ben görmedm daha yayınlanmaz bence. hafta sonunu bulur.Fragman yok di mi
iktidarsız olasın emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Oyyy oyyy:dizlerini döven smili: (yokmu la öyle bi smil bilmiyorumkismile)
Ali, boyun devrilsin inşallah, kör kurşunlara gelesin, iktidarsız olasın emi.Hayvan herif.alsanaalsanasmile
Elin pis gavur karısı için herşeyi sildin süpürdün.
Lan senin yüzünden her hafta ağlamak zorundamıyız, psikolojik manyak.alsanaalsanasmile, her hafta Mete'yi dövmek zorundamısın, her hafta cıngar çıkarmak zorundamısın Allahın belası.alsanaalsanasmile,
Nolcak bu çocuklar şimdi:sm_confused:, bizim eve çağırsam:gitme:, kaldılarmı dışarda.
Osmanım bebem, nasılda koşturdu kardeşlerinin peşinden, ah kuzuum:teselli:
O yengeninde, amcanında, kızlarınında (adı her ne zıkkımsa işte) ebelerine en derin saygılarımı sunuyorum. Allah topunuzun cezasını versin.alsanaalsanasmile
O çıyan Karolinde alsın kendi gibi pislik Alisini tepe tepe kullansın. Tabi şimdi yasak aşk ya herşey toz pembe, evlensinler görsünler günlerini, en fazla 2 ay sonra "Alii, ben seni sevmiyor" der o kepçük ağızlı Karolin.
Ama akşam diziyi izlerken en çok Cemileye kızdım. Ali ve Karolinden amcadan yengeden çok. Herşeyin sebebi o. Yav boşa adamı cehenneme kadar gitsin. Al çocuklarını sonra evlen sana kadir kıymet veren biriyle, yada hiç evlenme otur öyl. Ne hakkın var senin çocuklarını böyle kepaze etmeye. O iplikle Döne az ettiler sana, bencil kadın. Neyin savaşını veriyorsun daha, neyin inadı bu.alsanaalsanasmile
osmaaaaaaaaaaan gel bizde kal mafoldumben
aaaliiğğğğ allah seni süründürsün işşallaaaah
öffff çok kötü oluyom diziyi seyrederken
eskiden babaannem hep yorum yapardı bişe olunca ona kızardım dizi o konuşma senı duymazlar diye
ayyy şimdi ben nasıl söylenıyom ya yaşlanıyorum yada babaanneme benzıyorum:bbo:
uzun uzun düşündüğüne göre kesin söyleyecek cemileye. cemilede boşanır inşallah.AMA BOŞANIRSA DİZİ BİTER YA akannehirakşam ağlamaktan bi hal oldum bee
pis Ali bide getirdi yellozu eve ayy cemile duysa çıldırır çocuklarda zavallım sofrada lokmalarını saydılar bi patates yemeği yapmış sanki çok bişi yapmış kol kanat germesi gerekirken ahh ahh bi elime verseler carolini mesudeyi anasını evire çevire eşşek sudan gelinceye kadar dövsem.
kızlar acaba o manavda uzun saçlı kadın hapishaneye gidip cemileye carolinin eve geldiğini söyleyebilirmi? benim aklıma o geldi ilk
uzun uzun düşündüğüne göre kesin söyleyecek cemileye. cemilede boşanır inşallah.AMA BOŞANIRSA DİZİ BİTER YA akannehir
Cemile de benim gururum yok mu diyor? boşanmamasına sebep gösteriyor bunu. Adam seni aldatmış, şans verdin kabul etmedi gitti evden, tuttun peşinden gittin elini kana buladın, şimdi boşanalım diyor sen boşanmıyorsun bu mu kadınlık gururu...
bitmez bence. daha alinin pişmanlığını ile karolinin ihanetini seyrederiz.
bitmez bence. daha alinin pişmanlığını ile karolinin ihanetini seyrederiz.
ayyy evet ya , ne güzel olur ihanet etse karolin... sonra karısı aliyi affeder he napsın.Allaaaaah tadından yenmez valla.:zevkten dört köşe olmuş, ellerini ovuşturan smil:
Ama sanırım bu olaylar ikinci sezonda olur. Bekliycez yani daha :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?