Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Osman kuzum ya............

O kadar ızlerken sınır oluyorum bır yandan aglıyorum

Sırf senın ıcın bakıyorum yaa.....

Carolınle alı oynastıkca ııkısınıde bogmak ıstıyorum

ali kadınlık gururun yokmu lafını mahsus söylüyor iyice soğusuında hapisten çıkmayı kabul etsin diyee bence.

Aç aslanların önüne atacan bu Aliyle Karolini. Sonrada alacan patlamış mısırını kolanı, karşılarına geçip film seyreder gibi seyredeceksin.Ohhhhh:hulya:

aslanlara gerek yok abla sen bana ver onları izle aynı hesap sempatiksalakcinni hatta aslanlar onlar için melek kalır şakkıdı

- Daha ne yapacak ben söylea!?
- Ben biliyoğ çünkü ben kadin.:roflol:

- Anne gelin kayınvalide???fisfisfis
- Püü.şakkıdı

-Sen çok akıllı bir çocuk...
-Sen aptal!alkisalkisalkis

bide soyle demesini hic sevmiyorum

-- sen kal benim yanindasempatiksalakcinni

Mete Horozoğlu'nun rolü basit bir rol değil kızlar.

Zamanla ortaya çıkcak kim olduğu.

Ama basit 3-5 bölümlük bir rol değil kesinlikle

kızlar şu Patos reklamında oynayan genç Mete herhalde sakallı saçları filanda uzun ama ona benziyor ya sizin dikkatinizi çektimi

evet o reklamda oynadı ve gençtürksell reklamında da oynadı
ordaki hali de çok tatlı italyan futbolcu taklidi yapıyordu

arkadaşlar dizide ahmetin annesini oynayan kadın önce hangi dizide oynuyodu kafama takıldı yüzü çok tanıdık geliyo bilen var mıbilmiyorumkismile

- Daha ne yapacak ben söylea!?
- Ben biliyoğ çünkü ben kadin.:roflol:

- Anne gelin kayınvalide???fisfisfis
- Püü.şakkıdı

-Sen çok akıllı bir çocuk...
-Sen aptal!alkisalkisalkis

Puhahahha:roflol::roflol:

Ali'nin Cemileyi boşanmaya ikna etmek için o lafı söylediğine inanmıyorum. Adam manyağın teki, çocuklarını tekme tokat kapı dışarı eden bir psikopat, karısının iyiliğinimi düşenecek yani. Peeeeh:umursamaz:, o anca Karolinle bu akşam hangi aşk oyunlarını oynasam diye düşünürlmaz:

berrin çok güzel bir kız yaa çok masum ama diğer kardeşi varya ismini hatırlamıyorum o tam bi fesat

Daha yeni basladim bu diziye bakmaya.. Netten 7 bölümünü birden izledim... Gözümde ya$ kalmadi aglamaktan senağlama müthis bi dizialkisalkisalkis

Eee Cemile dışarı çıktığında ne olacak. Cemile,Carolin,Ali ve çocuklar hep beraber mi yaşayacak.Bence Carolin'in o evden gitmeye niyeti yok. Cemile ve çocuklarında başka gidecek yerleri yok.
Cemile'nin koca gitti bari evide kaptırmasa.O ev Cemile'nin onuda geçtim çocuklarının hakkı.

şimdi izliyorum tekrarını düşünüyorumda
bu çocukların sadece babası amcası babannesi mi var
anneanne dede dayı teyze yok mu bunlar?
bu kadar sahipsizler mi senağlama

babanneleri neden bunlari alip bir ev tutmuyor kolay mi degil ama
kendi o evde ne laflar isitiyor cocuklari oraya götürdü--
babuannenuz var demesini biliyor..alsin 3 ayligini baslarinda oturaydi..
ay ock sinirliyorm neyse

şimdi izliyorum tekrarını düşünüyorumda
bu çocukların sadece babası amcası babannesi mi var
anneanne dede dayı teyze yok mu bunlar?
bu kadar sahipsizler mi senağlama

aynen geçen gün bende bunu düşünüyodum
ama dikkat et bütün dizilerde aynı şey var
mesela kavak yelleri ulen hiçbirinin bişeyi yok arayıp soranı yok
ilginç

haklısınız bende geçen bölümde bunu düşünmüştüm. anneanne, dede, teyze, dayı falan yok dizide. cemilenin kimsesi yokmu. bu kadar mı sahipsiz. eğer öyleyse zaten alinin cemileyi böyle hırpalama cesareti göstermesi normaldir..
ayrıca babaannenin ayrı bir ev tutması gerekir. zaten kendisi bile ne laflar işitiyor oğlunun evinde.kedisi bile sığamazken o çocuklar hiç sığmaz amcanın evine.. fakat babaanne olayların netleşmesini bekliyor olabilir. bir keresinde dizinin reklam fotosunda görmüştüm. hatırlarsınız sizde. osmanın boy çizelgesini yapmışlardı fotoda. orada bir bölümde babannem bize taşındı yazıyordu... ayrıca daha dizi başlamadan dizi reklamlarında cemile ve çocuklar birlikte evi terkediyorlardı. sanırım kısa bir süre sonra cemile hapisten çıkacak. evi terkedecekler. babaannede bunlarla birlikte başka bir hayata başlayacak gibi...

Sizce cemile bosanmayi kabul edicek mi önümüzdeki bölümde? Yenge hanim ali ve carolini sarilirken görüyo ve hayirli olsun ali abi diyo gülerek acaba bosanmanin üzerine mi söylüyo bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…