Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bütün ömrünü bi adam için heba et, gül gibi 4 çocuk yetiştir, namusuna şerefine laf getirme sonra adam sana üç kuruşluk bi kadın için ''Hiç mi kadınlık gururun yok?'' desin...
Aaahh ahh var böyleleri var. Hepsini Carolinler paklasın inşallah...O Carolin sonunda yapacağını yapacak Ali gurursuzluk neymiş o zaman görecek inşallah...
Sinirlendim haaa

inanmıyorum ya senin hiçmi kadınlık gururun yok diyor adam ya ...o karolin sana gösterecek gururu merak etme...aliyyyy...ş.............z adam.

Bu diziyi çok seviyorum ama Osman'a kıyamadığım, Ali'yede öfkelendiğim için seyretmiyorum, osman her anne deyişinde ağlıyorumya

fazla dramatik, bende izlemiyorum artik resmen kendimize eziyet ediyoruz ama böyleleride yok degil ALLAH sabir versin

Ali boşansın diye söyledi ama, konuşurken gözleri doldu falan, Cemile yi kurtarmaya çalışıyor güya onu en başta Carolin ile beraber olmadan düşünecekti...

Bu nasıl dengesiz bir adamdır. Allah korusun böylelerinden ne doğru dürüst koca ne de baba olur. Hayatta ne istediğini bilmeyen, hazır mıyım diye kendini yoklamadan evlenen sonra çocuklar yapan ama hiç birine layık olduğu şefkati göstermeyen, içindeki boşluğu doldurmak adına farklı şeylere yönelen ama yine mutlu olamayan, mutsuzluğunun acısını eşinden çocuklarından çıkaran kısacası kendini sevmeyen adamın biri bu Ali... Denizci olması da bu yüzden kaçmak için.

Cemile çıkıyor hapisten galiba.

İkna oldu sanırım sonunda.

Okulda da olaylar karışıyor. Zaten girmelilerdi sağ-sol olaylarına iyice.

Gel salı gel gelll gellll !!

Ali Cemile Caroli'nin şartını kabul etsin diye dedi galiba, gözleri yaşlıydı söylerken(gözü çıkasıcaklava:)
Osmancık ne güzel ablasına öpücük gönderiyor öyle:asigim:
Heyecanlı bi bölüm daha bekliyor önümüzdeki hafta yine
ama şu Aylin'in yanındaki adam ne iş, hala anlamadımbilmiyorumkismile

cemilenin ne kadar dürüst gururlu bir kadın olduğunu biliyor ve pislik en acıtan yerden en hassas noktasından vuruyor cemileyi...ş............z..klava:

Gizemli kahraman Zoro o... zemuszemus

Adam bir telefonla, bir kendini göstermeyle hatırlı kişilerin bile yapamadığı işleri hallediyor.

o pislik ali cemileyi kurtarmak gibi bir derdide yok zaten o pislik kendi derdin rahat rahat fink atmanın derdinde ...çocukları sokakta kaldı bunlar nerde ne yapıyor uyudularmı açmı tokmu merak etmedi bile..ne kurtarması..o kendi şeyinin derdinde...

Gizemli kahraman Zoro o... zemuszemus

Adam bir telefonla, bir kendini göstermeyle hatırlı kişilerin bile yapamadığı işleri hallediyor.

Gizemli bi Zorobilmiyorumkismile
Yok ileriki bölümlerde nasıl bir senaryo oluşturulacak bu adama merak ediyorum yani
Sonuçta bu adam reel hayatta Nefes filmiyle iyi bir yerlere geldi
Ufak bi rol için dahil olmaz bu diziye
Şuan için az görüyoruz dizide ama ileriki bölümlerde neler olacak, izleyerek görücez sanırım

sen çok zeki çocuk opuyorumnanaktan

sen aptal alsanaalsanasmile

--------------------- ya bu ali cidden ....... demiyim şimdi bide o da seni çok sevyo diyo ya üvey anne getircek çocuğa

sen kayınvalideeğğ vereliniortak

:dilcikar: alisi onunmuş aman al tepe tepe kullan yeter ki osmanımdan :asigim: uzak dur klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…