Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Oyyy oyyy:dizlerini döven smili: (yokmu la öyle bi smil bilmiyorumkismile)

Ali, boyun devrilsin inşallah, kör kurşunlara gelesin, iktidarsız olasın emi.Hayvan herif.alsanaalsanasmile
Elin pis gavur karısı için herşeyi sildin süpürdün.
Lan senin yüzünden her hafta ağlamak zorundamıyız, psikolojik manyak.alsanaalsanasmile, her hafta Mete'yi dövmek zorundamısın, her hafta cıngar çıkarmak zorundamısın Allahın belası.alsanaalsanasmile,

Nolcak bu çocuklar şimdi:sm_confused:, bizim eve çağırsam:gitme:, kaldılarmı dışarda.
Osmanım bebem, nasılda koşturdu kardeşlerinin peşinden, ah kuzuum:teselli:

O yengeninde, amcanında, kızlarınında (adı her ne zıkkımsa işte) ebelerine en derin saygılarımı sunuyorum. Allah topunuzun cezasını versin.alsanaalsanasmile

O çıyan Karolinde alsın kendi gibi pislik Alisini tepe tepe kullansın. Tabi şimdi yasak aşk ya herşey toz pembe, evlensinler görsünler günlerini, en fazla 2 ay sonra "Alii, ben seni sevmiyor" der o kepçük ağızlı Karolin.

Ama akşam diziyi izlerken en çok Cemileye kızdım. Ali ve Karolinden amcadan yengeden çok. Herşeyin sebebi o. Yav boşa adamı cehenneme kadar gitsin. Al çocuklarını sonra evlen sana kadir kıymet veren biriyle, yada hiç evlenme otur öyl. Ne hakkın var senin çocuklarını böyle kepaze etmeye. O iplikle Döne az ettiler sana, bencil kadın. Neyin savaşını veriyorsun daha, neyin inadı bu.alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Dizinin Sonunda Osmanın'da onların yanına pıtır pıtır koşması hala gözümün önünde
Yavrum Benim Minik Osmanım :çok üzgünüm:

yahu, yazmak istediklerimin hepsini aydasu yazivermis zati...
ellerine saglik kardeshh, aynen diyorum olumunekankayizsmile

yaz ellerin dert gormesin, hastayim senin yorumlarina kuzum kaydirigubbakcemile5

yahu, yazmak istediklerimin hepsini aydasu yazivermis zati...
ellerine saglik kardeshh, aynen diyorum olumunekankayizsmile

lafımı olur nıkıta
vaktım olsa sırf yorumlarımla roman cıkartırım bu dızıden :roflol:
o kadar doluyum düşün

ali ********i, dün yine sana baya küfür ettim. acaba kaç kere karına türk kahvesi yaptın, kaç kere karına yemek yaptın,kaç kere ellerinle karını besledin, ama elin şırfıntısına maşallah gözün gibi bakıyorsun, bu erkek milletine iyilik yaramıyor anam, bunlara iki cilve yapıp ağzına edeceksin.

yengeye bak ya bide demiyomu buldun benim gibi karıyı ağzı var dili yok diye klava:
koparıp verecen eline o dilini işte o zaman yok olcak alsanaalsanasmile

ali boyun devrilsin.......kötükedihüso
karolin ateşlere gelesin...kötükedihüso
cemile gururunu yiyim...
amca bozuntusu yenge müsvettesi ve çiyan kızları siz de bulursunuz...:1ninca:
sevgili kaynana bi de tokat atsaydın ayrıca kutlardım seni
mete hem döven hem dövülen garibim accık sakin davranabilsen...
aylin bacım evlen sonerle kurtar hayatını...boshayallersmile
berrin güzelim nedir bu çilen senin...:çok üzgünüm:
osmannn annemm gel başım üstüne ben bakarım sana...:ecrin_bebek:

ağlak oldum bu dizi yüzünden...hıçkıra hıçkıra yaaaa:çok üzgünüm:senağlama

osmaaaaaaaaaaan gel bizde kal mafoldumben
aaaliiğğğğ allah seni süründürsün işşallaaaah
öffff çok kötü oluyom diziyi seyrederken
eskiden babaannem hep yorum yapardı bişe olunca ona kızardım dizi o konuşma senı duymazlar diye
ayyy şimdi ben nasıl söylenıyom ya yaşlanıyorum yada babaanneme benzıyorum :bbo:

Son düzenleme:
ulenn ali b.k çukurunda yanarak can ver emi.hala sinirim yatışmadı, senin yüzünden kocamı yumrukladım bütün gece

o manavdaki kadın cemilenin arkadaşı.. bence gidip cemile ile konuşacak carolinin eve geldiğini söyleyecek. cemile de boşanmayı kabul edecek (yani umarım öyle olur bilmiyorumkismile)
yoksa mete tinerci olacak osman da kağıt mendil satacak bu gidişle mafoldumben

Osman kuzum nasılda yetıştı ....Cocuklar herseyın farkında..
O zengın adamın lıselı bır ogrencıyle ne ısı var onu anlamadım

o adam kı asıl lıselı kızla tanıştı

o kadar varlıklı adam bır kız cagrınca gelıyor..

Amcada once kendı kızına baksın hemen namus bekcısı kesıldı cocuklara bır tabak yemek zar zor verıyordu ...

sabaha kadar rüyamda bunlarla uğraştım kafam kazan gibi uyuduğumdan bişey anlamadım valla
dizi olduğunu bile bile neden bu kadar çok etkileniyor ve üzülüyorum bilmiyorum..

ya bnde bi ara meteye git yak şu evi mete
sana yar olmayan evi başka kadına yar etme die söylendim

acep çok mu şiddet yanlısıyım bn

dızı ızlemeyen kocıs bıle aynı yorumu yaptı
yak evı gebersın ıkısı de evde dıye
benım ıcımdekı sıddet egılımını dıle dokemeyecegım
zıra bandan dolayı yusuf yusuf durumu sozkonusu

Mete o sinirle gidip bide babasının ağzını burnunu dağıtsaydı ya guclubacismileÇok üzgünüm çoook

İnsanlarla gözgöze gelmekten kaçınırım. Saklarım bakışlarımı.
Bazen yakalanırım, bazen üzerimde bakışlar yakalarım.
Çekingenliğimden sanırlar. Evet çekingenliğimden.
Çünkü gözlerde yakaladığım ve yüze vuramadığım her yalan benide yalancı yapar.
Bunu bilipte bir insanla göz göze kalmak kolay mı?
Bir kedinin, bir köpeğin gözbebeklerine bakın. Onlar gözlerini asla kaçırmazlar.
Çünkü onlar ne yalan söylerler, nede yalan saklarlar! ~ Osman

Mete o sinirle gidip bide babasının ağzını burnunu dağıtsaydı ya guclubacismileÇok üzgünüm çoook
gücü yetse dövecek ama dövemiyor işte, büyüyünce alın intikamını. bakalım daha neler görecez bakalım bu adam ne işler açacak başlarına. bir de ali diyor ya annesine , cemilenin iyiliği için karoline iyi bakmam gerek diye. koptum orda zaten ağzını burnunu dağıtasım geldi adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…