Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Banada iyi gibi geldi bakalım zamanla anlarız...
Bu arada Döne ve İplik miydi neydi onlara ne yapacaklar merak ediyorum...

bencede soner ayline zarar vermez gercekten seviyor onu diye dusunuyorum

netten izliyorum simdi...
caroline en guzel cevabi osman verdi :
... sen aptal...!!!

bu carolin'le ali'yi gerçekte görseniz ne yaparsınız hanımlar:)
orasını düşünemiyorum işte

Döte giren mandolin açılır mı aliiğğğ söyler misin lütfen :1rolleyes:

:roflol: :roflol:

Ayy çok güldüm bu yoruma

osmaaaan helal oslun sana osmaaaaaan

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

-sen akiili çocuk
-sen aptal

Çok iyiydi bu replik :lepi:

kızlar sizce de çok şiddet içermiyor mu. inşallah çocuklar izlemiyordur bu diziyi.

Ailelerin elinde kumanda var. Çocuğunu düşünen izletmez.

insanda utanma olur ya ,hıc bırsey olmamıs gıbı bır de şeyetetçekler neredeyseler

Aynen canım yaa pislikler klava:

Senin gibi amca olmaz olsun ne farkın kaldı aliden allah kahretsin sizi
doymamış yavruml bacak kadar çocuk ne kadar yemek yiyebilir be skadın nasıl laf sokmak o öyle
allahım yarabbim ya

Yengeye saygılar klava:

Yaptığı da yemek olsa

yengenin ağzı var dili yokmuş...sempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafadulden

Helal olsun meteeeeeeeeeeeeeeee

Yürü be Meteee !! diye bağırdım resmen izlerken

Aynen azracım o sebeple ben de çok merak ediyorum fragmanı.

Ve dizi daha yeni başlıyor bence.

Kısa fragman verdiler ya. Petekkaya orda " savaş başlıyor " diyordu. Yeni başlıyor herşey.

lanet kadın sofrada bir çeşit yemek anca vardı.söylene söylene bir oldu.
aslında o gibi insanlar osman ve ailesinden daha acınacak haldeler...

insanlıktan nasibini alamamış zavallılar.....

Pislik boğazına dizdi çocuğun resmen klava:

bu arada kızlar
manavda hani mahalleli kadınlar dedikodu yapıyordu ya
orda uzun saçlı bir kadın daha değişik gibi dinledi
bnce sonra o kadında birşey çıkacak
sizede öyle geldi mi?

Mektubu okuyan kadın o canım ama bence e o kadın da senaryoya dahil olcak gibi geldi

bn meteye çok çok üzülüyorum ya senağlama
çocukcağız tam ergenliğinde yaşadıklarına bak
bu çocuk nasıl okuyacak nasıl baba olacak
osman ise hayatı boyunca unutmayacak

Osman daha kötü durumda yaa mafoldumben

Bu senenin Aşk-ı Memnusu :lepi:

Evet Mete'nin sonu iyiymiş

Bence de Ezelle kıyaslanamaz bile Yaprak Dökümü. Ezel'de abartılcak bir şekilde durgunluk da yok bence

ay osmanım yaa yine aklıma geldi parmağını yanağına dayayıp "napcaz biz şimdi" demesi..:gitme:
onu görünce oğlum olsun istiyorum..ama hayırlısı neyse o olsun tabi:Saruboceq:

mafoldumben

gene ağlamaktan bi hal oldum meteyi nasıl dövdü ellerin kırılsın ali carolin nasıl tehtit ediyo ya alda başına çal aliyi diyecekti fragman çıksa haftaya ne olacak çok meraktayım hele osman yavrum bu yaşta bu çile ahhh ali neler sayardım ama neyse kötükedihüso

adama bak sen yaaa ayar oldum iyice,hadi eşini sevmiyosun kendi evlatlarına da mı acımıyosun be adam.nasıl vicdanı sabreder bi babanın çocuklarının sokakta kalmasınakötükedihüso

halen sinirim geçmedi günaydın
ya bn karolinden çok aliye kızıyorum
carolin el kızı hatta gavurun kızı
sen nasıl bir kadın için
canın ciğerin senn endi öz evlatlarından geçersin anlamıyorum
karısı o kadın için hapiste o kadın için çocuklar sürünüyor
o kadın için nerdeyse berrin ölecekti
mete psikopat oldu tüm yuva dağıldı mahalleliye rezil oldular
peki neden?
"bir kadın için"

dün şu sahneye çok üzüldüm
cemile hapishanede canıyla uğraşıyor
çocuklar amca evinde sığıntı ve sofrada yemek mi yiyorlar zehir mi yiyorlar belirsiz (amca,yenge yüzünden)
ama o kadın onların evinde gayert rahat uzanmış utanmasa yatak odasına gidek dicek o halde
çorbayı ali bey içiriyor arkasından da biftek geliyor diyor

birgün karına çorba içirdinmi biftek yaptınmı
onu geç
senn çocukların şuan öz be öz amcası tarafından paylanıyor yenge yedikleri lokmayı sayıyor

işte erkek!!!!!

boşuna demiyorlar anne olmayınca babada üvey oluyor diye.adam çocukları için uğraşıp çabalamamışki,şimdide içi yansın.

bekle salıyı heyecanla izlerken uyu kal iyimi

sonuna kadar izleyemedim kızlar
en son yenge çoçuklardan şikayet ediyordu
cemile boşanmaya karar verdimi
birde full izleyecegim bir adres bulamadım kızlar ya
sizler nerden izliyorsunuz.

