soneri bende çok merak etmeye başladım açıkçası. başta nuri alço gibi gelmişti bana :) ama şimdi bir telefonla gelip ayline yardım falan ediyor. daha öncede cemileyle çocuklarının görüşmesine yardım etmişti. bir de geçen bölümde kırtasiyeciye aylini yalnız bırakmayıp yanında beklediği için para vermişti.. enteresan geldi bana. umarım iyi biri olur da ayline ve diğer çocuklara yardım eder.
ya cemile çık şu hapisten eve kuruldu bu kemiçik kadın
gel evine çocuklarınla bir ol şu kadını saçından tut at dışarı,yanında aliye de mete kafayı gömsün.
yalnız bu diizi benşi şiddet yanlısı tuhaf bir kadına çevirdi
televizyonun içine girip karolini gebertmek istiyorum
Amina: 22 yaşında. Filistinli. FKÖ üyesi militan bir kadın. Mücadesine baş koymuş bir kadın. Korkusuz. Ahmet'le, siyasi mücadesi için, paravan bir evliliği var.
kızlar böyle birşey buldum. dizide şenay aydın isimli bir kadın oyuncu varmış. siz gördünüzmü daha once...
Gizemli bi Zorobilmiyorumkismile
Yok ileriki bölümlerde nasıl bir senaryo oluşturulacak bu adama merak ediyorum yani
Sonuçta bu adam reel hayatta Nefes filmiyle iyi bir yerlere geldi
Ufak bi rol için dahil olmaz bu diziye
Şuan için az görüyoruz dizide ama ileriki bölümlerde neler olacak, izleyerek görücez sanırım
Amina: 22 yaşında. Filistinli. FKÖ üyesi militan bir kadın. Mücadesine baş koymuş bir kadın. Korkusuz. Ahmet'le, siyasi mücadesi için, paravan bir evliliği var.
kızlar böyle birşey buldum. dizide şenay aydın isimli bir kadın oyuncu varmış. siz gördünüzmü daha once...
kızlar şu Patos reklamında oynayan genç Mete herhalde sakallı saçları filanda uzun ama ona benziyor ya sizin dikkatinizi çektimi
kızlar şu Patos reklamında oynayan genç Mete herhalde sakallı saçları filanda uzun ama ona benziyor ya sizin dikkatinizi çektimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?