Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

iktidarsız olasın emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar arkadaşım çekimlerine gitmiş, cemileyide görmüş evlerinin önünde. demekki cemile çıkacak hapisten........

Kalbi vicdani olan bi insan sevdigi adamin cocuklarina o sekilde davrandigini dovdugunu gorse adamdan da tiksinir, sogur bu ne bicim adam diye hos benimki de laf evli barkli adami her sekilde elde etmeye calisan bir kadinda kalp ne gezsin.

eşimin yorumu :

acaba karısına bir kahve yaptı mı ?

zıkkım iç cadıkötükedihüso

Söylenmek ama ne söylenmek, ettiğim küfürlerin, okuduğum bedduların haddi hesabı yok. Bi Ali'ye küfrediyom bi karolin'e. Bi ona, bi buna. Kendime hakim olamıyorum napiyim:umursamaz:kafamçokkarıştı

akşam ağlamaktan bi hal oldum bee

pis Ali bide getirdi yellozu eve ayy cemile duysa çıldırır çocuklarda zavallım sofrada lokmalarını saydılar bi patates yemeği yapmış sanki çok bişi yapmış kol kanat germesi gerekirken ahh ahh bi elime verseler carolini mesudeyi anasını evire çevire eşşek sudan gelinceye kadar dövsem.

kızlar acaba o manavda uzun saçlı kadın hapishaneye gidip cemileye carolinin eve geldiğini söyleyebilirmi? benim aklıma o geldi ilk

Yaw bu Mete sonunda katil olacak he....

Dizinin geleceğinde bu çocuğu elini kana bulamış türlü pis işlere bulaşmış bir haydut olarak görmemiz yakın... O müzik öğretmeni çekip kurtarsa bu çocuğu öfkesi yiyip bitirecek onu.

Ama amcaya patlattığı sahne de ohhh dedim sen çoktan hakettin. Bu kadar sevgisiz bir amca yenge mi olur. Uyuz kızları da Carolin 2 mübarek ağzını büzüyor falan.

Ali yi de hani ağlıyor çocuklarının bebekliklerini düşünüyor, Cemileyi düşlüyor falan "hah diyorum bu adamın içinde iyi bir yerler var düzeltecek çocukları ile arasını" diye başlıyorum diziyi izlemeye sonra küfretmeye başlıyorum "sen nasıl babasın" diye... Mahvetti çocukları, Mete nin bu öfkeli hali kendi eseri... Tuttu bir de sarı çiyanı eve getirdi. Annesi ne güzel tükürdü ama... Osman zaten dizinin en sevdiğim karakteri. Çocuk şiddet ve kavga içinde büyüyor ama yine naif yine çok masum. Amcasının evindeki kavga sırasında "bu evde de mi kavga çıktı" demesi öldürdü beni :gitme:

Cemile de benim gururum yok mu diyor? boşanmamasına sebep gösteriyor bunu. Adam seni aldatmış, şans verdin kabul etmedi gitti evden, tuttun peşinden gittin elini kana buladın, şimdi boşanalım diyor sen boşanmıyorsun bu mu kadınlık gururu...

uzun uzun düşündüğüne göre kesin söyleyecek cemileye. cemilede boşanır inşallah.AMA BOŞANIRSA DİZİ BİTER YA akannehir

allahım karolinin ağzı yine öle açık nolur o kadına biri iletsin ağzını öle yapmasın çok çirkin duruyo

Hiç valla:umursamaz:
Yemişim gururunu.
Adama tekmeyi basarak asıl gururlu kadın olacaksın, haspamalsanaalsanasmile

bitmez bence. daha alinin pişmanlığını ile karolinin ihanetini seyrederiz.

Allaaaaah tadından yenmez valla.:zevkten dört köşe olmuş, ellerini ovuşturan smil:

Ama sanırım bu olaylar ikinci sezonda olur. Bekliycez yani daha :hulya:

selam kızlar belki biliyorsunuzdur ama sizinle paylaşmak istedim .