Küçük kız zengin bir adam vardıya ondan yardım istedi.Onuda amcası gördü kıza bir o... demediği kaldı.Mete amcasını dövdü ve evden kaçtı arkasından tüm kardeşleri Osmanda dahil.Sokakta öylecene oturuyorlardı.

Ben bu diziden çok etkileniyorum ya..Bir erkek bir kadın uğruna çoluğunu çocuğunu nasıl sokağa atabilir anlamıyorum.Gerçi eşimin babasıda buna benzer bişey yaptığı için tanıdık bu durum bana..

Bu diziden çok etkileniyorum ya sanki bende ordayım kaptırıyorum kendimi diziye,dün çocuklar sokakta kaldıya gidip alıp bizim eve getiresim geldi :)

dizi hd yaz ilk yazan linke tıkla çok net ve güzel ben hep o adresten izliyorum a.s.

offf çok güzeldi yine..ama bir okadarda üzücü ...bir baba nasıl bu hale gelir sözde ailesi için çalışıyor çabalıyor ..nerde kaldı...mete iyi yapıştırdı duvara ama o an oh çektim valla ama uzun sürmedi tabi hırsını fazlasıyla aldı pislik.....o karolin çok rahat bir kadın görürsünüz onu boynuzlayacak....çocuklar perperişan sokakta onlar cilve derdinde.....allah korusun böylelerinden..

ben yıne ızleyemeyenlerdenım
sadece aylının telefon acmak ıcın kırtasıyeye gıttıgı yerden sonrasını ızledım

baslarında neler oldu bılmıyorum ama soner bana gore kotu degıl
aksıne elı cok kuvvetlı bırısı
sonunda osmanın sordugu gıbı ne olacak sımdı merak edıyorum

fakat dızı ızlemekten hoslanmayan esımın yorumu mete amcasını doverken
kır su ..... agzını burnunu yavrum oldu
hatta mete kosarken esım metenın babasının evıne gıdıp her ıkı pıslık evdeyken yak o evı kurtulun dedı
vay beee dedım sen bıle etkılenmıssın dızıden guzel dızıymıs demek kı

neyse efenım umarım herkesı derınden etkıleyen bu dızı
bır cok kısıye ıbret olusturur
fatmagulden etkılenıp pıslık yapanlar bu dızıden etkılenıp yola gelır ınsa allah
mesela evlı bekar farketmez mantıgındakı kuyruk sallayan hafıf kızlar nasıl bır yıkıma sebep olduklarını uzaktan da olsa gorurler ınsa allah
ya da uckuruna sahıp cıkamayan gevsekler bır uckur sevdasına ne hayaller hayatlar yıktıklarını gorur de ınsafa gelırler ınsa allah

ayrıca cemıleeeee
duy sesımızı ve kurtul su pıslık herıften

Hala sinirim geçmiş değil guclubacismile
Bu diziyi izledikten sonra erkek namına en az 1 gün birşey göresim gelmiyor alsanaalsanasmile

Ali çok zayıf, sümsük bir karakter bana göre, egolarını sadece ailesi üzerinde tatmin ediyor. Cidden yine ekrana aparkat atmamak için zor tuttum kendimi Çok üzgünüm çoook
Cemile yıllarca kahrını çekti git sen carolin cadısına ellerinle çorba içir et yedir alsanaalsanasmile

Tam olarak çözemediğim bir durum var yalnız.
Ali caroline aşık mı yoksa iyileşsin de cemile hapisten çıksın diye mi bu kadar iyi davranıyor bilemedim. Adam resmen eriyor kadın karşısında, çok içten öpüyor onu, yavrusu gibi saçlarını okşuyor ne yani aşık mı alsanaalsanasmile

Cemile'ye artık kızmaya başlıyorum...
Yıllarca evlatlarıma babalık yapmasın, kaba saba davransın, gitsin aldatsın ben hala Ali'den boşanmam diyim. Yemişim Alisini peh :dilcikar:
O adam artık benim olsa nolur olmasa nolur

Mete'nin oyunculuk kabiliyeti hakkında yorum yapmak bile zor...
Her an gözlerinin dolması, güçlü ama ezik tarafının yüzüne yansıması...
Of bu çocuk bir harika... kaydirigubbakcemile5

Aylin günden güne oyunculuğu ile beni etkilemeye başlıyor. Ağlarken çok masum bir yüz ifadesine bürünüyor, bu bölüm çok beğendim...

Osman'ım...
Kuzum...
Minik dev adam...
Nasıl tatlı dedi öyle kapının arkasından '' hiiiiç boşuna, açmam '' diye :çok üzgünüm:

Hasefe teyze müthiş kadın zaten :lepi:

Amcası ve yengesi hakkında pek yorum yapmasam da ifade etsem daha yerinde olur sanırım guclubacismile alsanaalsanasmile kötükedihüso klava:

ya bnde bi ara meteye git yak şu evi mete
sana yar olmayan evi başka kadına yar etme die söylendim

acep çok mu şiddet yanlısıyım bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…