geliyor ya bende alıyorum makası bağırta bağırta saçlarını yola yola kesiyorum beslemeye dönüyor.ne ali ne carolin engel olabiliyor..ne sıfatla yaptım bunu evde kimdim bilmiyorum sonrada saçlarına zift döktüm simsiyah yapış yapış oldular..
ali bağırdı bana ne yapıyorsun sen diye,seninde sıran gelecek bekle dedimkaydirigubbakcemile3 bir dahaki rüyada baltayla hadım edicem galiba:roflol:

bide mete bana aşık oluyordu:asigim: herhalde liseliyim rüyada..

ahh cemile ah bıçağı derine sokamadın, önce kocana sonra o karıya saldıracaktın.......madem hapse girdin sonu gelecekti, ali bu sözüm sana o mandolin; ağzından girsin, münasip yerinden çıksın(anladın sen onu)

ay çok güzell boshayallersmile yalnız metenin aşık olması için liseli olmanıza gerek yok :) büyük takıluyo kendisi yakında berrinin arkadaşı aytenede bağlanır....

Son düzenleme:
Bende vaktı buldukca ızlıorum bır erkegın aldatması nasıl tum aıleyı parcalıyor ...

cok guzel anlatıyor

tavsıye ederım

senağlamabugün salı (salyasümük olmagünü) yanisenağlama
:lepi:öyle bir geçer zaman ki günü :lepi:

sempatiksalakcinniaklinialirimsmile aynenolumunekankayizsmile:roflol::roflol:

Varmı Hasefe Nine'nin yerinde olup, Karolinin yüzüne itinayla tükürmek isteyensüprizzzzz

fatmagülün ekibini, öyle bir geçer zamankiye davet ediyorum, caroline haddini bildirsinler

ekranlarda aşkı memnudan sonra beni ağlatan tek dizi .. metenin dayak yediği sahnelerde gözlerimden yaşlar durmadı. şimdi ise o ağğğğğğliiiiiii diyen o karolini öldüresim var bide utanmadan neden olmasın gelirim size dio cemilede boşa gurur yapmasın çocuklrını düşünsene kızımmm off yaa bugün yine izlerken ağlıcam snırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…