Dizinin ön çalışması yaklaşık 1 yıl sürdü.

* Üzerinde büyük titizlikle çalışılan projede, 1967 yılının mekanlarının ruhunu yansıtabilmek için Zeyrek semtinde büyük bir restorasyon çalışmasına başlandı.

*UNESCO’nun koruma altına aldığı Zeyrek, Eyüp Belediyesi’ne bağlı KUBED (Koruma, Uygulama ve Denetim Bürosu) ve Kanal D işbirliği ile yeniden restore edildi.

*Dizinin çekimleri ise yaklaşık 2 ay önce Unkapanı’nın Zeyrek semtinde başlandı.

*Asfalt olan yollara tekrar Arnavut kaldırımı döşendi. Birçoğu pimapenle kaplı olan evlerin pimapenleri söküldü ve yerine döneme uygun ahşap çerçeveler takıldı.

* Evlerde bulunan klimalar ters çevrilerek balkona dönüştürüldü.

* 51 ev boyandı, 9 ev tamamen restore edildi. Restore çalışmaları için 2 ton boya kullanıldı, 24 usta görev yaptı.

* Sokaklarda ve dış mekan çekimlerinde de o dönemin havasını yakalayabilmek için çok çaba sarf edildi. Çekimlerde 100’ü aşkın 60’lı yıllara ait otomobil kullanılırken ayrıca, döneme uygun 1 ambulans, 1 polis aracı,1 belediye otobüsü ve cezaevi aracı da özel olarak yaptırıldı.

*Dizi için, iki dekor, bir kostüm atölyesi kuruldu.

* Kostüm atölyesinde 500’e yakın kıyafet dikildi, 2054 adet kıyafet satın alındı, 2400 metreyi aşkın kumaş kullanıldı.

* Döneme uygun yük gemisi bulabilmek için geniş bir araştırma yapıldı ve sonunda 1965 yılında Türkiye - Amerika seferi yapan gerçek bir yük gemisi bulunarak dizinin çekimlerinde kullanıldı.

* Yük gemisi yanaştırılmayan Sarayburnu’nda çekim yapabilmek için ilgili bakanlıktan özel izin alındı ve ilk kez bir yük gemisi Sarayburnu’na “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” için demir attı.

* Dizinin Zeyrek’e ve çehresine olan katkılarından dolayı, Fatih Belediyesi, mekanı kullanıma açtı ve hiç bir destekten kaçınmadı.

* Hikayenin odak noktasındaki evin en küçük çocuğu Osman karakteri 200 çocuk Oyuncu arasından ve 3 deneme çekiminin ardından bu role en uygun olarak Emir Berke Zincidi seçildi. Daha önce pekçok reklam filminde oynayan Emir 5.5 yaşında. İlk kez bir dizide yer alan küçük Oyuncu sette, 2 Oyuncu koçu ve bir pedagog ile birlikte çalışıyor.

Alıntıdır.

bitmez bence. daha alinin pişmanlığını ile karolinin ihanetini seyrederiz.

Allaaaaah tadından yenmez valla.:zevkten dört köşe olmuş, ellerini ovuşturan smil:

Ama sanırım bu olaylar ikinci sezonda olur. Bekliycez yani daha :hulya:
ayyy evet ya , ne güzel olur ihanet etse karolin... sonra karısı aliyi affeder he napsın.

Bu kadar çalışmaya degdı..Sonunda aılecek ızlenecek nıce dersler alınacak guzel bır dızı ortaya cıkıt..

Aldatmanın bır aıleyı nasıl parcaladıgı cok guzel anlatan bır dızı oldu

nasıl iğrenç bir kadın ya allahın cezası,nikahlı bir kadının evine gidip yerleşmek nasıl bir cesaret

feci bi bölümdü ya
ben hayatimda beddua etmemis, küfretmemis insan
ali ve carolin sayesinde beddua edip küfredebildigimi kesfettim
icimden tabi bilmiyorumkismile

ALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
GEBERRRRRRRR

karoliiinnnnnnn allah belanızı versin ********zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…