Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

üüüffffffffffffffffffffff bu nee yaaa.....bütün duyduları aynı anda yaşatıyor b u dizi...bir sinirden köpürüyorum,bir duygusala bağlayıp ağlıyorum,bir heyecan tavan yapıyor,bir şaşkınlıktan ohalar çekiyorum falan

şimdiiii cemilenin yerinde olsam napardım en son sahnede düşünüyorumdaaa....evde taş taş üstünde kalmazdı sanırsam....o masayı kafalarına geçirir ikisinide koyardım kapının önüne...ya ama çok pis laflar geliyo klavyemin ucuna yazamıyorum yaav...olmuyoki böle hemen uyarı geliyo

o yengeye ne demeli....çok şey derimde işte malumm..
kadın caroline çorba getirdiğinde metenin ohaaaa deyişinde koptum amaa yaa

yanlis okumadiysam sanirim burda okumustum yanlissam düzelttin bu carolini oynayan kizi netten mi bulmuslar:) böle okumstm evdekilerede faceten bulmuslar diyorum

dimiiiiiii....o ağız ne yaaa....bi insan ancak bu kadar itici,antipatik olabilirr

hahaha evet en cok agzi ilgimi cekti benimde bide heran orgazm yasiyomus gibi agzinin kulaklarina varmasi töbü töbüüü yaaa

babaannenin elini öptü de oda bunun yüzüne tükürdü ya, tam o kareye bakmani tavsiye ederim bebek.. ben hem sinir oldum hem güldüm yaa

hele o elti hele o elti boynu altında kalsın cadıııııııııııııı yalakaaa..

bana son derece gercekci geliyor bu hikaye hatta gercek hayatta cok daha kötülerinin bile yasandigina eminim

Mete ve Osman'ın hapishanedeki halleri beni hıçkırıklara boğdu...

Bi de o eltinin yaptığı yalakalık ve Cemile'nin en onları öpüşürken görmesi iyice çıldırttı beni,sinir kat sayım yükseldi....O evde olsam evi birbirine katardım kesinnnnnnn......

En çok ağladığım bölüm buydu. Dizi şimdilik süper gidiyo gerçekten inşallah böyle devam eder. Ahmeti kurtaran eli silahlı kız filistinliymiş ahmetle paravan evlilikleri varmış.Facede okudum öyle yazıyordu.
Haftaya neler olacak acaba merakla beklemedeyim

kanım donuyor resmen ya
insanlar bu kadar çirkinleşebilir mi ? kadının evinde yatağında sofrasında .
ali olacak ******** nasıl bir erkeksin sen yedin bir halt en azından al ceketini defol çık
kadınının çocuklarının anılarını kirletme .
hayır bu dizi bana hiç iyi gelmiyor ,çıldırıyorum.
bu yılan suratlı kadın çatalı ağzına götürdü ya aliyle inatlaşırken şöyle çatalı ağzınasaplayasım geldi .
hele o elti olacak aşifte ,sen nasıl bir kadınsın ya

bugün ekran başında çıldırarak izledim ,delirdim resmen
umarım senaristler cemileye bri saçmalık yaptırıp yeniden hapse yollamazlar şu soysuzlar yüzünden.

haftaya cemile ikisinide yaka paça sokağa atar inşallah.aliye de bolca tükürük yollar..

inşallah ali yatalak olur caroline k.....tekmeyi basar cemilenin eline kalır cemilede bakmasın ona sokaklara düşşün adi herif allahından bulsun utanmaz yüzsüz sanki cemileye,çocuklarına bir gün güleryüz şevkat,sevgi gösterdi nedense bu sümsük carolinin bir dediğini iki etmiyor boynu altında kalasıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…