Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

en kızdıgım kadına bakıyor sende ben cemıleyı kurtarmak ıcın yapıyorum dıyor kadınla bır guzel fıngırdeşıyor...

Cemıle nın yerınde olsam hemen boşanırım...surunsun adam zaten cocuklarıda ona kızgın ....

Alsın o karıyı nereye gıderse gıtsın

Cemile’nin kararı ne olacak
Salı 20:00 Tüm pervasızlığı ile evlerine yerleşen Carolin yüzünden sokakta kalan torunları için yüreği kan ağlayan Hasefe Hanım, o gecelik de olsa bir çözüm bulur. Gece kopan kıyametin sebebi; Aylin-Soner görüşmesinin Cemile’ye yansıması ise şaşırtıcıdır. Üniversitede başlatılan boykot, Ahmet ile Kürşat’ı karşı karşıya getirir. Ancak iki karşıt görüşlü grup arasında artan gerilim ve çatışma Berrin’i de içine alır. Berrin, Ahmet’e yakınlığı dolayısıyla artık büyük bir öfkenin hedefindedir. Çocukları ile buluştuğu görüş günü Cemile için karar günü olur. Ali de oradadır! Annelerine parmaklıklar ardından da olsa kavuşan çocuklar büyük bir duygu patlaması yaşarlar. Osman’ın Cemile’ye kitlenen gözleri her şeyin özetidir aslında… Yaşananlar Mete’nin öfkesine öfke katmakta, Aylin’i ise Soner’e daha da yaklaştırmaktadır. Aldığı kararı uygulayan Cemile, akla hayale gelmeyecek bir manzarayla karşı karşıya kalır.

soneri bende çok merak etmeye başladım açıkçası. başta nuri alço gibi gelmişti bana :) ama şimdi bir telefonla gelip ayline yardım falan ediyor. daha öncede cemileyle çocuklarının görüşmesine yardım etmişti. bir de geçen bölümde kırtasiyeciye aylini yalnız bırakmayıp yanında beklediği için para vermişti.. enteresan geldi bana. umarım iyi biri olur da ayline ve diğer çocuklara yardım eder.

Aç aslanların önüne atacan bu Aliyle Karolini. Sonrada alacan patlamış mısırını kolanı, karşılarına geçip film seyreder gibi seyredeceksin.Ohhhhh:hulya:

bence iyi gibi görünüp sonradan kötü yüzü ortaya çıkacak ama..

ya cemile çık şu hapisten eve kuruldu bu kemiçik kadın
gel evine çocuklarınla bir ol şu kadını saçından tut at dışarı,yanında aliye de mete kafayı gömsün.
yalnız bu diizi benşi şiddet yanlısı tuhaf bir kadına çevirdi
televizyonun içine girip karolini gebertmek istiyorum

Sadece sen mi ayol, hepimiz manyağa döndük. İzlerken birden kendimi küfrederken buluyorum. "Allah belanı versin Ali, haysiyetsiz, pislik demekten yoruldum hesempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Amina: 22 yaşında. Filistinli. FKÖ üyesi militan bir kadın. Mücadesine baş koymuş bir kadın. Korkusuz. Ahmet'le, siyasi mücadesi için, paravan bir evliliği var.

kızlar böyle birşey buldum. dizide şenay aydın isimli bir kadın oyuncu varmış. siz gördünüzmü daha once...

Kimmiş o.

Ahmet evlimiymiş bideakannehir

bu bölümde bütün duygularıma Osman tercüme oldu babasının suratına kapıyı kapaması ,Carolın'e sen aptal demesi sen çok yaşa emi

Bende merak ediyorum. Nedir bu adamın sırrı? Başbakan ın oğlu falan mıdır nedir yani?
Oh ne güzel valla ne desen şıp diye hallediyor adam için olmaz diye bir şey yok. Aylin varsın bu adama. Nasıl olsa o dönemlerde 17 sinde 18 inde evlenmek son derece normal.

Daha çıkmadı ortaya... Ahmet in Berrin i reddetme nedeni bu olabilir.

- Daha ne yapacak ben söylea!?
- Ben biliyoğ çünkü ben kadin.:roflol:

- Anne gelin kayınvalide???fisfisfis
- Püü.şakkıdı

-Sen çok akıllı bir çocuk...
-Sen aptal!alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar şu Patos reklamında oynayan genç Mete herhalde sakallı saçları filanda uzun ama ona benziyor ya sizin dikkatinizi çektimi

Caroline : Seni çok sevdi ben.
Osman : Beni tanımıyosun ki niye seviyosun ?
Caroline : Sen akıllı çocuk.
Osman : SEN APTAL !

:hooray::hooray:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…