Oyyy oyyy:dizlerini döven smili: (yokmu la öyle bi smil bilmiyorumkismile)
Ali, boyun devrilsin inşallah, kör kurşunlara gelesin, iktidarsız olasın emi.Hayvan herif.alsanaalsanasmile
Elin pis gavur karısı için herşeyi sildin süpürdün.
Lan senin yüzünden her hafta ağlamak zorundamıyız, psikolojik manyak.alsanaalsanasmile, her hafta Mete'yi dövmek zorundamısın, her hafta cıngar çıkarmak zorundamısın Allahın belası.alsanaalsanasmile,
Nolcak bu çocuklar şimdi:sm_confused:, bizim eve çağırsam:gitme:, kaldılarmı dışarda.
Osmanım bebem, nasılda koşturdu kardeşlerinin peşinden, ah kuzuum:teselli:
O yengeninde, amcanında, kızlarınında (adı her ne zıkkımsa işte) ebelerine en derin saygılarımı sunuyorum. Allah topunuzun cezasını versin.alsanaalsanasmile
O çıyan Karolinde alsın kendi gibi pislik Alisini tepe tepe kullansın. Tabi şimdi yasak aşk ya herşey toz pembe, evlensinler görsünler günlerini, en fazla 2 ay sonra "Alii, ben seni sevmiyor" der o kepçük ağızlı Karolin.
Ama akşam diziyi izlerken en çok Cemileye kızdım. Ali ve Karolinden amcadan yengeden çok. Herşeyin sebebi o. Yav boşa adamı cehenneme kadar gitsin. Al çocuklarını sonra evlen sana kadir kıymet veren biriyle, yada hiç evlenme otur öyl. Ne hakkın var senin çocuklarını böyle kepaze etmeye. O iplikle Döne az ettiler sana, bencil kadın. Neyin savaşını veriyorsun daha, neyin inadı bu.alsanaalsanasmile
yahu, yazmak istediklerimin hepsini aydasu yazivermis zati...
ellerine saglik kardeshh, aynen diyorum olumunekankayizsmile
ya bnde bi ara meteye git yak şu evi mete
sana yar olmayan evi başka kadına yar etme die söylendim
acep çok mu şiddet yanlısıyım bn
Turkish coffee'ymiş zıkkım iç...kaydirigubbakcemile
gücü yetse dövecek ama dövemiyor işte, büyüyünce alın intikamını. bakalım daha neler görecez bakalım bu adam ne işler açacak başlarına. bir de ali diyor ya annesine , cemilenin iyiliği için karoline iyi bakmam gerek diye. koptum orda zaten ağzını burnunu dağıtasım geldi adamın.Mete o sinirle gidip bide babasının ağzını burnunu dağıtsaydı ya guclubacismileÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?