Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kesin cemile sofrayı dağıtır,elini kana bulamasa bari bu soysuzlar yüzünden,bence o pis caroline Ali'ye kazık atacak ileriki zamanlarda kadının bakışlarında hayır yok şeytan bakışlı
off haftaya kadar iple çekeceğim fragmanınıda göstermediler

ayy bu bölümm benii delirtti yaaa bu kadarına pess allahımmm varmı böle bişi yaaaaa sinridenn güzelimm tırnaklarımı yidimm yaaa ayy bide buu şırpıntııı karolinn duyduğuma göre yabancı gelin programındann meşur olmuşş hani bi ara vardıyaaa o programdaymışşş :26:

mahkemeden sonra ali üzgün görünüyordu.

ailesini kaybettiğini anca anladı.

Nasıl bir bölümdü öyle.

Ağzım açık izledim.

Muhteşemdi

Harikaydı

Süperdi.

Emeklerine, gönüllerine sağlık

Annemle ortamıza aldık mendil kutusunu bi o alıyo bi ben.

Ağlamaktan gözlerimiz şişti bu bölüm.

Başından sonuna hiç durmadan aktı gitti dizi.

Petekkaya doğru söylemiş,8.bölüm efsaneydi.

Osman bu bölüm daha da çok rol aldı gibi geldi bana. Her zamanki şirinliğiyle mest etti beni yine.

Aylin- Soner aynı devam ediyor.

Mete müziğe başladı hadi hayırlısı. Serenad da yapcak

Berrin- Ahmet- Hakan sahnesi harikaydı.

Tüylerim diken diken oldu.

Berrin'in çırpınışları, Ahmet'in ölümle burun buruna gelmesi, Hakan'ın o seni sevmiyor diye haykırması. Harikaydı tek kelimeyle.

Ahmet'in formalite eşi de ortaya çıktı.

Hakan'ın başı da derde gircek yanlız.

Cemile'nin görüş sahnesinde çok kötü oldum ben. Nasıl yıkıldı o öyle.

Yanlız Cemile'ye bir güven gelmiş. Aferin böyle olsun. Sümsük Ali'den ne korkuyo.

Ve

Son sahne !

Zaten bölümün mutlu bitmesi beklenemezdi ama en vurucu son da bu bölümde oldu sanırım.

Kendi evinde nikahlı kocan bir başka kadınla aşk dolu bakan gözlerle dans ediyor.

Bir kadının başına gelebilecek en kötü şey bence.

Emeklerine sağlık diyorum sadece emeklerine yüreklerine sağlık.

Reytingleri kat kat artsın inşallahhh

bu bölümde beni en çok etkileyen,berrinin dayak yediği sahneydi.kendi okulumun bahçesinde koridorlarında olduğundan mıdır nedir tüylerim diken diken oldu o anları izlerken

Kanal D, ekim ayında bir rekora imza attı ve 31 günün 31?inde de gün birincisi oldu.

?TÜRKİYE?nin Kanalı? Kanal D, ekim ayında reyting listesinin zirvesini kimseye kaptırmadı. Kanal D ekim ayını Tüm Gün Tüm Kişiler?de 31 gün, Prime Time Tüm Kişiler?de 29 gün, Tüm Gün A/B Sosyo Ekonomik Statü?de 28 gün ve Prime Time A/B Sosyo Ekonomik Statü?de de 25 gün, gün birincisi olarak lider bitirdi. Kanal D ekim ayında ayrıca, Prime Time A/B Sosyo Ekonomik Statü?de yüzde 23.7 izlenme payına ulaşarak, 2010 yılının en yüksek izlenme payını elde etti. Kanal, Prime Time Tüm Kişiler?de yüzde 22.9 izlenme payı, Tüm Gün A/B Sosyo Ekonomik Statü?de yüzde 16.5 izlenme payı ve Tüm Gün Tüm Kişiler?de de yüzde 15.9 izlenme payı ile rakiplerini açık ara geride bıraktı

doğru ama napiim
hele bu sekizinci bölümü ayrı bir merak ediyorum

Dedikleri kadar da varmış ama

kızlar 5 senelik senaryo hazırmış diolarya....
nası olurki acep..
vay beeee ben 5 sene sonra nerde olurum acep??

Evet canım dizi uzun soluklu bir proje.

beş sene aynı şeyler dönüp durursa, sonu yaprak dökümü gibi olur.
tiryakisi olduğum yaprak dökümüne son iki sene tahammul edemedim...

Öyle olma ihtimali yok bana göre.

Çünkü Yaprak Dökümü'nde 100 sayfa bir romandan 5sene dizi yaptılar.

Burda iş böyle değil.

Kalabalık bir kadro var tek tek hepsinin hayatını irdelemek anca sürer zaten

döne hidayete erdi. :))

Ayyy korkudan nasıl oldular yaaa

şu arap kız ahmete aşık galiba

Bence de öyle. Paravan evlilikleri var ama kız aşık

yuhhhhh yani...
çok feci bir sahne ve finaldi...
Allahtan etrafında bıçak yok

Allah'tan yok

İçimden bol küpür ederek ve yerimden kalkmadan izlediğim bir bölümdü
yeni fragman için bakınayım ben çok merak ettim yeni bölümü :26:

diziye yeni dahil olan filistinli kiza bayildim
birincisi YALLAH diyisi, dedim aight, kiza bak
ikinciside arabada millet can derdinde, siz bi merminin fiyati ne biliyomusunuz dedi ya
gönlümü o an feth etti

Bu diziyi izlerken hep ağladığım için artık izlemiyorum, aşk ve cezayı izliyordum oda bugün beni delirtti, yeniden bu diziyi izliycem galiba ama Osman'a dayanamıyorum.

hahaha o nasıl bi benzetmedir yahuu koptummm
ay o kadının tükürdüğü sahne çok iyiydi evet....caroline in suratı dehşettii

seninde emeğine sağlık..ne güzel özetlemişsin bölümü...
etkilendiğimiz noktalar aynı...berrin,ahmet hakan sahnesi gerçekten muhteşemdi...berrinin çığlıkları,kokrtuk kaçtık diye ağlaması...

diziye yeni dahil olan filistinli kiza bayildim
birincisi YALLAH diyisi, dedim aight, kiza bak
ikinciside arabada millet can derdinde, siz bi merminin fiyati ne biliyomusunuz dedi ya
gönlümü o an feth etti

hee yaa yallahhh diyişi süperdi...o bakışlar,o gırtlak..:))) çocuk altına kaçıracaktı nerdeyse..nasılda tüydü...arabadaki sahnede iyiydi....tek mermiyle fiiuuvvv camdan dışarı çıkışı rambo gibindi vallaa

günaydın kızlar
şu saatlere alışamadım halen uyumuş gitmişim üstüne de diş ağrısı olunca
şimdi netten izlecem

ohh en hakikisinden osmanlı tokadını yedi döneyle iplik
içimn yağları eridi
dinsizin hakkından imansız gelirmiş ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…