Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

çok güzel bi dizi her bölümü olaylı bidahaki bölümünü geçtim fragmanını bile merakla bekliyosun:)

ornek alinmasi gereken bi dizi
hic bi sahnei bos degil hicbiri zaman doldurmak icin konulmamis..
her ani heyecan bu dizi izlerken skldm dedigimi hic hatirlamiyorum...

bende seviyorum bu diziyi ama eşim hiç beğenmiyor...ali kaptana gıcık oluyor... sevişme sahnesine tecavüz sahesine kızanlar acaba bu adamın çocuklarına eşine uyguladığı şiddete kızmıyormu diyor...olmadık şeylere kötü örnek olur diye tvde yayınlanmasıın diyorlar peki bu adamı hiçmi örnek alan yoktur karısını aldatmayı çocuklarıa şiddet uygulamayı normal görecekler belki bu diziyle diyor...herkes istediği gibi görecek belki biz aldatmanın şiddetin kötü olduğunu bir aileyi dağıttığını düşüneceğiz ama karısını aldatmayı şiddetide örnek alanlar olacaktır diyor...sırf ali nin bağırması çağırması çocuklarına olan hareketlerinden eşim neftret ediyor bu diziden.

bizde nefret ediyoruz Alinin bu davranislarindan
ama diziden degil Aliden soguyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fragmanı iple çekiyorum.bakalım gerçekten carolini getircekmi eve?cemile de ne kadar salak.bırak gitsin adamı çocukların mı önemli kocanmı?hapisten çıkmayı kabul etmeyerek alinin çocuklarından daha önmeli olduğunu ispatlamış oldu.

Fragman yayınlandı ki
geçmiş sayfalarda da var izleyebilirsin

hicmi iyi günleri olmaz bu insanlarin
beni cok geriyo bu dizi, psikolojim bozulacak sempatiksalakcinni
sevmiyorum böyle agir dizilerilmaz:
bakmicam:umursamaz:
kocanida tebrik ediyorumvereliniortak hakli

tecavüzlerde ,aile içi şiddette gerçek hayatta var
diziye onu koyma bunu koyma tos pembede olursa kim izliycek o zaman
valla bu dizide ağladığım zaman oluyor başka kanalda başka diziye kahkahalarla güldüğüm oluyor
bence çok güzel bir dizi , konusuda oyuncularıda muhteşem :lepi:
bir arkadaşım küçüklüğümüz böyle bir evde geçti bizim dedi yani gerçek hayattan kesitler var

cemileye sinir oldum ama kocasına al karolini tepe tepe kullan deyip tekmeyi basmadıda o içerde çocukları dışarda sürüm sürüm sürünüyorlar benneyaptımki

ben meteye çok üzülüyorum. aslında ne kadar duygulu bir çocuk. o ağlarken içim titriyo resmen..:sinifsinif:
annem eskiden böyle şeylerin çok fazla yaşandığını söyledi.. ne erkekler varmış ya..

Hala var ki canım. Malesef hala var.

KK dan bile anlayabiliyoruz bunu.

Derdim var nelere şahit oluyor her gğn.

Allahım bizlerden uzak tutsun öylelerini

ayy carolin 'sen kayınvalide' derken hasefe hanım nası tükürüo yüzüne yaa.
ve carolinin suratının aldıgı şekli gördünüz dimi.
koptum vallaaa

Fragman yayınlandı ki
geçmiş sayfalarda da var izleyebilirsin

ANAAAA izledim kızz:1shok::1shok::1shok: .getiriyorr gavur karıyı eve ve düşündüğüm gibi babannelerinin yanına gidiyorlar çocuklar ordada huzur yok.cemile daha ne duruyorsa hapiste versin boşanma dilekçesini çıksın ordan gelsin çocuklarının başına defetsin şu gıcık aliyi...:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

cemileye sinir oldum ama kocasına al karolini tepe tepe kullan deyip tekmeyi basmadıda o içerde çocukları dışarda sürüm sürüm sürünüyorlar benneyaptımki

yazına virgülüne kadar katılıyorum vereliniortak kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Bende tersini düşünüyorum. Bu dizi şiddetin çözüm olmadığını gösteriyor.
Mesela Ali'nin uyguladığı şiddet bugüne kadar ne işine yaradı?
Değil işe yaramak tam tersi yaptıkları yüzünden adamın hayatıdaki herşey kötüye gidiyor.
Çocukları ondan nefret ediyor. Hataları yüzünden kaybediyor..
Bunlara rağmen Ali'nin bu yönünü kötü anlamda örnek alan olursa onun zaten aklından zoru vardır.

Yanlız eşinizin böyle düşünmesi şiddete ve ihanete karşı olduğunu gösteriyor.
Bu açıdan yorum güzelmiş yerimseniben

Son düzenleme:
Öyle bir hata ki!

Öyle bir geçer zaman ki reytingleri alt üst ederken, son bölümündeki o sahne hayal kırıklığına uğrattı.

Güncelleme:23 Ekim 2010 11:15
Dizideki hata seyircinin gözünden kaçmadı. Dizideki şiddet sahneleri her geçen gün daha da artarken Ali Kaptan'ın oğlu Mete'nin sırtında mandolin kırması izleyenleri ekrana bağlamaya yetti. Ancak sahne o kadar acemice çekilmişti ki, eleştiriler de hemen geldi. Bu sahnede Mete'yi canlandıran Aras Bulut İynemli zarar görmesin diye sırtına koca bir minder bağlandığını ekrandakiler bir detayla fark etti. Mete'nin gömleğinin altındaki minder olanca haşmetiyle fark edildi.

ALİNİN suçunu minderde hafifletemez :mymeka:
çocuk sırtına minder bağlamasaydı beli mi kırılsaydı :1closedeyes::1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…